Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-18 19:54:17
(#1471) Köszönöm Hajnim nekem is te vagy az egyetlenem....hmm hát nem is tudom..tudat alatt talán szeretnék meghalni azért akit szeretek h legyen értelme értelmetlen életemnek..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 19:40:51
(#1470) édes egyetlen mindenkim..(csak h ne legyen belőle vita kit szeretek jobban) mindenkit.. rikum.. hát lefárasztanak.. meg olvasnom kell ezerrel de jó mert mostanság lesz időm pihizni.. itt a szünet.. meg stb.. bár igaz h 1 hét alatt 4könyvet kell kiolvasnom..de sebaj..olvasni öröm én meg szeretem ha jó a kedvem.. éls vled mi történt?????
használom a szerk funkciót..
nos édes necrom h a pbe lehet az h vhogy mindig egy kardal leszúrod magad csak h engem megvédj???? de most komolyan.. mert mikor én múltkor azt álmodtam h terrorszervezet támadta meg a cont.. az valami.. de az én életem.. hát lepkefingg a világegyetemben.. megmagyaráznád?? mellesleg édes te vagy még mindig az egyetlenem..
használom a szerk funkciót..
nos édes necrom h a pbe lehet az h vhogy mindig egy kardal leszúrod magad csak h engem megvédj???? de most komolyan.. mert mikor én múltkor azt álmodtam h terrorszervezet támadta meg a cont.. az valami.. de az én életem.. hát lepkefingg a világegyetemben.. megmagyaráznád?? mellesleg édes te vagy még mindig az egyetlenem..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 19:51:02
beküldve: 2008-03-18 19:32:48
(#1469) chikám egyetlenem mi az h tőled.. én ezt már tegnap írtam.. én mit kaptam.. nagy.. jajj inkább nem mert letiltanak.. örömmel látom h ismét megtalálta egymást a mi két amazonunk.. és h ezt többen észrevételezték.. köszi .. tényleg alig látható.. csaba... még 1x köszönet h haonon édesemnek megadtad a külön rangot.. 1000 hála
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Kezdődik a csajos civakodás? Neee...
Jöhet csak akkor video postot kérünk, iszapbírkózással és ecchi tartalommal!
Hmmm.... tőled vhogy ezt is vártam...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Fő háremtulajdonosunk nem szereti a fightokat két nőstényállat között? x')
Amúgy ezek egészen nyugis postok voltak. >)
Chika: áh oké, felfogtam, csak valamit félreértettem x) Naigen, ezek a hangsúly-érzékeltetések a legnehezebbek a fórumokon :\ De erre valóak a szmájlik =)
Amúgy ezek egészen nyugis postok voltak. >)
Chika: áh oké, felfogtam, csak valamit félreértettem x) Naigen, ezek a hangsúly-érzékeltetések a legnehezebbek a fórumokon :\ De erre valóak a szmájlik =)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Kezdődik a csajos civakodás? Neee...
Jöhet csak akkor video postot kérünk, iszapbírkózással és ecchi tartalommal!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
Én azért jópár hónappal régebb óta ostromlom a fórumot, mint te. Vagy átolvastad az egészet amikor regisztráltál? O.o
Úgy, hogy pár posttal ezelőtt még magad írtad, hogy nem érdemeltem volna meg ezt a megtisztelő, egyéni rangot? Még átgondolom >P
Mellesleg, ez a 'békejobb vagy bal' célzás akart lenni valamire? >D
Úgy, hogy pár posttal ezelőtt még magad írtad, hogy nem érdemeltem volna meg ezt a megtisztelő, egyéni rangot? Még átgondolom >P
Semmi célzás nem volt abban, amit írtam... nem is állt szándékomban célozgatni... az egyéni ranggal kapcsolatban sem azt írtam, h nem érdemelted meg, hanem azt, h nem feltétlenül értek egyet az egyéni rangozással (kisujj-kar effekt...)
Viszont tény, h az első mondatot ironikusra írtam (csak írásban nem lehet hangsúlyozni...) de asztem, erre rájöttél... na, mind1...
Azt pedig egy percig sem vitattam, h ki a "régebbi motoros" kettőnk közül...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 18:28:18
(#1464) Én azért jópár hónappal régebb óta ostromlom a fórumot, mint te. Vagy átolvastad az egészet amikor regisztráltál? O.o
beküldve: 2008-03-18 18:08:48
(#1462) Hanon... nem is vitted túlzásba a shota-fan-ságot...(de hülyén néz ez ki így, leírva)...
Jah... és ugye most nem haraptam??? Remélem értékeled a feléd nyújtott békejobbomat... (ami amúgy lehet bal is, ha az jobban tetszik...)
Jah... és ugye most nem haraptam??? Remélem értékeled a feléd nyújtott békejobbomat... (ami amúgy lehet bal is, ha az jobban tetszik...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 18:09:29
Látod látod, ezért nem ajánlatos pattogni, és mindenkit felvenni msn-re x') Csak ezen a fórumon gyűjtöd be a tagokat, vagy már máshol is elindítottad a partnerszerző hadjáratodat? >D
Megkapatam a külön rangomat, igen. Úgy néz ki néha tudat alatt is shotaconoskodok itt a fórumon, mert annyira túlzottan sok shotacon hangvétlű postra nem emlékszem magamtól x'D
Megkapatam a külön rangomat, igen. Úgy néz ki néha tudat alatt is shotaconoskodok itt a fórumon, mert annyira túlzottan sok shotacon hangvétlű postra nem emlékszem magamtól x'D
Izé... régebben volt egy olyan elvetemült ötlet, amit én komolyan vettem, hogy kéne egy tábla... mármint egy tábla, amit leszúr az ember, és akkor az virít, körégyűlik a nép, és megvan a "helye" a fórumtalinak, persze a "hova szúródjon le" az még nem eldöntetett (még a tábla sincs kész) De a kérdésem most az, hogy: Kell tábla? ...
jáj
jáj
Ha aszondjuk, h kell tábla, akkor megcsinálod???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Úgy néz ki Csaba eddigi postajimból az enyhe shotaconizmusomat szűrte le :3
Nem volt különösebben nehéz, tegyük hozzá
A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
Igazából a legnagyobb rutint Hanon-san birtokolja ez egyértelmű. Senki más nem lenne képes külön rangot kitaláltatni magának.
Azt mondtam már, hogy a rangomat nem én találtam ki? >D Úgy néz ki Csaba eddigi postajimból az enyhe shotaconizmusomat szűrte le :3
Olyanok lehettek volna még talán, hogy "Biggest A×I shipper", esetleg "Integra's slave" vagy ilyesmi x') De a mostani mégjobb, elvégre csak egy szóban tér el az eredeti beépített rangtól x'D
beküldve: 2008-03-18 16:59:12
(#1457) lanwellem.. édes...megcsalsz míg nem vagyok.. hát.. de nem.. baj.. leg..chikával teszed.. nos.. ha nemesis jön konra és márpedig jönni fog mivel SZASZ tag akkor mindenki rettegjen.. elég nékem mikor msn-en beszól.. hanon most akkor végül megkapta a külön rangját vagy sem?? én tényleg szurkolok neki.. csak h a lelke megnyugodjon.. gegew.. neked is gyártunk te is megérdemled.. csaba számomra sensei.. és kész.. esetleh lehetne még az ötödik hokage.. de ez durva lenne.. aliszter.. már itt is savanyodsz..(msn-en is citrom)valamit akartam még.. jah.. rikum.. én szeretem húzni necrom agyád mert akkor édesebb a kibékülés