Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-18 21:23:23
(#1516) köcce .. már tényleg nem vok beszámítható.. megszállotság.. hát.. nálad ez nem súlyos stádiumú..
hanon nem érted azt ahogyan kifejtettem virágneved..? akkor még 1x elmondom.. és ígérem teszek vesszőt!!
hanon nem érted azt ahogyan kifejtettem virágneved..? akkor még 1x elmondom.. és ígérem teszek vesszőt!!
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 21:24:59
Ha néha raknél vesszőket talán érteném is. ._. Saját virágnevem? Kezdje valaki előről, kérem, művelődni szeretnék x')
Ha azt mondom, hogy balgaság, akkor többen azt fogják hinni, hogy egy politikust figurázok ki. Ráadásul a sok okos most összekötötte egyik kedvenc káromkodásomat ugyanezen politikussal, és úgy néz ki ittenhonban már csak az bűnnek számít, ha ezt valaki kimondja. Ez nekem fáj. Pedig az a politikus nagyon is helyesen használta azt a szót, szép magyar szó.
Ha azt mondom, hogy balgaság, akkor többen azt fogják hinni, hogy egy politikust figurázok ki. Ráadásul a sok okos most összekötötte egyik kedvenc káromkodásomat ugyanezen politikussal, és úgy néz ki ittenhonban már csak az bűnnek számít, ha ezt valaki kimondja. Ez nekem fáj. Pedig az a politikus nagyon is helyesen használta azt a szót, szép magyar szó.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 21:21:54
(#1514) komolynak komoly de kikérem magamnak h megszllott lennék
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-18 21:20:14
(#1513) nos.. te nem csak h irígy vagy.. (megjegyzem ez cseppet sem baj) hanem még megszálott is.. és szíved joga h eldüöntsdd használhatja e hanon azt a szót vagy sem.. most komoly h kifejtettem a szóhasználathoz való jog melleti és elleni érveket??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 21:17:46
(#1512) huuu csak én vok ennyire irigy...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
nos haon szándékozott a saját virágnevét megmagyarázni.. ugyanis a rózsa szép édes illatú(már amelyiknek van) és a legszebb mikor a bimbó kezd kifakadni.. ám szúr mint a fene.. főleg ha a tövisbe tenyerelsz.. az írisz pedig te lennél.. 1. spirál.. kettő én úgy tudom h az írisz a barátság jelképe.. nos ennyi..
és kérlek omst ne ugorjatok össze..
Én spec már fáradt vok ugrálni... lol
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
riku a kétségbeesés nem vezet előre összetör és .. nem jut eszembe..pedig olyan szép gondolat
Amúgysem igazán gondolok rá. Próbálok minél hamarabb megöregedni. Mondjuk én gyerek szeretnék maradni mindig, de nem fog összejönni egy idő után.
örök ifjúságot szeretne? Üdvözöljük a nekromanták körében !!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Télleg? Eeehehe, boccs x'))
Találtam mégegy magyar Integra fant *______*
Csendes tipp... mit szólsz hozzá: balgaság helyett botorság... és ezennel felajánlom a használat jogát... ^^
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 21:12:50
(#1508) nos haon szándékozott a saját virágnevét megmagyarázni.. ugyanis a rózsa szép édes illatú(már amelyiknek van) és a legszebb mikor a bimbó kezd kifakadni.. ám szúr mint a fene.. főleg ha a tövisbe tenyerelsz.. az írisz pedig te lennél.. 1. spirál.. kettő én úgy tudom h az írisz a barátság jelképe.. nos ennyi..
Ejnye, ilyet mondani egy ismeretlen emberről, balgaság x)
És úgy mellesleg megjegyezném...abszolúte nem értek egyet azzal az elvvel, hogy 'rossz gyerek nincs'
És úgy mellesleg megjegyezném...abszolúte nem értek egyet azzal az elvvel, hogy 'rossz gyerek nincs'
Megnyugtatásul... ezzel én sem értek egyet... de még mennyire h van... többek között nálam is akad...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Télleg? Eeehehe, boccs x'))
riku a kétségbeesés nem vezet előre összetör és .. nem jut eszembe..pedig olyan szép gondolat
Amúgysem igazán gondolok rá. Próbálok minél hamarabb megöregedni. Mondjuk én gyerek szeretnék maradni mindig, de nem fog összejönni egy idő után.
Hajnim neked én bármikor talpatnyalok.....sőt...
Má megen ecchi-style-ba húzod a komoly beszélgetésünket...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 21:10:49
(#1503) héééj a balgaság az én szövegem
Ejnye, ilyet mondani egy ismeretlen emberről, balgaság x)