Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-19 18:39:01
(#1576) amíg nem tudsz rendesen írni és nem vagy fenn majdnem mindig és akkor sem építed a fórumot a hozzászólásokkal ne várdd ezek csak nekik vanak ennyi.. kettő necro ha olyan rang kell akkor nem mangafara kell jönni..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ez így nem teljesen igaz, a True Mangafan egy már eredetileg is "beépített" rang, az 1500. hozzászólás után jár (már ha nem tévedek). A True shotafan az "egyéni rang". És milyen igaz rám x)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Nekem egy True Hajnifan kellene...
nekem meg true valamifan mondjuk sasukemangafan vgy sharinganfan vagy akármiMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 18:36:02
(#1573) Nekem egy True Hajnifan kellene...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 18:35:31
(#1572) ilyet én is akarok csaba azt mondta naruto jövőhéten lesz úgyhogy várjatok picit
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 18:33:57
(#1571) külön rangot kaptak csaba senseitől..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Chika: Már nem bírok magammal, muszáj megkérdeznem, milyen évfolyamokat tanítasz? Vagy ilyet nem illik egy tanárnak kiadnia egy fórumon? ._.
egy kérdés ez a true mangafan és a true shotafan azt hogy érted el??Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 18:33:17
Chika: Már nem bírok magammal, muszáj megkérdeznem, milyen évfolyamokat tanítasz? Vagy ilyet nem illik egy tanárnak kiadnia egy fórumon? ._.
alsósokat tanít *meghajol*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2008-03-19 18:32:07
beküldve: 2008-03-19 18:31:41
(#1568) oké még két info amit nem akartam tudni de sebaj.. és nem.. de olvadj nekem akár nyugodtan....
és necro ne bántsdd sasukét sasuke te is hagydd békén necromat.. hanon asszem chikának 4.es diákjai vannak
és necro ne bántsdd sasukét sasuke te is hagydd békén necromat.. hanon asszem chikának 4.es diákjai vannak
Szerk: PICILÁNY 2008-03-19 18:33:25
Sasuke nem akarlak sértegetni de neked először írnod kéne megtanulnod helyesen...
Hajnim ha elolvadok engem inkább nyalj föl, ne kaparj..
köszi necro legalább felvállaltad ezt szeretem és ez nem azt jelenti hogy mostantól mindenki fikázhat!!!!!!!!! Hajnim ha elolvadok engem inkább nyalj föl, ne kaparj..
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
ui:nem vagyok homokos
Ha ezt nem írod, eszembe se jutott volna. Na de így...
Nos igen... Senki enm asszociált erre, enm értem hogy jött fel...talán be kéne vallanod, nem jó dolog az érzelmeket íj módon elfojjtani *evil laugh and smile*
beküldve: 2008-03-19 18:31:09
(#1565) Chika: Már nem bírok magammal, muszáj megkérdeznem, milyen évfolyamokat tanítasz? Vagy ilyet nem illik egy tanárnak kiadnia egy fórumon? ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
homo nem csak emo..8az is csak sasuke miatt9 és köszi szépen.. mindig lelombozod a kedvem.. komolyan.. csak nehogy megkeressem ofödet..
fel karsz jelenteni vagy mi mert akkor a te kedvedért elfolyok és olvadok oksa???? és a két hüly osztály társamat akik meséltek rólam azokat feljelentteték szóvalMi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
ui:nem vagyok homokos
Ha ezt nem írod, eszembe se jutott volna. Na de így...
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 18:28:47
(#1562) Sasuke nem akarlak sértegetni de neked először írnod kéne megtanulnod helyesen...