Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hjaj te szegény, ily rútul szóltam volna?! Megteszek én bármit (őőő... vagy legalább is nagyon igyekszem ^^°) hogy kiengeszteljelek!
Helyes... Kíváncsian várom, mivel fogsz elkápráztatni...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 10:01:39
beküldve: 2008-03-18 09:58:22
(#1440) Hjaj te szegény, ily rútul szóltam volna?! Megteszek én bármit (őőő... vagy legalább is nagyon igyekszem ^^°) hogy kiengeszteljelek!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
My dear Eru desu!
Olyan különlegesnek érzem magam, hogy kivételezetted lehetek!!!! Thx 4 life!
Eddig nem sok könyvet töltöttem le, de egyszer találtam egyet, amit vlk pdf-ben felnyomott szépen, iniciálékkal, meg rendesen fejezetrajzokkal... na azt letöltöttem, de az Arial betűvel írt folyószöveg nem vonz. Ilyen finnyás kis görcs vagyok!
Eddig nem sok könyvet töltöttem le, de egyszer találtam egyet, amit vlk pdf-ben felnyomott szépen, iniciálékkal, meg rendesen fejezetrajzokkal... na azt letöltöttem, de az Arial betűvel írt folyószöveg nem vonz. Ilyen finnyás kis görcs vagyok!
Most letörtem, mint a bili füle... nem baj, majd a con-on kiengesztelhetsz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 09:52:45
(#1438) My dear Eru desu!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
egy igazi mangafannak már nincs is szüksége több postra
vajon lehet vmi rang még utána?XD
Ha olyan ütemben offol továbbra is, mint eddig, akkor hamarosan megtudjuk x')
Eh megvannak az új offoló bajnokok, a kedves új regisztrált tagok kapták a győzelmet, mit csináltatok a conos topiccal is? XD
My dearest and most respectable true mangafan... az újak azé' offolnak jobbra-balra, mer' még nincs meg bennük az a hallatlan rutin, mint benned... de légy velük egy kicsit elnézőbb... majd belegyünnek...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
egy igazi mangafannak már nincs is szüksége több postra
Ha olyan ütemben offol továbbra is, mint eddig, akkor hamarosan megtudjuk x')
Eh megvannak az új offoló bajnokok, a kedves új regisztrált tagok kapták a győzelmet, mit csináltatok a conos topiccal is? XD
beküldve: 2008-03-18 06:32:07
(#1435) Ha elérem, én a Megszállott-tal is megelégszem.
Már van 400 hsz.-em. Már csak 101 kell a Megszállottig.
Már van 400 hsz.-em. Már csak 101 kell a Megszállottig.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-18 06:36:12
beküldve: 2008-03-17 23:51:33
(#1434) Ha már saját rang, akkor én a Sárkányistent szeretném
csak szerényen...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-03-17 21:47:54
(#1433) elteszem magam holnapra, sziasztok puszi ja és külön szia : Chika, Picilány, Riku, Pape.
beküldve: 2008-03-17 21:38:15
(#1432) Ő is kapott rendesen, de nem hal meg, szerencsére. Viszont Gin párja meghal az anime/manga elején. Gin másik két fia is ideje korán meghal ( ez elvileg csak a mangában van ) . Johnt az a nagy dög nyírta ki.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Aranyos? Én láttam a vágatlant
és szinte végig bőgtem, az összes jó karekter szinte elpatkol benne
Madara megölésekor is durva volt a két jégkutya halála. Benizakurát és Rikit én is megsirattam.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Aranyos? Én láttam a vágatlant
Kipurcan Czézár?... Vigyázz, spoiler!->
és szinte végig bőgtem, az összes jó karekter szinte elpatkol benne
Kipurcan Czézár?... Vigyázz, spoiler!->
Egy AMV-ben még olyat is láttam, hogy egy bazi nagy kutya jól megrágja Gint. Már attól félek, h ő is...h ő is...
Szerk: miyu 2008-03-17 21:34:50
jajjj, az Ezüstnyíl nagyon aranyos kis anime ( bocsi ha ismeretlenül szólok közbe )
Semmi gond.
A vágatlan verzióját is láttad, vagy csak a magyar agyon vágottat?
beküldve: 2008-03-17 20:52:13
(#1428) jajjj, az Ezüstnyíl nagyon aranyos kis anime ( bocsi ha ismeretlenül szólok közbe )
affene... azt sorozatot nem láttam... DE akkor is ééédees x)
Csak ajánlani tudom. Véresebb, mint az Ezüst nyíl, több benne az önfeláldozás. Az egyetlen kritikám, hogy gagyibb a grafikája. Ja és még az, hogy John ( Cézár ) meghal.