Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hát így
Nem mintha kötekedni akarnék, de ez egyáltalán nem nyálas nézés. Van egyáltalán olyan, hogy nyálas nézés?
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
hát így
Nem mintha kötekedni akarnék, de ez egyáltalán nem nyálas nézés. Van egyáltalán olyan, hogy nyálas nézés?
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
picilány és picifiú ez olyan romantikus*nyálas nézés*
Azt azért megnézném, hogy tudsz nyálasan nézni.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
picilány és picifiú ez olyan romantikus*nyálas nézés*
Azt azért megnézném, hogy tudsz nyálasan nézni.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-03-19 17:47:27
picifiú ismét feltenném a kérdést.. miért is vagy te pici fiú??
picilány és picifiú ez olyan romantikus*nyálas nézés*Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 15:51:16
(#1541) picifiú ismét feltenném a kérdést.. miért is vagy te pici fiú??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-19 15:37:20
(#1540) ha ezen múlik h marad-é nekem metro akkor biztos lehetsz benne h sokáig marad ez a szokás.. haonnom .. érdekelne h abba a köszönömbe jutott e egy csepp irónia vagy mégsem??
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Van türelmed, ha ezeket elolvasod. XD Én mindig megkeresem, hogy hol a legutóbbi kommentem, elolvasok az utána lévőkből 2-3-at, aztán felhagyok vele. XD
Te kis ego!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-19 10:08:43
(#1538) Van türelmed, ha ezeket elolvasod. XD Én mindig megkeresem, hogy hol a legutóbbi kommentem, elolvasok az utána lévőkből 2-3-at, aztán felhagyok vele. XD
beküldve: 2008-03-19 08:47:11
(#1537) Teatyajóúristen!!! Nem semmi mit összehoztatok, mint egy négygenerációs texasi család a vasárnapi vacsoraasztal körül!
De legalább jót mulattam, míg megettem a reggelimet... tudtam én valamiért h reggel nem kell elvennem a Metrot, lett így is olvasni valóm. Őőő, ez rendeszeres lesz, mert akkor legközelebb sem hozok újságot?!
De legalább jót mulattam, míg megettem a reggelimet... tudtam én valamiért h reggel nem kell elvennem a Metrot, lett így is olvasni valóm. Őőő, ez rendeszeres lesz, mert akkor legközelebb sem hozok újságot?!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-19 06:29:38
(#1536) Van valaki aki ugyanolyan "korán" kel, mint én?
Mellesleg már fél órája felkeltem.
Mellesleg már fél órája felkeltem.
beküldve: 2008-03-19 02:08:03
(#1535) Oké, nem fogom a mai termést (7!!! oldal) végigolvasni. Menjetek a chat.hu-ra
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Áh csak lusta vagyok visszaolvasni, így meg nem tudom, hogy most épp mi van. XD
beküldve: 2008-03-18 22:17:33
(#1533) nah nemám itt teis elkezdesz irigykedni...XD
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Oda én is megyek ám.
Wááá!!! Biztonsági öveket bekapcsolni, állatokat biztonságba helyezni, páncélmellényeket felvenni, ablakokat bezárni, kisgyerekeket visszaküldeni anyjukhoz, imakönyveket zsebretenni!!!
Ahogy mondod. Valami ilyesmire kell készülni. XD Baah gyerekek, azé lassabban, mert követhetetlen ami itt van, pár óra alatt termeltetek 6 oldalt. XD
Szerk: Nemes1s_2.0 2008-03-18 22:14:20