Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem is tudtam, hogy nekem van olyanom...
Ameddig kan vagy, addig igen x)
Ölelgetést akarsz nee~? Ejnye már.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Inkább gyere, és borulj a vállamra...
*Szipogva jön és vállra borul. Sunyin átölel.*
beküldve: 2008-03-20 16:35:53
(#1784) na jó az a 400kölök jobbról a másik 300meg balról.. chika mi fenntről támadunk.. ké és a jelere mindenki felveszi az ölelő pozíciót
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ganxsta Zolee féle szusi most a TV2-őn!
Láttam az előzetest, "kicsit" erős lesz a kaja... Már nézem is! :)
Rudym... ugye nem sértettem meg a "hímego"-dat???
Áááááá, dehogy....
földön forogva sír...
Inkább gyere, és borulj a vállamra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
ha a földön forogva sírsz felszedükn és ölelgetünk míg meg nem fulladsz..
Benne vagyok!
nagyon sír, hogy jóóóóóóóóóól megöleljék
beküldve: 2008-03-20 16:31:44
(#1780) Ganxsta Zolee féle szusi most a TV2-őn!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-20 16:31:21
(#1779) ha a földön forogva sírsz felszedükn és ölelgetünk míg meg nem fulladsz..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Rudym... ugye nem sértettem meg a "hímego"-dat???
Áááááá, dehogy....
földön forogva sír...
További kellemes agymenést és digi-gasztroshowt bogyókák! Én angolosan balra el.
Ave
Ave
Csáó!
beküldve: 2008-03-20 16:27:33
(#1776) Rudym... ugye nem sértettem meg a "hímego"-dat???
Csak szólj, és már vigasztallak is...
Csak szólj, és már vigasztallak is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-20 16:29:16
beküldve: 2008-03-20 16:27:09
(#1775) Joghurt, keksz, csoki, süti (mindenféle), cukorka, torta, különlegességek (szusi, knédli, usw.), kakaó (csak a nyuszis márka), tésztafélék, sajtok, borok, szőlő... Szerintem.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Ennyit Rudy hímegojáról, most sárga földig letiportad szegénykét x)
Milánói rulz the world. Rántott párizsi. Rántottcsirkecomb krumplipürével. Aztán az örök favorit a csirkeszárny. Mnnn, finom ropisra, hogy a csontot is el lehessen rágicsálni.
Milánói rulz the world. Rántott párizsi. Rántottcsirkecomb krumplipürével. Aztán az örök favorit a csirkeszárny. Mnnn, finom ropisra, hogy a csontot is el lehessen rágicsálni.
Hát én szívesen megvígasztalnám, de félek homoerotikusan venné ki magát a dolog... ^^°
Chicken Wings 4life! Csípős kentucky mártásban átsütve!
Inkább ne vígasztalj, megállok én a lábamon... :) KFC-ben még nem kajáltam, de számomra nem cvolt még olyan csípős kaja, amit ne tudtam volna megenni (túl borsozott már volt, de legyürtem ).
beküldve: 2008-03-20 16:26:48
(#1773) pá
beküldve: 2008-03-20 16:25:26
(#1772) További kellemes agymenést és digi-gasztroshowt bogyókák! Én angolosan balra el.
Ave
Hanon: nem is arra gumigyáros kajára gondoltam (az igazi kentucky nem is rántott!)
Ave
Hanon: nem is arra gumigyáros kajára gondoltam (az igazi kentucky nem is rántott!)
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Szerk: Lanwell 2008-03-20 16:26:27