Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Éljen a bő zsíradékban sült, finom kis fehérje- és szénhidrátbomba, majonézzel, félbarna kenyérrel. Jól laktam!
Örülök, h tele a kicsike kis pocókád... most már megnyugodtam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 16:10:10
(#1755) jajj.. én már olvadok itt.. én angyal.. inkább ördög.. no de mindegy.. ti mit kértek tőlem ?? főleg chika.. mivel úgyis elmegy majd kishazánkból???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Azt a szitura mondtam, mert beelőzött a rántottás kölök!
Rántottás kölök... Ezt megkaptam.
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Éljen a bő zsíradékban sült, finom kis fehérje- és szénhidrátbomba, majonézzel, félbarna kenyérrel. Jól laktam!
Ennyi idő alatt? Meg is rágtad, vagy tányérral együtt benyelted?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-20 16:06:15
(#1752) Éljen a bő zsíradékban sült, finom kis fehérje- és szénhidrátbomba, majonézzel, félbarna kenyérrel. Jól laktam!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
Perszeee.... nekem shimatta, neki angyal, mi???
Azt a szitura mondtam, mert beelőzött a rántottás kölök!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
és nem futok az asztal alatt hanem repülök..
Mert egy angyal vagy!
Perszeee.... nekem shimatta, neki angyal, mi???
Pape drága... a tojásrántotta az egyetlen tojásétel, amit szeretek... jó sok ropogósra sütött bacon-nel...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Egyébként, lanwellem... ha jól emléxem, picilány nem vega... csak sajnálja a barikat...
Mert egy angyal!
és nem futok az asztal alatt hanem repülök..
Mert egy angyal vagy!
beküldve: 2008-03-20 15:56:10
(#1747) Ájn moment, bitte, most PaPe el kajálni. (Chika kedvencét, tojásrántottát eszek. )
Addig ne rosszalkodjatok! (Hm... Most komolyan egy 17 éves mondta ezt a többieknek? )
Addig ne rosszalkodjatok! (Hm... Most komolyan egy 17 éves mondta ezt a többieknek? )
Hát, lanwellem... én ugyan hosszúcombú vok, de szőke... viszont a szívem már papéé...
*irul-pirul* *dobog a szív* *mosolyog* *szenved, hogy nem tíz évvel korábban született* *leszédül a székről*
Simatta
しまった
beküldve: 2008-03-20 15:55:28
(#1746) lanwell édesem már mondtam h jobban szeretek főzni mint enni és ha eszek akkor is előnyben részesítem a zöldségeket és a gyümölcsöket.. és nem futok az asztal alatt hanem repülök..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-20 15:54:46
(#1744) Azt tudtátok,hogy Győzike is hentesnek készült??
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
lanwell szegény barikat megölted.. (mármint a hentes9 hogy lehetsz ilyen kegyetlen..
Hát még szerencse ,hogy nem Indiába vagyunk,mert én nem tudnék mit kezdeni a sok tehénnelLehet, h én vok korlátolt, de EZ HOGY JÖN IDE????
Egyébként, lanwellem... ha jól emléxem, picilány nem vega... csak sajnálja a barikat...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-20 15:55:48
lanwell szegény barikat megölted.. (mármint a hentes9 hogy lehetsz ilyen kegyetlen..
Azt ne mondd, hogy vega vagy!?! Ne legyél gyökérrágó, mert, ha megéred az öregkort (vagyis vlk addig agyon nem csap), nem marad immunrendszered!
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja