Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Chika: Már nem bírok magammal, muszáj megkérdeznem, milyen évfolyamokat tanítasz? Vagy ilyet nem illik egy tanárnak kiadnia egy fórumon? ._.
Hivatalosan alsó tagozatos tanítónéni vok ember- és társadalom műveltségterülettel... ez azt jelenti, h alsósaim vannak, de felsőbe is tanítok töri-föcit...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 19:04:54
(#1590) nincs mozgás csak egy maradhta danken meklód a hegylakó
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 18:56:36
(#1589) Én már az vagyok..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 18:55:13
(#1588) Mindenki bánt engem deprssziós leszek CSABA-KUN védj meg
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 18:52:57
(#1587) Azért mert soakt írt és sok jó dolgot..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 18:52:38
(#1586) mert idősebb és okosabb és megfontoltabb mint te.. egyébb kérdés??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-19 18:51:54
(#1585) de ő miért kapott csak kérdés mert biztos valami jót de miért?????
beküldve: 2008-03-19 18:50:41
(#1584) akkor most javítok sasuke.. ha egyszer felérhetsz hanonhoz akkor majd neked is lesz külön bejáratos rangod...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-19 18:47:35
(#1583) nekem jó lenne egy true csokifan vagy true idegesítőfan
Csak azt írtad "külön rangot kaptak, és ott a többesszám nem helyes, mert Nee-chané automatikusan lett True Mangafan, és az enyémet buherálták csak. x')
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-19 18:47:24
haonon ki mondta h nem a külön rangodra gondoltam.. (én nem általánosítok senkit) és sasuke én is élek magánéletet szerintem még nagyobbat mint te.. és hát.. nézdd a rangom.. szoal fület farkat be és írogass
igenis generális de az igazi szerkesztő rang kellene mint csabának mert az minden felett áll .ÉS MEGMONDTAM HOGY NINCS FIKÁZÁS OKÉ????Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 18:45:45
beküldve: 2008-03-19 18:44:32
(#1580) Ilyen építő hozzászólásokat ami senkit nem érdekel inkább ne írj....vmi értelmes gondolatot is tudsz néha megfogalmazni?
beküldve: 2008-03-19 18:43:29
(#1579) akkor írok én szeretem anyukámat meg apukámat
beküldve: 2008-03-19 18:43:02
(#1578) haonon ki mondta h nem a külön rangodra gondoltam.. (én nem általánosítok senkit) és sasuke én is élek magánéletet szerintem még nagyobbat mint te.. és hát.. nézdd a rangom.. szoal fület farkat be és írogass
amíg nem tudsz rendesen írni és nem vagy fenn majdnem mindig és akkor sem építed a fórumot a hozzászólásokkal ne várdd ezek csak nekik vanak ennyi.. kettő necro ha olyan rang kell akkor nem mangafara kell jönni..
köszi a lelkesítést ,d e van magánéletemMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja