Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-19 19:54:29
(#1621) Ne csináljátok már, épp kezdett felforrósodni a hangulat :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-19 19:53:25
(#1620) gyerekek, én bunyót néztem jönni....háát iylen gyorsan vége?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Na amint Viki tett egy célzást te védekezel..gyanúúúúúúús
Most nem fogom magam kitiltatni innen NECROKID!Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Mesélj még .Na jó nem bántalak ,de akkor én is szeretlek ezek után oksa???
Ez azért kevés volt ahhoz, hogy megbánts.
Ok, akkor én sem piszkálódom tovább.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 19:50:55
(#1617) Na amint Viki tett egy célzást te védekezel..gyanúúúúúúús
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
szerintem neked ilyen erdő van a lábadon ha elmész és a kozmetikusod baltát és motoros fűrészt hoz
Ha az enyémen ez van, akkor mi lehet a tiéden, bár, ha a korábbi hozzászólásokat nézzük, lehet, hogy a tiéd is olyan szép sima és selymes, mint az enyém.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 19:52:10
Ne bántsd Vikit...ő az egyik ember akit a legjobban szeretek az egész fórumon!
Köszi Necro, nagyon édi vagy.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 19:49:43
(#1614) Mesélj még .Na jó nem bántalak ,de akkor én is szeretlek ezek után oksa???
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
szerintem neked ilyen erdő van a lábadon ha elmész és a kozmetikusod baltát és motoros fűrészt hoz
Ha az enyémen ez van, akkor mi lehet a tiéden, bár, ha a korábbi hozzászólásokat nézzük, lehet, hogy a tiéd is olyan szép sima és selymes, mint az enyém.
Most következik a lába közötti rész. x)
Nana! Ne tereljük a témát echibe...mert abból egy lépés a hentai...
beküldve: 2008-03-19 19:47:51
(#1611) Most következik a lábai közötti rész. x)
necrokid: csak PICILÁNY el ne olvassa xP Vagy most ki kinek a férje pontosan?
necrokid: csak PICILÁNY el ne olvassa xP Vagy most ki kinek a férje pontosan?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2008-03-19 19:49:35
beküldve: 2008-03-19 19:47:30
(#1610) Ne bántsd Vikit...ő az egyik ember akit a legjobban szeretek az egész fórumon!
Sasuke ennél kicsit ötletesebb sértéseket kéne kitlálnod mert ha egy okos ember kezébe kerülnek e szavak meglepő mily módon betud velük égetni...és könyörgök..nem foglak piszkálni soha többet ha hazsnálsz írásjeleket emg nagybetűket
Igen is Necro mesterMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
imádom a nemszőrös lányokat és és fenyveserdő mellet élsz ,hogy gyantázol??
Nem én gyantázok, hanem a kozmetikusom.
Egyébként a Kerekerdő közepén élek.
beküldve: 2008-03-19 19:45:28
(#1607) Sasuke ennél kicsit ötletesebb sértéseket kéne kitlálnod mert ha egy okos ember kezébe kerülnek e szavak meglepő mily módon betud velük égetni...és könyörgök..nem foglak piszkálni soha többet ha hazsnálsz írásjeleket emg nagybetűket