Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
imádom a nemszőrös lányokat és és fenyveserdő mellet élsz ,hogy gyantázol??
Nem én gyantázok, hanem a kozmetikusom.
Egyébként a Kerekerdő közepén élek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
oh oké akkor én is téged ,mondjuk szőrös a lábad epiláld le kérlek,és most akkor piszkálhatsz
1. Nem epilátort használok.
2. Pénteken voltam gyantáztatni.
Találj ki valami jobbat.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
oh oké akkor én is téged ,mondjuk szőrös a lábad epiláld le kérlek,és most akkor piszkálhatsz
1. Nem epilátort használok.
2. Pénteken voltam gyantáztatni.
Találj ki valami jobbat.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 19:35:35
(#1603) oh oké akkor én is téged ,mondjuk szőrös a lábad epiláld le kérlek,és most akkor piszkálhatsz
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 19:36:49
beküldve: 2008-03-19 19:33:22
(#1602) Nekem is iszonyat szar napon van, és csak egyre szarabb lesz, mégsem sírok.
Inkább piszkálok másokat.
Inkább piszkálok másokat.
Hámostna....
mert ez nem kis szöveg igaz???Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 19:30:05
(#1600) Hámostna....
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 19:29:49
(#1599) oké én meg sírok......na jó mégse,de azért nem kell baszkerálni,mert ma szar napom van
én nem vagyok a béka segge alatt
Szerk: SHADOW 2008-03-19 19:30:06
beküldve: 2008-03-19 19:27:55
(#1598) Na akkor kezdeném csak el piszkálni!
beküldve: 2008-03-19 19:26:26
(#1597) Ne buzgeráljátok már szerencsétlent... a végén még itt fog ríni, oszt eláztatja a fórumot... a gépek meg lefagynak a vízmennyiségtől...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
köszi hogy mindenki így lelomboz msot a béke hátsólya alatt vagyok de azért hajrá legyél kíméletelen kegyetlen tanár és adjál körmöst is
Azért annyira mélyen nem vagy, de ha használnál írásjeleket, nálam kapnál egy piros pontot.
Szerk: Viki 2008-03-19 19:23:30
beküldve: 2008-03-19 19:21:33
(#1595) és miylen a "béke hátsólya" alatt lenni? Nem bántás de kicsit jobban átnézhetnéd amit írsz...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Sasuke... az ilyen hsz-ek miatt, amiket lejjebb írtál nem lesz külön rangod... egyébként a személyes rangot csak egyetlen kiváltságos társunk kapta meg (Hanon tiszteletreméltó személyében), és azért, mert MEGÉRDEMELTE.... (a gonosz vigyor NEM Hanonnak szólt, hanem Sasukének...)
Hanon: nem, hál' istennek nem vok ofő... "csak" napközis csoportvezető...
köszi hogy mindenki így lelomboz msot a béke hátsólya alatt vagyok de azért hajrá legyél kíméletelen kegyetlen tanár és adjál körmöst isHanon: nem, hál' istennek nem vok ofő... "csak" napközis csoportvezető...
beküldve: 2008-03-19 19:16:20
(#1593) Sasuke... az ilyen hsz-ek miatt, amiket lejjebb írtál nem lesz külön rangod... egyébként a személyes rangot csak egyetlen kiváltságos társunk kapta meg (Hanon tiszteletreméltó személyében), és azért, mert MEGÉRDEMELTE.... (a gonosz vigyor NEM Hanonnak szólt, hanem Sasukének...)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Szerk: フリツク オル シィ 2008-03-19 19:17:43
Ahá, világos, köszi. :3 És esetleg osztályfőnöknek is tetszik lenni? ^^
Yeesh, mit faggatlak én itt x'))
Yeesh, mit faggatlak én itt x'))
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!