Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-20 21:22:36
(#1861) Hát igen, Hajni egy angyal, ráadásul egy igazi tündér, hercegnő, istennő...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-20 21:13:36
(#1860) Igen, szép estét mindenkinek!
Én amúgy mostanság nem nagyon olvasom végig...max pár oldalt. De télleg szépen dübörög a topik, főleg mennyiségre!
Én amúgy mostanság nem nagyon olvasom végig...max pár oldalt. De télleg szépen dübörög a topik, főleg mennyiségre!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-20 21:05:27
(#1859) De bunkó vagyok, még nem is köszöntem: Sziasztok!
Nagy nehezen átrágtam magam ezen a 11 oldalnyi szövegen, amit 1 nap alatt hoztatok össze. Nem emlékszem hasonló esetre.
Most jut eszembe, Picilány nem hogy egy angyal, ráadásul egy szerény angyal. Pont az olyanokat szeretem. Mostantól, mert eddig olyat még nem láttam.
Nagy nehezen átrágtam magam ezen a 11 oldalnyi szövegen, amit 1 nap alatt hoztatok össze. Nem emlékszem hasonló esetre.
Most jut eszembe, Picilány nem hogy egy angyal, ráadásul egy szerény angyal. Pont az olyanokat szeretem. Mostantól, mert eddig olyat még nem láttam.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-20 21:09:49
Azt tudtátok,hogy Győzike is hentesnek készült??
Könyörgöm, legalább ide ne hozzuk be Győzikét. Amúgy én tudtam, hogy annak készült.
Én meg nem...De most 'örülök', hogy tudhatom!!!
Tényleg milyen infókhoz nem jut az ember egy mangás-japános oldalon!
Köszi, hogy elláttál egy olyan infóval, amitől megkímélem magam a hétköznapokban...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Azt tudtátok,hogy Győzike is hentesnek készült??
Könyörgöm, legalább ide ne hozzuk be Győzikét. Amúgy én tudtam, hogy annak készült.
Ha már itt barátok beszélgetenek akkor kinek mi a kedvenc étele??
Gyakorlatilag bármi jöhet, ami nem tejbegríz vagy tojás... amúgy az abszolút kedvencem a rák-tempura pici szójaszósszal és savanyított gyömbérrel...
Ez igazán furcsa. Eddig egy embert sem ismertem magamon kívül, aki szereti a rákot. Ne tudom, milyen az a tempura, de én a pizzát is rákosan eszem. Nagyon ízlik. Éttermekben mindig azt szoktam enni szinte. Csak rákos ne legyek a végén, de te se!
Rudymester, nekem is volt egy hasonló estem a kajabelémkényszerítéssel. 1,5 éves koromban befulladtam (azóta vagyok allergiás ) és a kórházban mindenféle bolti tejjel és kakaóval tömködtek. Azóta csak nagyon rtikán iszom tejet.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-20 21:02:41
beküldve: 2008-03-20 20:12:28
(#1855) Dehogy hanon drága...tőled semmit nem sajnálok egyszerűűűen csak annyi, hogy nem mutiba készült +paintes, van még mit dolgozni rajkta
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Persze, hogyne És megtudhatnám, hogy miért? Talán sajnálod túlem? :'(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-20 19:54:27
(#1853) Ki mondta h nem tudnék én felmutatni semmit?! Tudnék! Csak nem akarok
Nalátod kicsim, ezért nem vágunk random 'oltogatós' kritikákat egy akármilyen munkára, ha magad sem értesz hozzá, és semmit nem tudsz felmutatni =)
beküldve: 2008-03-20 19:41:36
(#1851) Najónajó....Elismerem "mestermunka"..jobb mitn az enyémek :3
70x70-es méretben nem hiszem, hogy bármit is jól kivehetnél egy képről ;)
Esetleg mutatnál egyet a saját, hasonló típusú munkáid közül, ha annyira értesz hozzá? ^^
Itt van 100×100-ban.
És a kép amiből készült <3
//update: bár 100×100-ban sem az igazi :/
Esetleg mutatnál egyet a saját, hasonló típusú munkáid közül, ha annyira értesz hozzá? ^^
Itt van 100×100-ban.
És a kép amiből készült <3
//update: bár 100×100-ban sem az igazi :/
Szerk: Hanon 2008-03-20 19:34:47
beküldve: 2008-03-20 19:25:57
(#1849) beküldve: 2008-03-20 19:24:00
(#1848) ne csináldd már te is.. nekem tetszik
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-20 19:17:30
(#1847) Meglátszik rajta...eh amatőr munka...