• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 2848 2849 2850 2851 2852 2853 2854 2855 2856 ... <<>>
beküldve: 2008-03-18 19:54:17
(#1471)
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Köszönöm Hajnim nekem is te vagy az egyetlenem....hmm hát nem is tudom..tudat alatt talán szeretnék meghalni azért akit szeretek h legyen értelme értelmetlen életemnek..

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2008-03-18 19:40:51
(#1470)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
édes egyetlen mindenkim..(csak h ne legyen belőle vita kit szeretek jobban) mindenkit.. rikum.. hát lefárasztanak.. meg olvasnom kell ezerrel de jó mert mostanság lesz időm pihizni.. itt a szünet.. meg stb.. bár igaz h 1 hét alatt 4könyvet kell kiolvasnom..de sebaj..olvasni öröm én meg szeretem ha jó a kedvem.. éls vled mi történt?????

használom a szerk funkciót..
nos édes necrom h a pbe lehet az h vhogy mindig egy kardal leszúrod magad csak h engem megvédj???? de most komolyan.. mert mikor én múltkor azt álmodtam h terrorszervezet támadta meg a cont.. az valami.. de az én életem.. hát lepkefingg a világegyetemben.. megmagyaráznád?? mellesleg édes te vagy még mindig az egyetlenem..

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 19:51:02
beküldve: 2008-03-18 19:32:48
(#1469)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
chikám egyetlenem mi az h tőled.. én ezt már tegnap írtam.. én mit kaptam.. nagy.. jajj inkább nem mert letiltanak.. örömmel látom h ismét megtalálta egymást a mi két amazonunk.. és h ezt többen észrevételezték.. köszi .. tényleg alig látható.. csaba... még 1x köszönet h haonon édesemnek megadtad a külön rangot.. 1000 hála

"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 19:14:45
(#1468) Válasz Lanwell (#1466) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Kezdődik a csajos civakodás? Neee...

Jöhet csak akkor video postot kérünk, iszapbírkózással és ecchi tartalommal!

Hmmm.... tőled vhogy ezt is vártam...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 19:11:46
(#1467) Válasz Zsolti (#1464) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Fő háremtulajdonosunk nem szereti a fightokat két nőstényállat között? x')
Amúgy ezek egészen nyugis postok voltak. >)

Chika: áh oké, felfogtam, csak valamit félreértettem x) Naigen, ezek a hangsúly-érzékeltetések a legnehezebbek a fórumokon :\ De erre valóak a szmájlik =)

What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 18:47:23
(#1466) Válasz Zsolti (#1464) üzenetére
Lanwell
Lanwell
[ Megszállott ]

Jöhet csak akkor video postot kérünk, iszapbírkózással és ecchi tartalommal!

If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-18 18:41:15
(#1465) Válasz Hanon (#1463) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Én azért jópár hónappal régebb óta ostromlom a fórumot, mint te. Vagy átolvastad az egészet amikor regisztráltál? O.o

Úgy, hogy pár posttal ezelőtt még magad írtad, hogy nem érdemeltem volna meg ezt a megtisztelő, egyéni rangot? Még átgondolom >P

Mellesleg, ez a 'békejobb vagy bal' célzás akart lenni valamire? >D

Semmi célzás nem volt abban, amit írtam... nem is állt szándékomban célozgatni... az egyéni ranggal kapcsolatban sem azt írtam, h nem érdemelted meg, hanem azt, h nem feltétlenül értek egyet az egyéni rangozással (kisujj-kar effekt...)
Viszont tény, h az első mondatot ironikusra írtam (csak írásban nem lehet hangsúlyozni...) de asztem, erre rájöttél... na, mind1...
Azt pedig egy percig sem vitattam, h ki a "régebbi motoros" kettőnk közül...

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 18:28:18
(#1464)
Zsolti
Zsolti
[ Megszállott ]

beküldve: 2008-03-18 18:26:30
(#1463) Válasz フリツク オル シィ (#1462) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Én azért jópár hónappal régebb óta ostromlom a fórumot, mint te. Vagy átolvastad az egészet amikor regisztráltál? O.o

Úgy, hogy pár posttal ezelőtt még magad írtad, hogy nem érdemeltem volna meg ezt a megtisztelő, egyéni rangot? Még átgondolom >P

Mellesleg, ez a 'békejobb vagy bal' célzás akart lenni valamire? >D

beküldve: 2008-03-18 18:08:48
(#1462)
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Hanon... nem is vitted túlzásba a shota-fan-ságot...(de hülyén néz ez ki így, leírva)...
Jah... és ugye most nem haraptam??? Remélem értékeled a feléd nyújtott békejobbomat... (ami amúgy lehet bal is, ha az jobban tetszik...)

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 18:09:29
beküldve: 2008-03-18 17:58:20
(#1461) Válasz PICILÁNY (#1457) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Látod látod, ezért nem ajánlatos pattogni, és mindenkit felvenni msn-re x') Csak ezen a fórumon gyűjtöd be a tagokat, vagy már máshol is elindítottad a partnerszerző hadjáratodat? >D

Megkapatam a külön rangomat, igen. Úgy néz ki néha tudat alatt is shotaconoskodok itt a fórumon, mert annyira túlzottan sok shotacon hangvétlű postra nem emlékszem magamtól x'D

beküldve: 2008-03-18 17:56:16
(#1460) Válasz Trisa (#1455) üzenetére
フリツク オル シィ
フリツク オル シィ
[ Megszállott ]
Izé... régebben volt egy olyan elvetemült ötlet, amit én komolyan vettem, hogy kéne egy tábla... mármint egy tábla, amit leszúr az ember, és akkor az virít, körégyűlik a nép, és megvan a "helye" a fórumtalinak, persze a "hova szúródjon le" az még nem eldöntetett (még a tábla sincs kész) De a kérdésem most az, hogy: Kell tábla? ...
jáj

Ha aszondjuk, h kell tábla, akkor megcsinálod???

今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 17:16:59
(#1459) Válasz Hanon (#1458) üzenetére
Csaba
Csaba
[ Szerkesztő ]
Úgy néz ki Csaba eddigi postajimból az enyhe shotaconizmusomat szűrte le :3

Nem volt különösebben nehéz, tegyük hozzá

A szerkesztők élete nem csak játék és mese...
beküldve: 2008-03-18 17:08:42
(#1458) Válasz Nemes1s_2.0 (#1452) üzenetére
Hanon
Hanon
[ True shotafan ]
Igazából a legnagyobb rutint Hanon-san birtokolja ez egyértelmű. Senki más nem lenne képes külön rangot kitaláltatni magának.

Azt mondtam már, hogy a rangomat nem én találtam ki? >D Úgy néz ki Csaba eddigi postajimból az enyhe shotaconizmusomat szűrte le :3
Olyanok lehettek volna még talán, hogy "Biggest A×I shipper", esetleg "Integra's slave" vagy ilyesmi x') De a mostani mégjobb, elvégre csak egy szóban tér el az eredeti beépített rangtól x'D

beküldve: 2008-03-18 16:59:12
(#1457)
PICILÁNY
PICILÁNY
[ Megszállott ]
lanwellem.. édes...megcsalsz míg nem vagyok.. hát.. de nem.. baj.. leg..chikával teszed.. nos.. ha nemesis jön konra és márpedig jönni fog mivel SZASZ tag akkor mindenki rettegjen.. elég nékem mikor msn-en beszól.. hanon most akkor végül megkapta a külön rangját vagy sem?? én tényleg szurkolok neki.. csak h a lelke megnyugodjon.. gegew.. neked is gyártunk te is megérdemled.. csaba számomra sensei.. és kész.. esetleh lehetne még az ötödik hokage.. de ez durva lenne.. aliszter.. már itt is savanyodsz..(msn-en is citrom)valamit akartam még.. jah.. rikum.. én szeretem húzni necrom agyád mert akkor édesebb a kibékülés

Oldalak: ... 2848 2849 2850 2851 2852 2853 2854 2855 2856 ... <<>>