Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-20 17:06:07
(#1816) Pape: asszem, én is... csók...
Hanon: goni vigyorodat naon csipázom...
Rudym: jut eszembe... iwiw-en felvehetlek???
Hanon: goni vigyorodat naon csipázom...
Rudym: jut eszembe... iwiw-en felvehetlek???
maximálisan megértelek... és ha akarod, akkor conon el is mesélheted a történetet... én szívesen meghallgatlak (komoly, együttérző nézés)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-20 17:08:21
*mégjobban röhög* Kis bénácska, mit rontottál el?
Nem röhögni. Hosszú történet és nem szertém kiteregetni a magánéletem mindenki előtt.
*Köszöni a megértést*
beküldve: 2008-03-20 17:04:20
(#1814) hanon ne legyél ilyen..hát már aztán.. szegényt nyomorában kiröhögni..(rudy bocs a szóhasználatért..) és sztem bizti kapsz sok masszírt..akár a lábadat is.. bár.. csak ..ha tod..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-20 17:03:22
(#1813) Na, PaPe most könnyes búcsúval távozik. Hatalmas csók azoknak, akik kérik, illetve tudják, hogy kik kaphatnak!
Hétvégén MSN-en leszek. Asszem.
Hétvégén MSN-en leszek. Asszem.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ha az msn-re gondolsz, változott a címem (profilomban az új).
Ne rombold le a jóhírem! Egy nő hatására váltottam és tágabb a korhatár. Kicsit feljebb tolódott...
Ne rombold le a jóhírem! Egy nő hatására váltottam és tágabb a korhatár. Kicsit feljebb tolódott...
Jesszusom a kis gyáva szerencsétlen hímegyed gwáháhá XDDD *erőteljesen pofánröhög, nyálcseppek röpködnek*
A felső korhatár tolódott és most már jóval bátrabb vagyok mint annó. :)
*mégjobban röhög* Kis bénácska, mit rontottál el?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-20 17:01:52
(#1810) Ha lehet választani, inkább nyak... de csak miattad... ugyanis a fülcimpáim foglaltak... egyikben 5, másikban 3 karika...
Azért a barátság sem rossz dolog...
Azért a barátság sem rossz dolog...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-20 17:03:24
beküldve: 2008-03-20 17:01:43
(#1809) de kis cukka.. bár ezt .. na mind.. nem folytatom mert még megutálsz...de a fülcimpipuszi az én szövegem..de te használhatod..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
na majd conon úgy megmaszírozunk.. csak félre ne értsék.. még a végén bevisznek..hihi
Ha megint 2 órát görnyedek a színpad előtt cosplay fényképezés ürügyén, szükségem is lesz egy jó masszázsra.
Csak nem... áh, túl szerénytelennek tűnhetek... de azé... csak nem.... miattam????
Ha nagyon kedves szeretnék lenni, azt mondanám igen. De nem hazudok. "Ő" már csak jóbarát. :(
Sunyin???? Hogy lehet sunyin átölelni vkit??? (Konkrétan engem...)
Hú, ezt nehéz elmagyaráznii. Tudok én érdekes dolgokat!
Azé a kedvemért próbáld meg elmagyarázni... lééééccciiiiii!!!! (könyörgő, párás tekintet)
*Meghatódik a párás szemektől*
na jó, de csak a te kedvedért.
Megpróbálom leegyszerűsíteni:
*Hátulról megközelít (nem félreérteni), lágyan átölel, puszi a nyakra (igény esetén fülcimpára).*
Jesszusom a kis gyáva szerencsétlen hímegyed gwáháhá XDDD *erőteljesen pofánröhög, nyálcseppek röpködnek*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-20 16:58:31
(#1804) na majd conon úgy megmaszírozunk.. csak félre ne értsék.. még a végén bevisznek..hihi
Aggh, te kis >)
Itt csapod a szelet a tanárnéninek, de közben loliconizálsz, hát milyenez már >))
"Utolsó beszélgetés: 2007. december 24. előtt" lulz.
Itt csapod a szelet a tanárnéninek, de közben loliconizálsz, hát milyenez már >))
"Utolsó beszélgetés: 2007. december 24. előtt" lulz.
Csak nem... áh, túl szerénytelennek tűnhetek... de azé... csak nem.... miattam????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
bár nem kawaii lányok csak chika meg én de ölelni kíválóan tudunk..én még masszírozni is..
Masszírozni én is tok (az egyik szakmám többek között kozmetikus)... és mi az, h nem kawaii??? Kikérem magamnak...
Megbeszéltük! Nem kell 700. Elég kettő is!
*Masszázsfan.*