Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mert anyumék kegyetlen módon összeveztek.. de most naon... úgy h jujj.. meg há.. és én meg .. hát az egyikük engem okolt a másik meg engemmvédett ebből még nagyobb lett a vita .. de lassan most már kezdd megoldódni.. úgy látszik..
Most jöhetnék a dumával, h "tudod, h van ez a felnőtteknél..." de inkább nem mondom... annak viszont örülök, h anyudék lassan megbékélnek... úhogy fel a fejjel nyuszifül, az élet szép, és minden helyrejön... előbb-utóbb...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 14:52:52
(#1695) mert anyumék kegyetlen módon összeveztek.. de most naon... úgy h jujj.. meg há.. és én meg .. hát az egyikük engem okolt a másik meg engemmvédett ebből még nagyobb lett a vita .. de lassan most már kezdd megoldódni.. úgy látszik..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
nos.. hát tegnapi napom elég xar volt.. mellesleg.. most akkor még várnom kell görcsöm kioldásásval h bekerülj vagy sem???
De hét én mán feloldottam a görcsödet... mosmá mind1... amit lehetett, megtettem... miért volt xar a napod??? és pape csücsköm szíve mér nem ír???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 14:48:29
(#1693) nos.. hát tegnapi napom elég xar volt.. mellesleg.. most akkor még várnom kell görcsöm kioldásásval h bekerülj vagy sem???
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
engem halgass meg papeval meg ápold a lelkét..
Téged hallgatlak... Papét ápolom...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 14:44:11
(#1691) engem halgass meg papeval meg ápold a lelkét..
beküldve: 2008-03-20 14:42:14
(#1690) Itt vagyok drágáim... na, meséljetek/panaszkodjatok... kinek melyikre van szüksége...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ígértem, hogy ma folytatom.
Naigen, az 'erőltetetten-mindigjófej' tanároknál nincs rosszabb.
Általánosban mostanság inkább egymást akarják meghúzni, de érdekes módon legtöbbnek csak a szája nagy x) Bár inkább csak beszéljen róla, mint csinálja ._."
//update: Miyu: LOL. Van aki nem alkalmas a szakmára x'D Nálunk valamelyik angoltanár játszotta el azt, hogy kinyitatta az ablakot egy sráccal, majd leüvöltötte a fejét, hogy mégis hogy képzeli, hogy csak így feláll és kinyitja az ablakot, meg húzigálja a függönyt. x)
Szituációfüggő az egész... van hogy "jófejtantónéni" vok, de van, hogy "arcodalapállásbavagyzrit yónfocizlak" kell h legyek... de alapjáraton önmagam vok... a kölkek ált. azt díjazzák, ha nem játsszák meg magukat a tanárok/felnőttek...
Ált.isk-ban nem gond még a hormonkészlet... viszont amikor még fősulis voltam (igazság szerint későn kezdtem, 23 évesen)... szal asszem 25 voltam, amikor 12 osztályos suliban kezdtem a szakmát, és ott megkaptam a hátam mögött a 11-12-es kiscsikóktól, h "ezt a tanárnőt is de meghúznám..."
Ált.isk-ban nem gond még a hormonkészlet... viszont amikor még fősulis voltam (igazság szerint későn kezdtem, 23 évesen)... szal asszem 25 voltam, amikor 12 osztályos suliban kezdtem a szakmát, és ott megkaptam a hátam mögött a 11-12-es kiscsikóktól, h "ezt a tanárnőt is de meghúznám..."
Naigen, az 'erőltetetten-mindigjófej' tanároknál nincs rosszabb.
Általánosban mostanság inkább egymást akarják meghúzni, de érdekes módon legtöbbnek csak a szája nagy x) Bár inkább csak beszéljen róla, mint csinálja ._."
//update: Miyu: LOL. Van aki nem alkalmas a szakmára x'D Nálunk valamelyik angoltanár játszotta el azt, hogy kinyitatta az ablakot egy sráccal, majd leüvöltötte a fejét, hogy mégis hogy képzeli, hogy csak így feláll és kinyitja az ablakot, meg húzigálja a függönyt. x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-20 14:42:26
beküldve: 2008-03-20 14:34:16
(#1688) én itt vok
beküldve: 2008-03-20 14:31:49
(#1687) Megjelentem, erre mindenki elszelelt...
Ki érti ezt?
Ki érti ezt?
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-20 14:27:16
(#1686) Tschókolom!
Tádámm! Egy PaPe!
(Lehet sírni/rettegni )
Tádámm! Egy PaPe!
(Lehet sírni/rettegni )
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-20 14:26:01
(#1685) még jó h végre kaptam.. és chika itt vagy???
A ma reggeli olvasnivaló is megvolt! Pfúú gyerekek, mindig van lejjebb (görbül a tér)...
Örülök, hogy Alister is írt 9 oldal után, már azt hittem sírva vágta fel az ereit.
Ha ilyen tempóban nő ez a topik, lassan szervercsere kell a fórumnak!!! Én mindenesetre holnap sem veszek újságot.
Örülök, hogy Alister is írt 9 oldal után, már azt hittem sírva vágta fel az ereit.
Ha ilyen tempóban nő ez a topik, lassan szervercsere kell a fórumnak!!! Én mindenesetre holnap sem veszek újságot.
Látod, milyen gondosan vigyázunk a pénztárcádra...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 11:55:04
(#1683) 9 oldal?! Hát én nem vagyok annyira pihent agyú, hogy végigolvassak 9 oldal értelmetlenséget. Ez a topic is használhatatlan lett. XD
beküldve: 2008-03-20 09:08:02
(#1682) A ma reggeli olvasnivaló is megvolt! Pfúú gyerekek, mindig van lejjebb (görbül a tér)...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.