Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én nem panaszkodhatok. A legeslegjobb barátom egy fiú, általános iskolai osztálytársam. Szó szerint bármit megbeszélhetünk, mindig számíthatok rá. Nem cserélném el semmiért és senkiért. Ezzel valószínűleg Ő is így van.
Becsüld meg jól.
Aranyat ér.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 22:36:47
(#5028) Én szép csendben gubbasztani fogok a szociál-politika és elsősegélynyújtás jegyzetem felett...hétfőn két zéhá vár...
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-04 22:35:05
(#5027) De kár, hogy ilyen rossz idő van.
Ma teljesen eláztam, az eső miatt holnap nem tudok menni streetballozni, valószínűleg beülök a jó meleg szobába és nyomkodom a PSP-met...
Ma teljesen eláztam, az eső miatt holnap nem tudok menni streetballozni, valószínűleg beülök a jó meleg szobába és nyomkodom a PSP-met...
Középiskolában nekem is volt, egy fiú osztálytársam, akihez nagyon szoros baráti kötelék fűzött, de hülyék voltunk, mert hagytuk, hogy ez tovább fajuljon. Nem érte meg. A barátság jobb volt.
Én nem panaszkodhatok. A legeslegjobb barátom egy fiú, általános iskolai osztálytársam. Szó szerint bármit megbeszélhetünk, mindig számíthatok rá. Nem cserélném el semmiért és senkiért. Ezzel valószínűleg Ő is így van.
Na meg a beszólogatások.
Mára már nagyon elfajultak a dolgok, mert az nagyon menő minél durvább
Grand piti...
A kulturált oltás Művészet, ami nagy műveltséget, fürge észjárást és gonosz, cinikus humorérzéket kíván...
Ez pontosan így van.
A kulturált oltás Művészet, ami nagy műveltséget, fürge észjárást és gonosz, cinikus humorérzéket kíván...
És ezekkel Ön, drága Alister-mester rendelkezik is, amint észrevehettük...
( )
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
Szerk: Dragda O'Riley 2008-12-04 22:25:22
Na meg a beszólogatások.
Grand piti...
Ez az 1848. hozzászólásom!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-12-04 22:25:46
Reméljük, kinövik az ilyen viselkedést...
Hmm.... nem hiszem, egy darabig biztos nem.
[
Egymásnak vagy a tanároknak? Esetleg mindkettő?
MINDENKINEK.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-04 22:21:07
ebben még van legalább némi humor...ami nálunk zajlik énekórán...Minig engem osztanak ki,még akkor is,ha meg se szólaltam.
lehet, hogy pont ez a gond...?
Nálunk szerencsére elég kevés a bunkó. Viszonylag nagy a másik iránti tolerancia. Csak sajna a klikkesedés nagyon nagy.
az nálunk is van, múltkor is csak azért fogott össze az osztály hogy kiközösítsünk valakit
nálunk nem olyan rossz a helyzet 21 lány, 9 fiú és asszem mind hetero de ez nem biztos
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
Na meg a beszólogatások.
1 db fiú van a 20ból aki tiszteli a lányokat.
A többi úgy beszél velem/velünk mint a szeméttel néha.
Ti szegények... A többi úgy beszél velem/velünk mint a szeméttel néha.
Reméljük, kinövik az ilyen viselkedést...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-12-04 22:16:16
(#5017) Na meg a beszólogatások.
MIANEVED?!
Huhh, megint pörgünk ezerrel... Nektek is ma volt vizsgaidőpont felvétel?
Nálunk csak évközbeni kötelező filmek és a vizsgafilm időpont kiosztása esett meg. Jeez ez már most rossz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-12-04 22:14:39
(#5015) ebben még van legalább némi humor...ami nálunk zajlik énekórán...Minig engem osztanak ki,még akkor is,ha meg se szólaltam.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"