Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-18 21:09:18
(#1501) Én meg lentebb visszakérdeztem... de újra: miért is??? (télleg érdekel...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 21:09:04
(#1500) Hajnim neked én bármikor talpatnyalok.....sőt...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-18 21:07:31
(#1499) most ha ott lennék talpat nyalnék h milyen idióta is vok h nem esett le.. és igen kielégítő volt és köszönöm..és én is kérdeztem..olvass lejebb
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-18 21:05:01
(#1498) Picilány... leesett a papírhuszas...
Szal... Hanon ismételt kirohanása és rendreutasítása késztetett a némileg ironikus megjegyzésre... miszerint úgy dorongolt le némelyeket, mint egy különösen véresszájú pedagógus (a rosszabbik fajtából)... erre mondtam, h "kollégát" (értsd itt: szintén tanárt) üdvözölhetek körünkben, csak azzal a különbséggel, h ő nem munkaidőben, hanem azon kívül akar "gyereket nevelni"... ráadásul nem feltétlenül helyénvaló eszközökkel (értsd: ilyen attitűddel max. takarítőnéni lehetne egy iskolában...)
Eléggé kielágítő volt a magyarázat???
Ui.: Hanon, nincs szándékomban harapni, úhogy ne vedd magadra... XD
Ui2.: nem tom, miért pont ez a két virág... miért???
Szal... Hanon ismételt kirohanása és rendreutasítása késztetett a némileg ironikus megjegyzésre... miszerint úgy dorongolt le némelyeket, mint egy különösen véresszájú pedagógus (a rosszabbik fajtából)... erre mondtam, h "kollégát" (értsd itt: szintén tanárt) üdvözölhetek körünkben, csak azzal a különbséggel, h ő nem munkaidőben, hanem azon kívül akar "gyereket nevelni"... ráadásul nem feltétlenül helyénvaló eszközökkel (értsd: ilyen attitűddel max. takarítőnéni lehetne egy iskolában...)
Eléggé kielágítő volt a magyarázat???
Ui.: Hanon, nincs szándékomban harapni, úhogy ne vedd magadra... XD
Ui2.: nem tom, miért pont ez a két virág... miért???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-18 21:07:49
beküldve: 2008-03-18 21:04:36
(#1497) kérdés tudjátok-é h (ill érdekel e egyáltalán) h miért pont az írisz és rózsa nevet kaptátok?????mármint chika és hanon? riku a kétségbeesés nem vezet előre összetör és .. nem jut eszembe..pedig olyan szép gondolat
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 21:05:51
beküldve: 2008-03-18 21:04:17
(#1496)
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-18 21:04:33
riku.. nos.. ha nem lennél fiatalabb necronál talán .. teszem hozzá talán téged választanálak.. de tod mit osztódok és mindkettőtöknek lesz 1 db belőlem..
Ez remek hír. Nemcsak hogy szárnyat növesztesz, de még osztódsz is. Egyre jobban tetszel nekem.
Eddig jópár lánynak az volt a válasza néhány kérdésemre: ,,Túl fiatal vagy." vagy ,,Ha idősebb lennél pár évvel akkor a nővérem ......" Mondjuk a nővérével nem szívesen lettem volna együtt.
Ne aggódj... eljön majd az az időszak is, amikor azt fogják mondani, h "bárcsak pár évvel fiatalabb lennél"...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-18 20:58:04
(#1494) miért van az h a suli ahova járok nem engedi meg h felvegyem a japánt??? de komolyan beszéltem az igazgatóval látta h minden nyelvből amit tanulok 4-5ös vok és kijelentette h ez túl megterhelő meg mindn és h nem engedélyezi..
riku oszódással szaporodok.. mint a ... huhh.. asszem a korallon nő ki egy ugyan olyan mint az eredeti állat.. na de mindegy.. a szárnyakról csak anyit h az angyalábrázolásban a középkorban jelentek meg a szárnyak és a glória addig nem használták.. pont azért mert azt mondják h az angyalok ugyan olyanok mint az emberek csak isten szolgálatában állnak..
riku oszódással szaporodok.. mint a ... huhh.. asszem a korallon nő ki egy ugyan olyan mint az eredeti állat.. na de mindegy.. a szárnyakról csak anyit h az angyalábrázolásban a középkorban jelentek meg a szárnyak és a glória addig nem használták.. pont azért mert azt mondják h az angyalok ugyan olyanok mint az emberek csak isten szolgálatában állnak..
Szerk: PICILÁNY 2008-03-18 21:01:41
riku.. nos.. ha nem lennél fiatalabb necronál talán .. teszem hozzá talán téged választanálak.. de tod mit osztódok és mindkettőtöknek lesz 1 db belőlem..
Ez remek hír. Nemcsak hogy szárnyat növesztesz, de még osztódsz is. Egyre jobban tetszel nekem.
Eddig jópár lánynak az volt a válasza néhány kérdésemre: ,,Túl fiatal vagy." vagy ,,Ha idősebb lennél pár évvel akkor a nővérem ......" Mondjuk a nővérével nem szívesen lettem volna együtt.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-18 20:59:07
Én (és szerintem a nők többsége, elvégre mi nem vagyunk annyira erőteljesen vizuális típúsak mint a férfiak) nem igazán tudok annyira örülni egy szimpla shota képnek, mint egy férfi egy lolisnak. Valahogy nem bejövős, hogy nem tudok az adott egyénről semmit. A shota jelleme is érdekel. A szimpla shota-artokban (amik nem anime szereplőről fanartok) nincs semmi, ami felkeltené a figyelmem :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 20:34:20
(#1491) Loli = gotloli...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem is oylan nehézz fél kézszel gépehlni látodd;? Keressek neked shotás képeket, drága?
beküldve: 2008-03-18 20:32:55
(#1489) édesem az az ördögi fej a végére.. zsolti én a lolinak egy értelmezését ismerem és az elég gáz ha már ennyi idősen azt keresed..
A nagy ellentétek. Én legalább nem gépelek fél kézzel, miközben aranyos shotácskák képeit nézegetem sagun. Tekintve, hogy nincs túl sok shotás kép az ilyen és hasonló tárhelyeken >)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-18 20:27:00
(#1487) mi az a hmm. miért baj ha szereti a cukka édes fiúcskákat bármely korosztályból??