Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ha nem csizma és nem bakancs akkor mi?
Korcsolya! Alap.
Egyébként: cipőt a népnek.
Mindig legumicsizmázom osztálytársnőim csizmáit, a múltkor meg is kaptam a magamét emiatt.
Korcsolya! "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem szeretem, ha egy nőn acélbetétes van. Sőt, a mostani "minden lány csizmát hord" divatot ki nem állhatom. Brrr...
Télen pedig nem árt az. Amúgy meg van nem kevés nagyon szép női csizma - ami nem feltétlenül magassarkú.
Űrlap kitöltésekor:
"Nem: de igen."
Legjobb.
Öööö, amúgy magasabbnak tűntél fórumtalin, most így utólag belegondolva. De lehet, hogy azért, mert megszoktam haverom magasságát.
Nekem nincs sok cipőm:
¤amiben mindennap járok
¤tartalék cipő
¤kosárcipő
¤ünneplő cipő
¤sícipő
"Nem: de igen."
Legjobb.
Öööö, amúgy magasabbnak tűntél fórumtalin, most így utólag belegondolva. De lehet, hogy azért, mert megszoktam haverom magasságát.
Nekem nincs sok cipőm:
¤amiben mindennap járok
¤tartalék cipő
¤kosárcipő
¤ünneplő cipő
¤sícipő
*vakarja a fejét* Az én cipőgyűjteményem elég tág ^^".
Sok mindent felveszek, a széttaposott koszos torna csukától kezdve a vörös kötözőspántos magassarkú:) [reszkess] se-szandálig bármit.
*körbenézz* Egyedül vagyok ezzel? Oo
Sok mindent felveszek, a széttaposott koszos torna csukától kezdve a vörös kötözőspántos magassarkú:) [reszkess] se-szandálig bármit.
Nem, Kiora-csan is így van ezzel, csak ő nem szokott fórumozni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem szeretem, ha egy nőn acélbetétes van. Sőt, a mostani "minden lány csizmát hord" divatot ki nem állhatom. Brrr...
MIANEVED?!
Magasságom: 190+ cm (szerintem 195, bár egyszer 197-et mértünk, de az valami anomália volt)
Súlyom: 77-78 kg
Cipőm: sport vagy bakancs (télen)
Nemem: igen (fiú)
nah ezen a fórumon is megvan a legnagyobb(minden értelemben ) ember
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Még mindig jobb, mintha "gumicsimmába" járnának...
Amúgy akkor mi tetszik?
Rólam nem tudom mikori olyan kép van. Szerintem nem néztem ki fiúnak. De elég sokan azt állították, hogy igen. X3 Mostanra szerencsére már senkinek sincsenek kétségei afelől, hogy lány vagyok.
[...]
Megnyugodhatsz... nem vagy. Két szekrény tele cipőkkel, s abból nincs két egyforma "funkciójú". Van kényelmes, van koncertes, van színházas, van szenvedős, stb.
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-12-04 21:17:11
(#4959) én is FIÚ vagyok és hát sportcipőt veszek fel inkább de bakancs is szóbajöhet
BANKAI:"hihio Zabimaru"
Amúgy engem a "fiússágom" miatt nagyon sokan fiúnak néztek évekig. Nem tudom miért lehetett ez. Bár mindig fiúkkal fociztam meg haverkodtam stb. XD
Van egy kép rólam k.b. 9 éves koromból, amin egy az egyben úgy nézek ki, mint egy etióp kisfiú. Komolyan.
beküldve: 2008-12-04 21:14:10
(#4957) Magasságom: 190+ cm (szerintem 195, bár egyszer 197-et mértünk, de az valami anomália volt)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
én is inkább acélbetkósat hordok, mint magassarkút...
Acélbetkós egyszer volt eddig a lábamon. Amikor a pogó-gyanús koncertre volt eszem balerina cipellőben eltotyogni, haverom ezt látván addig erősködött míg fel nem húztam az ő 46-os hodájat az én 36-os lábamra. (Hogy az milyen rohadt nehéz volt Oo.) Így az ő pracliját taposták szét nem az enyémet. Be is szakadt a körme cegénykémnek. *egyemmeg*
beküldve: 2008-12-04 21:13:20
(#4955) Nem tudom hogy vagytok vele, de én nem szeretem, ha egy nőn acélbetétes van. Sőt, a mostani "minden lány csizmát hord" divatot ki nem állhatom. Brrr...