Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
lanwell szegény barikat megölted.. (mármint a hentes9 hogy lehetsz ilyen kegyetlen..
Azt ne mondd, hogy vega vagy!?! Ne legyél gyökérrágó, mert, ha megéred az öregkort (vagyis vlk addig agyon nem csap), nem marad immunrendszered!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Hát, lanwellem... én ugyan hosszúcombú vok, de szőke... viszont a szívem már papéé...
*irul-pirul* *dobog a szív* *mosolyog* *szenved, hogy nem tíz évvel korábban született* *leszédül a székről*
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
lanwell szegény barikat megölted.. (mármint a hentes9 hogy lehetsz ilyen kegyetlen..
Hát még szerencse ,hogy nem Indiába vagyunk,mert én nem tudnék mit kezdeni a sok tehénnelMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Jaj, én igazán nem akartam megbántani az én kis csöppömet, de ami igaz, az igaz. És szerintem meg így vagy tökéletes!
Csatlakozom!
Egyébként is, ha magasabb lennél már nem tudnál az asztalok alatt szaladgálni!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-20 15:48:11
(#1737) lanwell szegény barikat megölted.. (mármint a hentes9 hogy lehetsz ilyen kegyetlen..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
a pucolt nyers sárgarépa....sasuke.. én megcsinálom neked azt az osztrigát..oké??
Köszi én meg csinálok neked almás pitát vanília fagyival és eperöntettel oké??Juuujjjj.... arra én is benevezhetek??? (köynörgő szemek)
Nos... bármikor szívesen... áll a biznisz... csak egyetlen icipici gond van... shusit (ejtsd: suszit) nem tok csinálni... csak sushit (ejtsd: szusit)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
na hát pape ez kedves volt.. bár 150cm-sen nem tom h néznék ki olyan hiper hosszú combokkal.. de köszönöm.. csak át ne menjek és meg ne verjelek..
Jaj, én igazán nem akartam megbántani az én kis csöppömet, de ami igaz, az igaz. És szerintem meg így vagy tökéletes!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Én a hétvégén fogok tésztával töltött bárány húsgombócot csinálni... ha túléltem, elmesélem milyen lett.
Remélem olyan lesz ,mint a maroszéki szilvalekvá.Magyarul finomMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
bár 150cm-sen nem tom h néznék ki olyan hiper hosszú combokkal...
Mondjuk 160 centisnek!
na hát pape ez kedves volt.. bár 150cm-sen nem tom h néznék ki olyan hiper hosszú combokkal.. de köszönöm.. csak át ne menjek és meg ne verjelek..
Ma olyan lila ruhába és kis farmerbe voltál*kisfarmer nem tom mi*és ,nem néztem a combjaidat ,de biztos jók lehettek Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-20 15:45:29
(#1731) Én a hétvégén fogok tésztával töltött bárány húsgombócot csinálni... ha túléltem, elmesélem milyen lett.
beküldve: 2008-03-20 15:44:33
(#1730) na hát pape ez kedves volt.. bár 150cm-sen nem tom h néznék ki olyan hiper hosszú combokkal.. de köszönöm.. csak át ne menjek és meg ne verjelek..
sasuke.. 31.ére hozdd a suliba.. megbeszéltük..
sasuke.. 31.ére hozdd a suliba.. megbeszéltük..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-20 15:45:59
a pucolt nyers sárgarépa....sasuke.. én megcsinálom neked azt az osztrigát..oké??
Köszi én meg csinálok neked almás pitát vanília fagyival és eperöntettel oké??Juuujjjj.... arra én is benevezhetek??? (köynörgő szemek)
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-20 15:44:31
(#1728) Hát, lanwellem... én ugyan hosszúcombú vok, de szőke... viszont a szívem már papéé...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Köszi én meg csinálok neked almás pitát vanília fagyival és eperöntettel oké??
Almás pita? Az vlm új görög cucc?
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja