Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az előbb alaposan kikerültük a fórum címének "ahol a barátok vannak" részét.
Jé...pont ez jutott nekem is az eszembe... De azért csak helyreáll a rend és a béke!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-19 20:48:13
(#1650) Oké visszaveszek,de akkor nem baszogasson se Riku,Se Necro oké???
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 20:48:05
(#1649) De nem én...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Az előbb alaposan kikerültük a fórum címének "ahol a barátok vannak" részét.
Azért itt vannak a barátok is...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 20:43:59
(#1647) Az előbb alaposan kikerültük a fórum címének "ahol a barátok vannak" részét.
beküldve: 2008-03-19 20:38:38
(#1646) Én törődök vele (úgy értem Hanonnal - márha nem bánja...) és naon örülök neki, h végre nem nekem kell szétültetnem a rosszalkodókat, hanem átvette tőlem, és kiállította a sarokba a csúnya, rossz gyerekeket...
Amúgy Sasuke... csak egy jó tanács a vénségtől (vagyis tőlem): kicsit vegyél vissza a stílusodból, mert megint bannolás lesz a vége!!!
Amúgy Sasuke... csak egy jó tanács a vénségtől (vagyis tőlem): kicsit vegyél vissza a stílusodból, mert megint bannolás lesz a vége!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-19 20:40:45
'risten, mi folyik itt...
Hát ez jó kérdés!
Amúgy szép estét (szebbet ) mindenkinek!
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
beküldve: 2008-03-19 20:33:26
(#1644) Nadenade! Szegény Hanonnal meg nem törődik senki?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 20:32:44
(#1643)
Szerk: Zsolti 2008-03-19 20:33:27
Tudd meg nem csak te szereted Riku.
Tudom. Szereti még Neckroid, Berni, Pape. Ők biztosan.
Ha már vetted a fáradságot, hogy Rikunak nevezzél, akkor ezt én is megteszem. Meg vagy elégedve? Te meg úgy írtad ki A HALÁL KÖZELEG-et, mintha te hoznál halált mindenkire, vagy te sosem halnál meg.
Neckroid, Viki (más is van, de most csak ti vagytok itt) kösz szépen a kedves szavakat.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-19 20:31:48
beküldve: 2008-03-19 20:27:05
(#1641) Sasuke! Így nem leszünk jóban, ha bántod azokat, akiket szeretek!
És mi az, hogy óvodás? Nem is beszéltél vele, nem tudod, hogy milyen intelligens, úgyhogy jó lesz, ha nem irogatsz marhaságokat!
Haragban akarsz lenni velem?
És mi az, hogy óvodás? Nem is beszéltél vele, nem tudod, hogy milyen intelligens, úgyhogy jó lesz, ha nem irogatsz marhaságokat!
Haragban akarsz lenni velem?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 20:26:31
(#1640) Ejnye gyerekek, ha így folytatjátok mindenkit sarokba állítok >)
Ehehee, nem is egy nőknek alkotott dating sim van. De melyik szűklátókörű japán találta ki azt a hülyeséget, hogy a nők nem szertik a vetkőző pasikat?..
Március 30.-át akarok T_T~~
Ehehee, nem is egy nőknek alkotott dating sim van. De melyik szűklátókörű japán találta ki azt a hülyeséget, hogy a nők nem szertik a vetkőző pasikat?..
Március 30.-át akarok T_T~~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-19 20:23:15
(#1639) Te meg levehetnéd azt hogy a HALÁL KÖZELEG mert nem vagy te se necro se goth, nem vagy tisztában az elmúlás fogalmával...Rikut meg ne bántsd mert érte, hajniért és Chikáért harapok
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja