Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
1 kérdés...csak nekem láccódnak kérdőjelek Chika aláírásában és nevében?
Nálam normálisan kint van. Nem kérdőjelek.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
1 kérdés...csak nekem láccódnak kérdőjelek Chika aláírásában és nevében?
Sztem igen... be van állítva a gépeden a japán szöveg felismerő???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 21:47:54
(#1664) 1 kérdés...csak nekem láccódnak kérdőjelek Chika aláírásában és nevében?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Én törődök vele (úgy értem Hanonnal - márha nem bánja...) és naon örülök neki, h végre nem nekem kell szétültetnem a rosszalkodókat, hanem átvette tőlem, és kiállította a sarokba a csúnya, rossz gyerekeket...
Óh, milyen megtisztelő >D Én küldeném őket, de nem hallgatnak rám :'(
Akkor vesd be a szemöldökráncolós-technikát ... és mellé küldj egy virtuális irgumburgumszigorítottejnyebejn yét... XD (azé figyeled, h próbálkozom a kedvedért a neked adott válaszokban csökkenteni a mangafanos smiley-k használatát??? lol)
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 21:15:03
(#1662) Bocsi mindenkitől a mai x oldalért. Csak szar napom volt, Sasukének is, aztán levezettük a feszültséget ( tudom, ez nem mentség ), Riku és Necro pedig csak nekem akartak segíteni. Legközelebb megpróbálom magam visszafogni, és a koromnak megfelelően viselkedni.
Sorry!
Sorry!
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Amúgy Sasuke... csak egy jó tanács a vénségtől (vagyis tőlem): kicsit vegyél vissza a stílusodból, mert megint bannolás lesz a vége!!!
ehhez még annyit h nemcsak neki kellene visszavennie...(és neeem itt nem rád gondoltam Chika )
Eszembe se jutott, h rám gondoltál volna... de azé köcce a megnyugtatást...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én törődök vele (úgy értem Hanonnal - márha nem bánja...) és naon örülök neki, h végre nem nekem kell szétültetnem a rosszalkodókat, hanem átvette tőlem, és kiállította a sarokba a csúnya, rossz gyerekeket...
Óh, milyen megtisztelő >D Én küldeném őket, de nem hallgatnak rám :'(
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-19 21:06:00
(#1659) Ennyi volt a mese már 1500Ft a sakuracon jegyek ára.
Kész költő vagyok
Kész költő vagyok
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Szerk: SHADOW 2008-03-19 21:06:29
Itt egy újabb (kinek jó, kinek rossz) hír. Hamarosan mennem kell. Látom elég szép tömeg gyűlt itt össze.
Az biztos h nekem rossz hír és ezzel tuti hogy nem vagyok egyedül!!! Megszállott Naruto rajongó!!"Az életed üres,csak létezel de nem élsz...álmok nélkül"(By my favourite)
Amúgy Sasuke... csak egy jó tanács a vénségtől (vagyis tőlem): kicsit vegyél vissza a stílusodból, mert megint bannolás lesz a vége!!!
ehhez még annyit h nemcsak neki kellene visszavennie...(és neeem itt nem rád gondoltam Chika )
Jól van, jól van, gonosz, ronda Riku bácsi befejezi a gonoszkodást és már takarodik is elfele.
Sziasztok! Elteszem magam holnapra. Akik megérdemlik, azoknak jár a búcsúpuszi (tudják ők magukról).
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-19 21:07:07
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2008-03-19 20:59:26
(#1655) Itt egy újabb (kinek jó, kinek rossz) hír. Hamarosan mennem kell. Látom elég szép tömeg gyűlt itt össze.
Szerk: Sakamoto Riku 2008-03-19 21:02:17
Oké visszaveszek,de akkor nem baszogasson se Riku,Se Necro oké???
Részemről rendben.
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
Az előbb alaposan kikerültük a fórum címének "ahol a barátok vannak" részét.
Azért itt vannak a barátok is...
Ennek nagyon örülök.
Oké visszaveszek,de akkor nem baszogasson se Riku,Se Necro oké???
Részemről rendben.