Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor tégy te is így. Hányan vagytok csajok? Álljatok a sarkatokra fogjatok össze, védjétek meg egymást. Oszátok a tajparaztokat. (Nehogy már :/)
Épp csak páran
Am engem nem igazán érdekel, nem foglalkozom vele mert pont ez akarja mindegyik
seggarc
Okos enged szamár szenved, és ez igaz
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-04 22:15:04
Mi is komolyodtunk (az osztályom és én), de azért nem vittük túlzásba.
Énekórán múltkor:
Tanár: Mi hatott legjobban Debussyre?
Oszt. társam és én: A gravitáció!
Énekórán múltkor:
Tanár: Mi hatott legjobban Debussyre?
Oszt. társam és én: A gravitáció!
nálunk az álltalános bunkóság dukál....12 évesen nem képesek felfogni a komolyság szó jelentését....egyik azon röhög ,hogy jelentésnél lelöki az sztalról a telipkaolt táskáját és az csattan egy nagyot...Másik meg minden nap felzselézi a haját,de úgy néz ki így mint valami elb@szott kakas....
Halkan megsúgom,hogy nálunk is ugyan ez volt,és nyolcadikra hűdekomoly nagyfiúk lettek Normális,12 éves hozzáállás ez,öcsém-húgom is épp ennyi idősek,tapasztalat XD
Az én öcsém is ennyi idős. Szal fel a fejjel. De mint tudjuk, a fiúk kicsit lassabban érnek.
Szerintem csak én vagyok ilyen szerencsétlen aki ezt így kifogta.
1 db fiú van a 20ból aki tiszteli a lányokat.
A többi úgy beszél velem/velünk mint a szeméttel néha.
Akkor tégy te is így. Hányan vagytok csajok? Álljatok a sarkatokra fogjatok össze, védjétek meg egymást. Oszátok a tajparaztokat. (Nehogy már :/)
nálunk az álltalános bunkóság dukál....12 évesen nem képesek felfogni a komolyság szó jelentését....egyik azon röhög ,hogy jelentésnél lelöki az sztalról a telipkaolt táskáját és az csattan egy nagyot...Másik meg minden nap felzselézi a haját,de úgy néz ki így mint valami elb@szott kakas....
Halkan megsúgom,hogy nálunk is ugyan ez volt,és nyolcadikra hűdekomoly nagyfiúk lettek Normális,12 éves hozzáállás ez,öcsém-húgom is épp ennyi idősek,tapasztalat XD
Normális 12 éves viselkedésnek számít az,mikor a tanár leül egy üres székre,elkezd rá mutogatni és máni vörös lesz az arca a röhögéatő?O.o
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
1. gallér megfogása
2. acélbetkó a golyóikba
3. ???
4. profit
2. acélbetkó a golyóikba
3. ???
4. profit
Visszaüt ha megteszem
Nem hiányzik.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 22:10:20
(#5008) Nálunk szerencsére elég kevés a bunkó. Viszonylag nagy a másik iránti tolerancia. Csak sajna a klikkesedés nagyon nagy.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2008-12-04 22:07:57
(#5005) Szerintem csak én vagyok ilyen szerencsétlen aki ezt így kifogta.
MIANEVED?!
beküldve: 2008-12-04 22:07:54
(#5004) nálunk az álltalános bunkóság dukál....12 évesen nem képesek felfogni a komolyság szó jelentését....egyik azon röhög ,hogy jelentésnél lelöki az sztalról a telipkaolt táskáját és az csattan egy nagyot...Másik meg minden nap felzselézi a haját,de úgy néz ki így mint valami elb@szott kakas....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az én ismerőseim, osztály társaim...
...szexista állatok?
Csak vicceltem, nem megsértődni.
Nem. Bunkók......................
És még ez gyenge kifejezés.
Gyűlölök még a közelükben is lenni..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-12-04 22:05:54
Középiskolában nekem is volt, egy fiú osztálytársam, akihez nagyon szoros baráti kötelék fűzött, de hülyék voltunk, mert hagytuk, hogy ez tovább fajuljon. Nem érte meg. A barátság jobb volt.
Ismerős helyzet...
Szerk.: Na bakker, épp beváltotam a pirospontomat, erre kapok még egy strigulát.
Szerk: .., 2008-12-04 22:05:14
Nálunk az osztlyfelállás:28 fő,abból kettő darab fiú,az egyik valószínű meleg,a másik meg élvezi a helyzetet.
Ez ütött.
Nálunk kb. 10 lány és 17 fiú.