Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A KFC-seket nagyon nem szeretem, egyérszt mert baromi kicsi, másrészt meg mert jobban csíp a kelleténél ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
na de pape chika még féltékeny lesz.. rudy.. hát asszem a husi+sültkrumpli megoldható .. de a hagymásrántotta is..
Ugyan, dehogy... tom, hogy Pape szíve értem dobog... necroé meg érted... meg vissza...
A fenti kaják jöhetnek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ennyit Rudy hímegojáról, most sárga földig letiportad szegénykét x)
Milánói rulz the world. Rántott párizsi. Rántottcsirkecomb krumplipürével. Aztán az örök favorit a csirkeszárny. Mnnn, finom ropisra, hogy a csontot is el lehessen rágicsálni.
Milánói rulz the world. Rántott párizsi. Rántottcsirkecomb krumplipürével. Aztán az örök favorit a csirkeszárny. Mnnn, finom ropisra, hogy a csontot is el lehessen rágicsálni.
Hát én szívesen megvígasztalnám, de félek homoerotikusan venné ki magát a dolog... ^^°
Chicken Wings 4life! Csípős kentucky mártásban átsütve!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Rudym... köcce az ölelést meg a pux-ot... anti-gyümölcs?? jesszus... én imádom... persze azért még szeretlek, mert nem eszel gyümit...
De azé Papét jobban szeretem...
Gyrekkorom óta nem eszem meg. Nagyon belém akarták erölteni, én meg nem ettem meg. Azóta sem kívánom. Viszont a csokikat nem vetem. Jó is az édes élet!
beküldve: 2008-03-20 16:21:19
(#1767) Hú, emberek! Már mehetünk is a Hal a tortán, nagysikerű szuperprodukióba!
Milánói, bolognai, cigánypecsenye, rablóhús, görögsali, ilyen sali, olyan sali.
Viszont én meg anti-mekis vagyok. Le a gyorskajával!!!
Milánói, bolognai, cigánypecsenye, rablóhús, görögsali, ilyen sali, olyan sali.
Viszont én meg anti-mekis vagyok. Le a gyorskajával!!!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Szerk: Pape 2008-03-20 16:24:02
beküldve: 2008-03-20 16:19:51
(#1766) gyereke.. én egy szóval sem mondtam de ahogy elnézem chika sem h a kolbász hurka nwem jönne be.. meg az egyszerű paraszti kaja mint a tojásosnokedli.. de ha választhatnék inkább gyümölcsöt ennék vagy sárgarépát.. de nektek megcsinálnám..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ennyit Rudy hímegojáról, most sárga földig letiportad szegénykét x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Végre egy ember a gáton! Nem biobigyó, meg trüffel-crouton-besamel-pityput ty vackok! Rántott karaj, krumplipüre, koviubi. Egyszerű, de nagyszerű! Jó étvágyat nekünk!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-20 16:17:16
(#1763) Rudym... köcce az ölelést meg a pux-ot... anti-gyümölcs?? jesszus... én imádom... persze azért még szeretlek, mert nem eszel gyümit...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 16:17:03
(#1762) na de pape chika még féltékeny lesz.. rudy.. hát asszem a husi+sültkrumpli megoldható .. de a hagymásrántotta is..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-20 16:17:31
jajj.. én már olvadok itt.. én angyal.. inkább ördög.. no de mindegy.. ti mit kértek tőlem ?? főleg chika.. mivel úgyis elmegy majd kishazánkból???
A tested! A lelked! Mindened!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Azt a szitura mondtam, mert beelőzött a rántottás kölök!
Rántottás kölök... Ezt megkaptam.
De az én kis rántottás kölköm...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 16:13:44
(#1759) 5 oldal tegnap este óta! Ügyesek vagytok!
Pussz és ölelés minden hölgynek (aki igényli).
Kedvenc kaja? Hát ez nehéz. Egyszer ettem "Vasalt csirkét". Az nagyon fincsi volt, de átlagos kajákból pl chilis bab (nyamm), marha pöri vörösborral (bele a kajába, nem mellé inni!). Klasszikus rántott husi+sültkrumpli kombó stb.
Időnként viszont mindent magadnék egy lecsóért, vagy egy hagymás rántottáért...
Japán kajákat még nem kostóltam, viszont sokat eszek thai és kínai kaját. Azok jók, csak kevesebb zöldséggel jobban elviselném őket.
Anti gyümölcsös vagyok, sohasem eszem gyümölcsöt már gyerekorom óta és még élek! :)
Pussz és ölelés minden hölgynek (aki igényli).
Kedvenc kaja? Hát ez nehéz. Egyszer ettem "Vasalt csirkét". Az nagyon fincsi volt, de átlagos kajákból pl chilis bab (nyamm), marha pöri vörösborral (bele a kajába, nem mellé inni!). Klasszikus rántott husi+sültkrumpli kombó stb.
Időnként viszont mindent magadnék egy lecsóért, vagy egy hagymás rántottáért...
Japán kajákat még nem kostóltam, viszont sokat eszek thai és kínai kaját. Azok jók, csak kevesebb zöldséggel jobban elviselném őket.
Anti gyümölcsös vagyok, sohasem eszem gyümölcsöt már gyerekorom óta és még élek! :)
jajj.. én már olvadok itt.. én angyal.. inkább ördög.. no de mindegy.. ti mit kértek tőlem ?? főleg chika.. mivel úgyis elmegy majd kishazánkból???
Mindjárt itt az Angel Sanctuary és akkor rájössz, hogy angyalnak lenni sem mennyei!
Szerk: Lanwell 2008-03-20 16:13:21
Ennyi idő alatt? Meg is rágtad, vagy tányérral együtt benyelted?!
Á, nem kell az étellel lacafacázni. Szájba be, gépiesen rág, torkon le, következő falat.
Meg azért siettem is, mert olyan jó a társaság...