Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-19 18:28:42
(#1561) homo nem csak emo..8az is csak sasuke miatt9 és köszi szépen.. mindig lelombozod a kedvem.. komolyan.. csak nehogy megkeressem ofödet..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
beküldve: 2008-03-19 18:27:35
(#1560) hát én biztos nem piciláűny én már láttalak hatszáezermillárdszor és ha cukin nézel akkor nem olvaqdok egyépként én rízs fagyi akjarok lenni
és téányleg jó fejek vagytok és ez komoly !!!!
ui:nem vagyok homokos
és téányleg jó fejek vagytok és ez komoly !!!!
ui:nem vagyok homokos
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-19 18:22:41
(#1559) necrom te citromfagyi .. édes vagy.. majd én összeszedek mindenkit úgy fogtok tőlem olvadni
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
tényleg..? naon olvadni fogsz.. fagyi lesz belőled...én má naon cukka kiscsaj vok.. kérdezdd meg sasuketól..
Megkockáztatom.
Nagyon kíváncsi vagyok a nyálas nézésre.
Valaki majd csak felmer, ha elolvadtam.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
szar a tévém és most itt dekkoolok elöttetek de ez egy nagyszerű társaság grat. mindenkinek
Ööööhm.... ez most egy BÓK volt???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 18:19:03
(#1556) Én is nagyon kíváncsi leszek rá...bár én már a puszta jelenlétedtől is olvadni fogok az tuti...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-03-19 18:17:53
(#1555) tényleg..? naon olvadni fogsz.. fagyi lesz belőled...én má naon cukka kiscsaj vok.. kérdezdd meg sasuketól..
picilany tud nyálasan nézni..
Fórumtalin mutasd majd meg, hogyan lehet nyálasan nézni!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-19 18:12:41
(#1553) itt vok.. picilany tud nyálasan nézni.. és picilany és picifiú soha nem lesz és nem is volt egy pár.. vili????
szar a tévém és most itt dekkoolok elöttetek de ez egy nagyszerű társaság grat. mindenkinek
Na persze, ha ló nincs, jó a szamár is alapon jók vagyunk mi is. Köszi.
beküldve: 2008-03-19 18:09:17
(#1551) szar a tévém és most itt dekkoolok elöttetek de ez egy nagyszerű társaság grat. mindenkinek
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
nem haragszom,és csak megprópáltam úgy nézni ,de be kancsítottam megfájdult a szemem elestem magamra húztam a terítőt rámömlötta tűzforró tea felugrottam, bevertem a fejem és utánna leestem a számítógéphez és most itt vok
Na jó, ennyi szerencsétlenség után békén hagylak.
nem haragszom,és csak megprópáltam úgy nézni ,de be kancsítottam megfájdult a szemem elestem magamra húztam a terítőt rámömlötta tűzforró tea felugrottam, bevertem a fejem és utánna leestem a számítógéphez és most itt vok
Na jó, ennyi szerencsétlenség után békén hagylak.
van és én nem tudok úgy nézni mert fiúból vagyok de picilány biztos tud
Erről azért meghallgatnám az ő véleményét is.
Egyébként te írtad, hogy "nyálas nézés" , akkor ki nézett nyálasan, ha nem te?
( Bocs a kekeckedésért, de most ilyen a hangulatom. )
van és én nem tudok úgy nézni mert fiúból vagyok de picilány biztos tud
Erről azért meghallgatnám az ő véleményét is.
Egyébként te írtad, hogy "nyálas nézés" , akkor ki nézett nyálasan, ha nem te?
( Bocs a kekeckedésért, de most ilyen a hangulatom. )