Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hanon jó az "új-régi avád.. tényleg.. és látom.. h zsoltim is itt van..
Köszi :3 Én csináltam!! x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-20 19:08:17
(#1845) myu csak optimizmus..ne légy ilyen..ráncos leszel az meg nem szép látvány..főleg nem szép nőkön..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
"Ahol a barátok vannak."
Na ja, lassan inkább "ahol a balhék vannak..." (Na jó ennyire azért nem x])
Szerk: miyu 2008-03-20 19:03:03
beküldve: 2008-03-20 19:00:20
(#1843) hanon jó az "új-régi avád.. tényleg.. és látom.. h zsoltim is itt van..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Hidd el, hogy másoknak is van elég gondjuk.
Jajaja, ezt jól tudom én is. Én most úgy egy év után egyenesbe jöttem lelkileg és remélem te is megoldod a problémádiat. Részemről peace.
*nyányányányá* Nna, túl vagyunk a világfájdalmas részen is. Innentől kezdve akár én mesélhetnék oldalakat arról, hogy hogyan jutottam el 2007-es év június végétől 2008 január elejére a teljes idegösszeomlásig. Most meg úgy néz ki kezdődik előről, mert megint "rossz társaságba" keveredtem. De nem mesélem el mert nem érdekel senkit és mert hosszú egy folyamat volt.
beküldve: 2008-03-20 17:41:11
(#1840) Annak lehet csak aki gyenge és engedi. Meg aki megérdemli x)
Nem vagyok veszekedős típus. Gyenge vagyok? Igen, bizonyos dolgokban igen. Ami átélltem az utóbbi fél évben, senkinek sem kívánom. Folymatos idgeskedés, stressz, veszekedések. Mindez itthon. Kb 1 hete helyreállt a rend. Ha szeretsz másokat taposni, csináld. Nem érdekel. Jó szórakozást.
*Rudymester kijelentkezik*
beküldve: 2008-03-20 17:32:42
(#1838) Én nem bántom. Részemről nincs vele semmi bajom. Mindenkinek további jó fórumozást, mentem dolgomra.
Sziasztok!
Sziasztok!
Annak lehet csak aki gyenge és engedi. Meg aki megérdemli x)
beküldve: 2008-03-20 17:31:19
(#1836) rudy .. hanont sem szabad ámm bántani.. na necro én rád céloztam erősen.. és hát rudy a múltnak vége aki mindig visszatekint nem veszi észre a lehetőségeit.. szoal fel a fejel .. és még mindig nem sajnállak..
rudy mivel külön kérted (bár nekem a sajnálat be van építve) nem teszem.. nem ismertem a történetet de minden szakítás fáj.. bár én még annyit nem éltem át de amit átéltem abból tom.. de nem sajnállak ígérem..
Oksa! Téma lezárva!
Lassan megyek én is, készítenem kell a conos amv-met.
beküldve: 2008-03-20 17:27:30
(#1834) Mármint ezt kire érted *uccse rám*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egyrészt nem idézünk legutóbbi postot, másrészt meg igen >P Baj ven vele, nee~? >) Egy ilyen gyáva alaknak csak ne legyen gondja semmivel.
Olyan jól bele tudsz taposni az emberek lelkébe Hanon.
beküldve: 2008-03-20 17:25:55
(#1832) nah most már aztán.. az egyik menjen egyen pipiszárnyat roppanósan ahogyan szereti a másik meg kísérje el chikát és az unokahugiját.. én meg hadd főjek a levemben h egyetlenem fenn van azt egy mukkot sem ír nekem..
rudy mivel külön kérted (bár nekem a sajnálat be van építve) nem teszem.. nem ismertem a történetet de minden szakítás fáj.. bár én még annyit nem éltem át de amit átéltem abból tom.. de nem sajnállak ígérem..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-20 17:28:23