Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Engem szokás szerint le se szartok ,hadd rohadjak ..Igaz??
Persze, persze.

Maradjunk a Riku-nál. Amúgy 160 cm vagyok, de a szeretetet nem cm-ekben, nem kg-ban mérik. És a gonoszságot sem.

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 20:16:51
(#1635) Én majnem 170 vok
Mellesleg én nem akarlak bántani (bár szeretek gonosz lenni)

Mellesleg én nem akarlak bántani (bár szeretek gonosz lenni)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Persze, persze.

Maradjunk a Riku-nál. Amúgy 160 cm vagyok, de a szeretetet nem cm-ekben, nem kg-ban mérik. És a gonoszságot sem.

Mert te még nem mutattad ki a kedvesebbik oldaladat. De értékelem, hogy használsz írásjeleket és nagy betűt, úgyhogy ott a piros pont.

Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Persze, persze.

Mert te még nem mutattad ki a kedvesebbik oldaladat. De értékelem, hogy használsz írásjeleket és nagy betűt, úgyhogy ott a piros pont.

"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Persze, persze.

beküldve: 2008-03-19 20:05:43
(#1629) Engem szokás szerint le se szartok ,hadd rohadjak ..Igaz??
Na, a mai termés is szép nagyra sikeredett. Látom nagy párharc bontakozott ki Viki és Sasuke között. Sasuke, ezt most fejezd be, mert szeretem Vikit, és akit szeretek, azt nem hagyom, hogy bántsák. Érted?

Nagyon szépen köszönöm. Jó tudni, hogy mellettem álltok ( Riku, Necro ).
*törölgeti a könnyeket a szeme sarkából*
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Na, a mai termés is szép nagyra sikeredett. Látom nagy párharc bontakozott ki Viki és Sasuke között. Sasuke, ezt most fejezd be, mert szeretem Vikit, és akit szeretek, azt nem hagyom, hogy bántsák. Érted?
Jóvan ,de ha olvasnál talán tudnád,hogy összebarátkoztunk
beküldve: 2008-03-19 20:00:00
(#1626) Na, a mai termés is szép nagyra sikeredett. Látom nagy párharc bontakozott ki Viki és Sasuke között. Sasuke, ezt most fejezd be, mert szeretem Vikit, és akit szeretek, azt nem hagyom, hogy bántsák. Érted?

beküldve: 2008-03-19 19:57:09
(#1625) Nincs itt 18-as karika, úgyhogy muszáj visszafogni magam.
Egyébként pedig nem vagyok balhés típus.
Szerintem mind megférünk egy fórumon, de javítsatok ki, ha tévednék.

Egyébként pedig nem vagyok balhés típus.
Szerintem mind megférünk egy fórumon, de javítsatok ki, ha tévednék.
Ne csináljátok már, épp kezdett felforrósodni a hangulat :3
Ja szóval miattad tiltassam ki magam hát bocs ,de nem.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
gyerekek, én bunyót néztem jönni....háát iylen gyorsan vége?
Hát neked mindenképp,de Viki -csan és én Sasuke-kun most nem fogyasztunk csakrát.Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
[QUOTEén szólok jót akkor mindíg húzz innen vagy fikáztok.[/QUOTE]
Nem emlékszem, hogy bántottalak volna, mikor jót mondtál. Csak azt kértem, hogy használj írásjeleket.
Nem emlékszem, hogy bántottalak volna, mikor jót mondtál. Csak azt kértem, hogy használj írásjeleket.