Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Izé... régebben volt egy olyan elvetemült ötlet, amit én komolyan vettem, hogy kéne egy tábla... mármint egy tábla, amit leszúr az ember, és akkor az virít, körégyűlik a nép, és megvan a "helye" a fórumtalinak, persze a "hova szúródjon le" az még nem eldöntetett (még a tábla sincs kész) De a kérdésem most az, hogy: Kell tábla? ...
jáj
jáj
Ha aszondjuk, h kell tábla, akkor megcsinálod???
Igen, megcsinálom, már egészen tervben volt,csak elbizonytalanodtam, hogy most akkor kell, vagy csak bebeszéltem magamnak
De csak, ha igény van rá
(bocs a a kásői válaszért....)
"Ki korán kel, később még többet alhat!" Éljen a Szundikátus!
beküldve: 2008-03-18 21:45:46
(#1530) nos az a baj h ezzel 1-2 dolgot elárulsz rólam a nagyközönségnek
(és nézz már fel msnre XD)
(és nézz már fel msnre XD)
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
hát sztem nagyonjó 5let a téböl de én a pecsa közelében csak 1x jártam ne tőlem várjatok megoldásT
jééé, köszi vki legalább!
amúgy most olvastam az aláírásod...
^_^ "Don't believe in yourself! Believe in me who believes in you!" TTGL XD
Szerk: asx 2008-03-18 22:08:35
jupp... látom simulnak a dolgok! ez szupiii!! remélem újra a 'régi' lesz a fórum!!!
beküldve: 2008-03-18 21:40:44
(#1527) hát sztem nagyonjó 5let a téböl de én a pecsa közelében csak 1x jártam ne tőlem várjatok megoldásT
és Picilány bűnbocsánatot nyertél, mongy el 3 miatyánkot aztán ne olvadozz
és Picilány bűnbocsánatot nyertél, mongy el 3 miatyánkot aztán ne olvadozz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-18 21:40:32
(#1526) szívesen.. bár remélem ebbe nem szorult irónia..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Ahá, rózsa. Értem már, köszönöm :3
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 21:38:37
(#1524) húúú, látom megy itt az élet... szép estét mindenkinek! és lécci, ha vki lenne oly' kedves és válaszolna Trisa kérdésére és az én felvetésemre a fórum-meettel kapcsolatban! (ld. kb 4-5 oldallal odébb...)
Örülnék neki!
Örülnék neki!
beküldve: 2008-03-18 21:37:46
(#1523) elmodom az okaot túl sok lenne a nagyon hasonló olvadott név.. és mivel nem szeretjük a hasonlóságot leszoktunk.. és nekem már lassan fájt a fejem h annyit gondolkozzak mitt nem írtam még.. és köszönöm még 1x és kérlek bocsátjsd beg vétkem.. gege
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 21:38:27
beküldve: 2008-03-18 21:35:46
(#1522) na köv mondatot nem félreérteni, kedvesen mondom örömmel konstatáltam h végre visszavettetek a kezdeti félelmetes olvadozásokból
(persze azért még midnig tapasztalhatók utórengések )
jaa és igen még mindig csak Gege és nem gegew
(persze azért még midnig tapasztalhatók utórengések )
jaa és igen még mindig csak Gege és nem gegew
Szerk: Gegew40k 2008-03-18 21:36:28
beküldve: 2008-03-18 21:33:07
(#1521) köszönöm kedvességed igazán megtisztelő.. 8mármint gege)
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 21:39:56
Ez lesz a mai utsó post-om, és menek, úhogy lehet majd szidni érte, de....
LEGALÁBB ITT NE JELENJENEK MEG A POLITIKUSOK MEG A POLITIKA!!!!
nohát, nem ezt montam énis?
és Picilány...képzeld el nem vok mindig az a szenilis vénember, és akk szólok be ha vmi nagyon zavar...
Szerk: Gegew40k 2008-03-18 21:31:19
beküldve: 2008-03-18 21:29:14
(#1519) jézus gegew észrevetted h még nem szóltál be?? és azt nem tom h miben vagy megszálott de gondolok pár dologra..
hanon : adtam neketek virágnevet(neked és chikának) a tiéd lett a rózsa, mégpedig azért: mert a rózsa -szép, illatos(máramelyik)és kegyetlenül gyönyörű a bimbadzzó rózsa..ámde ha beletnyerelsz a tövisekbe. úgy szúr mint az istenyila.. ez lenne.. már világosabb??????
hanon : adtam neketek virágnevet(neked és chikának) a tiéd lett a rózsa, mégpedig azért: mert a rózsa -szép, illatos(máramelyik)és kegyetlenül gyönyörű a bimbadzzó rózsa..ámde ha beletnyerelsz a tövisekbe. úgy szúr mint az istenyila.. ez lenne.. már világosabb??????
beküldve: 2008-03-18 21:28:22
(#1518) Ez lesz a mai utsó post-om, és menek, úhogy lehet majd szidni érte, de....
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 21:25:50
(#1517) először is megszállott vok pár dologban
és Hanon...ameik politikus azt a szót használja sajna nem 1 észlény...viszont azt hiszi magáról h az...
de a politikát hessegessük el mert elszabadulok
és Hanon...ameik politikus azt a szót használja sajna nem 1 észlény...viszont azt hiszi magáról h az...
de a politikát hessegessük el mert elszabadulok
Szerk: Gegew40k 2008-03-18 21:26:22