Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2008-03-20 15:33:39
(#1711) Bármit megfőzök, amit csak kívánsz!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-20 15:33:26
(#1710) iggen mert nem aludtam.. és hát.. inkább nem köszi.. és tnap kimaradt a bók neked.. csak h felvidulj.. édes harmatbogyó.. ha ügyes leszel egyszer olyan is lehet talán mint hanon..
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
csak a féltékenység beszél belőle.. de én azért szeretem.. még..( nem félre érteni)
Akkor azért feküdtél ma a padon,mert rossz kedved volt???Sajnálom ,és a szüleid mivel okoltak,ha szabad tudnom???
Mi a külömbség a vizvezeték és az árva gyerek között?A vizvezetéknek van csapja az árvagyereknek nincs apja
beküldve: 2008-03-20 15:21:08
(#1708) csak a féltékenység beszél belőle.. de én azért szeretem.. még..( nem félre érteni)
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Kivéve ha azt az Orchideát Picilánynak szánta!
Gonosz vigyorodat a féltékenységednek tudom be... mert kézzed, NEKEM szánta...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Kivéve ha azt az Orchideát Picilánynak szánta!
Nem, nem... Az én Chika-senseiem nagyon okosan kitalálta, hogy róla van szó...
Picilánynak pedig most egy nagy ölelést szánok!
A lány elegáns fehér blúzt, rövid, világos szoknyát és vállára terített, ugyancsak világos sálat viselt. A szája szegletében pedig divatos vércsíkot.
beküldve: 2008-03-20 15:17:01
(#1705) édes egyetlen lanwellem.. ezt most mért kellet.. azt a virágot.. (elfelejtettem mi volt ) chikámnak küldte
beküldve: 2008-03-20 15:15:25
(#1704) Kivéve ha azt az Orchideát Picilánynak szánta!
If you fight for peace, then peace is only a dream for you. But you fight for it so others can live your dream.
beküldve: 2008-03-20 15:13:25
(#1703) Nem lesz semmi baj... attól még, mert veszekszik vki... csak kiengedték a fáradt gőzt...
Pape egyetlenem... a te orchideáid fő helyet kapnának a polcomon...
Pape egyetlenem... a te orchideáid fő helyet kapnának a polcomon...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 15:08:19
(#1702) Ááá... Csak ilyen a hangulatom ma... Bocs', ha megbántok vele valakit, nem direkt van!
Pedig nem tudom, mért tűnök olyan "mufurcnak", mert nagyon jó napom volt ma!
Ó, Picilánykám! Pedig én úgy szeretem a szüleidet! Nehogymá' valami legyen!
Orchideát küldenék én is neked, százat, százat, mert annyira imádlak!
Pedig nem tudom, mért tűnök olyan "mufurcnak", mert nagyon jó napom volt ma!
Ó, Picilánykám! Pedig én úgy szeretem a szüleidet! Nehogymá' valami legyen!
Orchideát küldenék én is neked, százat, százat, mert annyira imádlak!
de ilyen még nem volt apum ittjon sem aludt.. pedig általában a durciból haza szokott jönni 23:00kor legkésőbb .. de a lényeg h haladunk a békülés útján..
na és te milyen napod volt?????
Elég jó... túlvok a bemutaó órán is... kaptam szépséges orchideát, és meg lettem dícsérve, h jó tantónéni vok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Khm... Khm... Mért is kell PaPe lelkét ápolni?
(Bocs', hogy megkérdezem, de ezt tényleg nem értem...)
(Jajj, megint előtört a naiv, buta énem...)
Mittomén... Picilány mondta, h xar kedved van... és a postod is egy kicsit kimért...
Haragszol???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-20 15:00:00
(#1699) de ilyen még nem volt apum ittjon sem aludt.. pedig általában a durciból haza szokott jönni 23:00kor legkésőbb .. de a lényeg h haladunk a békülés útján..
beküldve: 2008-03-20 14:59:40
(#1698) Khm... Khm... Mért is kell PaPe lelkét ápolni?
beküldve: 2008-03-20 14:58:39
(#1697)