Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-18 20:25:08
(#1486)
Szerk: Zsolti 2008-03-18 20:25:22
Ugye milyen szar érzés, ha csak egy dologról beszélnek folyamatosan egy közösségi fórumon, nee~?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 20:18:25
(#1484) nah vki vmi témát dobjon fel.. már kiveséztük hanon kérését.. vmi újat...
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
L, nagyon som szerencsét a holnaphoz. Ha sikerül Japánba eljutnod (sok esélyt látok erre), akkor ott is tudsz majd járkálni MSN-re? Mikor is mész majd Japánba?
Az esély 1:7... ha az ösztöndíj véletlenül összejön, akkor októberben mennék... ha nem jön össze, akkor két év múlva... és igen, valszeg Japánban is van msn és internet...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 20:13:24
(#1482) biztos értünk járkál világhálóra internet ott is van..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Lejárt lemez, kedves szerelmesek, ez a meghalnék-érted-dolog.
Na jah... de mint tudjuk, a lemezeket újra fel lehet tenni... (Bölcsesség egy "ahhozképesthogytantónén icsinos" valakitől... )
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 20:11:38
(#1480) L, nagyon som szerencsét a holnaphoz. Ha sikerül Japánba eljutnod (sok esélyt látok erre), akkor ott is tudsz majd járkálni MSN-re? Mikor is mész majd Japánba?
beküldve: 2008-03-18 20:10:45
(#1479) a párduc nevet én adtam.. szoal tényleg ne bizergálj.. légyszííííííííí megteszed pöttyöm????
Ojjoj, ingoványos területre tévedtem... A párduc megpiszkálta a cica szemét...
beküldve: 2008-03-18 20:06:37
(#1477) zsolti te tényleg ki a karod húzni a gyufát a dobozból.. vagy miért játszol a cica szemével??? hisztis vok mert nem alukáltam ilyenkor jobb nem felhúzni mert megjárod..
riku.. nos.. ha nem lennél fiatalabb necronál talán .. teszem hozzá talán téged választanálak.. de tod mit osztódok és mindkettőtöknek lesz 1 db belőlem..
riku.. nos.. ha nem lennél fiatalabb necronál talán .. teszem hozzá talán téged választanálak.. de tod mit osztódok és mindkettőtöknek lesz 1 db belőlem..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 20:10:02
édes egyetlen mindenkim..(csak h ne legyen belőle vita kit szeretek jobban) mindenkit.. rikum.. hát lefárasztanak.. meg olvasnom kell ezerrel de jó mert mostanság lesz időm pihizni.. itt a szünet.. meg stb.. bár igaz h 1 hét alatt 4könyvet kell kiolvasnom..de sebaj..olvasni öröm én meg szeretem ha jó a kedvem.. éls vled mi történt?????
Ma futóversenyen voltam (utálok futni). elég fárasztó és unalmas volt. Utána még itthon át kellett néznem József attila életrajzát (totális borzalom, ráadásul össze-vissza van leírva a könyvbe ). Veled mi történt?
Neckroid: Te szerencsés, én is keresem még életem értelmét. Picilány már foglalt, de ha véletlenül nem lennél ott, hogy meghalj, vállalom a terhet.
beküldve: 2008-03-18 20:05:21
(#1475) beküldve: 2008-03-18 20:05:06
(#1474) iggen félek a szerk funkciótól.. és én is..
beküldve: 2008-03-18 20:02:13
(#1473) Hát persze..de érted 100000szer megtenném..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 19:55:35
(#1472) de ha már 14x meghaltál értem akk máris van.. vagy nem??????