Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-18 16:33:18
(#1456) Naná! Sztem tök jó ötlet! XD Könnyebben egymásra találnánk!
Nekem pedig az lenne a kérdésem...hogy ez az időpont végleg eldöntött?
Csupán azért kérdem, mert ugye a Conprogija sincs még kinn és lehet, hogy olyan dologgal ütközne, amit sokan megnéznének. Nincsenek persze hiú illúzióim, hogy létezik olyan időpont ami mindenkinek ezer %-osan megfelel...csak olyan praktikussági szempontból kérdem. Mert ha vmi nagyobb progival ütközne esetleg (pl.: CP vagy vmi) az sztem elég necces lenn...
Nekem pedig az lenne a kérdésem...hogy ez az időpont végleg eldöntött?
Csupán azért kérdem, mert ugye a Conprogija sincs még kinn és lehet, hogy olyan dologgal ütközne, amit sokan megnéznének. Nincsenek persze hiú illúzióim, hogy létezik olyan időpont ami mindenkinek ezer %-osan megfelel...csak olyan praktikussági szempontból kérdem. Mert ha vmi nagyobb progival ütközne esetleg (pl.: CP vagy vmi) az sztem elég necces lenn...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-18 16:34:24
beküldve: 2008-03-18 16:24:05
(#1455) Izé... régebben volt egy olyan elvetemült ötlet, amit én komolyan vettem, hogy kéne egy tábla... mármint egy tábla, amit leszúr az ember, és akkor az virít, körégyűlik a nép, és megvan a "helye" a fórumtalinak, persze a "hova szúródjon le" az még nem eldöntetett (még a tábla sincs kész) De a kérdésem most az, hogy: Kell tábla? ...
jáj
jáj
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
Oda én is megyek ám.
Wááá!!! Biztonsági öveket bekapcsolni, állatokat biztonságba helyezni, páncélmellényeket felvenni, ablakokat bezárni, kisgyerekeket visszaküldeni anyjukhoz, imakönyveket zsebretenni!!!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Közben... 19-én délben, a Pecsa előtti padoknál lesz a fórumtali... ugye jössz??? (könyörgő szemek)
Oda én is megyek ám.
My dearest and most respectable true mangafan... az újak azé' offolnak jobbra-balra, mer' még nincs meg bennük az a hallatlan rutin, mint benned... de légy velük egy kicsit elnézőbb... majd belegyünnek...
Igazából a legnagyobb rutint Hanon-san birtokolja ez egyértelmű. Senki más nem lenne képes külön rangot kitaláltatni magának.
Ha már saját rang, akkor én a Sárkányistent szeretném
csak szerényen...
Hm... Sárkányisten, nem is rossz.
Hanon után mindenki saját rangot szeretne?
Gege is ( a Tábornokot még mindig túl erősnek tartom, de a Nádorral már lehet, hogy kiegyezünk ) .
Csaba nem akarsz váltani? ( Olyan jókat találtak ki neked is. )
Lehet konzervatív vok, de sztem maradjunk az eddigieknél... én már Hanonnak sem adtam volna külön rangot...
Tudod... ha az ember a kisujját nyújtja, akkor rögtön a karja kell...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 11:12:11
Ha már saját rang, akkor én a Sárkányistent szeretném
csak szerényen...
Hm... Sárkányisten, nem is rossz.
Hanon után mindenki saját rangot szeretne?
Gege is ( a Tábornokot még mindig túl erősnek tartom, de a Nádorral már lehet, hogy kiegyezünk ) .
Csaba nem akarsz váltani? ( Olyan jókat találtak ki neked is. )
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Megfordult a fejemben...
Akkor forgasd tovább addig, amíg IGEN lesz a válasz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Megfordult a fejemben...
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Előtte lesz vlm tali, nem? Vagy közben, vagy mikor is?
Közben... 19-én délben, a Pecsa előtti padoknál lesz a fórumtali... ugye jössz??? (könyörgő szemek)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 10:35:08
(#1446) Előtte lesz vlm tali, nem? Vagy közben, vagy mikor is?
Rodolfo sem teregette ki a szennyest! Majd gyakorlok! az már biztos, hogy egyszerre fogok sírni, nevetni, hidegrázást kapni és izzadni, fulladozni és fütyülni, ha kiderül, hogy mennyibe fog kerülni nekem a Conon a kis bevásárló körutam!
Nem baj drága... majd csatlakozol hozzám és együtt leszünk fényevők...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 10:14:36
(#1444) Rodolfo sem teregette ki a szennyest! Majd gyakorlok! az már biztos, hogy egyszerre fogok sírni, nevetni, hidegrázást kapni és izzadni, fulladozni és fütyülni, ha kiderül, hogy mennyibe fog kerülni nekem a Conon a kis bevásárló körutam!
Harmonikás-fapapucsos táncdalestre gondoltam, közben Heltai meséket szavalok visszafelé, mellé még fütyülök is!
Fapapucs ok, csak ne lépj a lábamra... Heltai mesék szintén jöhetnek (akár visszafelé is), de HOGY FOGSZ KÖZBEN FÜTYÜLNI????
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 10:04:26
(#1442) Harmonikás-fapapucsos táncdalestre gondoltam, közben Heltai meséket szavalok visszafelé, mellé még fütyülök is!