Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem akarok gonoszka lenni de iggen.. de sebaj..had legyen jó napja.. főleg ha ilyen kegyetlenül elbántt vele az élet..
Ne sajnáljon már mindenki! :) Jólesik a törődés, de nem ismeri senki a történetet. Nem lett rossz vége, nem is indult komoly kapcsolatnak egyik oldalról sem. Persze rossz ha egy kapcsolat véget ér, de nem fújunk egymásra, hetente párszor találkozunk (majdnem egy helyen dolgozunk). Ha valaki látna minket, hogy beszélünk egymással, azt hinné járunk, pedig tényleg jó barátok vagyunk csak.
Egyrészt nem idézünk legutóbbi postot, másrészt meg igen >P Baj ven vele, nee~? >) Egy ilyen gyáva alaknak csak ne legyen gondja semmivel.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Rudym: jut eszembe... iwiw-en felvehetlek???
Természetesen!
Szia! :)
Akkor elárulod a teljes neved???
Rudymester néven megtalálsz.
UPDATE: bejelöltelek én! :)
Észrevettem... én meg már ismerlek is...
Viszont most elköszönök mindenkitől, mert menek moziba... puxx, oyasumi nasai, mina...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 17:19:23
(#1828) nem akarok gonoszka lenni de iggen.. de sebaj..had legyen jó napja.. főleg ha ilyen kegyetlenül elbántt vele az élet..
de azért még nem utálsz ugyi... ..*reménykedő tekintet*
de azért még nem utálsz ugyi... ..*reménykedő tekintet*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-20 17:20:14
beküldve: 2008-03-20 17:17:30
(#1826) Rudym: jut eszembe... iwiw-en felvehetlek???
Természetesen!
Rudymester néven megtalálsz.
UPDATE: bejelöltelek én! :)
Szerk: Rudymester 2008-03-20 17:15:59
hagyjátok már csórikámat
Gwahaha...XDDD
*picit feminista*
beküldve: 2008-03-20 17:11:41
(#1823) hagyjátok már csórikámat vége ozt kész.. menj azt rugj be haverokkal h "dejó végre megint egyedül vok.. majd lesz vki aki szeret" bár nem kell berúgni ha nem akarsz.. de az jó h már lezártad
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Rudym: jut eszembe... iwiw-en felvehetlek???
Természetesen!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 17:10:47
(#1821) Azt hiszem most már csak én nem értem, hogy mi a lófaszért kell megmasszírozni Rudyt. Az ölelgetés se tudom, hogy jött oda tulajdonképpen. Ilyen férfi nem érdemli meg >)
//update: naközben meg jön a válasz, lassú vagyok T_T~ Akkor azt jelenti, hogy teljesen kihűlt a kapcsolat, ami általában sehogysem a nő hibája. Nyehehe.
//update: naközben meg jön a válasz, lassú vagyok T_T~ Akkor azt jelenti, hogy teljesen kihűlt a kapcsolat, ami általában sehogysem a nő hibája. Nyehehe.
Szerk: Hanon 2008-03-20 17:11:45
Mégis ki a jó büdös élet mondta, hogy megértünkm, nee~? Annyira nem lehet hosszú. Meséld el, hogy férfiszemmel hogy láttad az eseményeket. 84%, hogy a nő máshogy meséli el. x')
Meg fogsz lepődni, ő sem mesélné másképpen. Bocs, de téma lezárva.
Szerk: Rudymester 2008-03-20 17:08:51
Mégis ki a jó büdös élet mondta, hogy megértünkm, nee~? Annyira nem lehet hosszú. Meséld el, hogy férfiszemmel hogy láttad az eseményeket. 84%, hogy a nő máshogy mesélné el. x')
Szerk: Hanon 2008-03-20 17:09:14
Ha lehet választani, inkább nyak... de csak miattad... ugyanis a fülcimpáim foglaltak... egyikben 5, másikban 3 karika...
Azért a barátság sem rossz dolog...
Azért a barátság sem rossz dolog...
Rendben, egy nyak rendel! :)