Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
My dearest Rudy-kun... tom, h ez bók volt... azé reagáltam úgy, ahogy... ha nem bóknak vettem volna, akkor valszeg már csak keresztapák lehetnének az ifjoncok...
Mellesleg... bókban TE vagy verhetetlen... az a megjegyzés a dumaládában... "akkor még jobban tanultam volna..." mit mondjak, kawaii volt... úhogy most ezért kapol egy puxx-ot...
Mellesleg... bókban TE vagy verhetetlen... az a megjegyzés a dumaládában... "akkor még jobban tanultam volna..." mit mondjak, kawaii volt... úhogy most ezért kapol egy puxx-ot...
Puxx-ot fogad, arigatou! Megtanulták volna a suhancok, hogy nem lehet packázni egy japánfan amazonnal aki legfelső szinten tudja a "Lábköztrúglak-dzsucut&q uot;. vagy ha egyszerű akarsz lenni, csak előveszed a naplód... XD
Bókolni azt tudok, kár hogy a legtöbször nincs kinek! :( Jók a képek az iwien, csak kár hogy egyiken sem látszol annyira jól.
Nekem bármikor jöhetnek a bókjaid... én itt leszek és fogadom őket... a képek... hát, úgy sikerültek, ahogy... de con-on majd megcsodálhatsz élőben... ha akarsz...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
My dearest Rudy-kun... tom, h ez bók volt... azé reagáltam úgy, ahogy... ha nem bóknak vettem volna, akkor valszeg már csak keresztapák lehetnének az ifjoncok...
Puxx-ot fogad, arigatou! Megtanulták volna a suhancok, hogy nem lehet packázni egy japánfan amazonnal aki legfelső szinten tudja a "Lábköztrúglak-dzsucut&q uot;. vagy ha egyszerű akarsz lenni, csak előveszed a naplód... XD
Bókolni azt tudok, kár hogy a legtöbször nincs kinek! :( Jók a képek az iwien, csak kár hogy egyiken sem látszol annyira jól.
beküldve: 2008-03-19 22:56:49
(#1679) My dearest Rudy-kun... tom, h ez bók volt... azé reagáltam úgy, ahogy... ha nem bóknak vettem volna, akkor valszeg már csak keresztapák lehetnének az ifjoncok...
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Ált.isk-ban nem gond még a hormonkészlet... viszont amikor még fősulis voltam (igazság szerint későn kezdtem, 23 évesen)... szal asszem 25 voltam, amikor 12 osztályos suliban kezdtem a szakmát, és ott megkaptam a hátam mögött a 11-12-es kiscsikóktól, h "ezt a tanárnőt is de meghúznám..."
Ez tőlük bók...
Melóhelyen elküldtek egy suliba néhányunkat, ahol hivatalosan is kereskedők lettünk. A szakmai angol tanárom kob 1-2 évvel volt csak idősebb. Mi fiúk szerettük azokat a meleg (nyár volt) órákat, amikor a vékony rucikba jött. Miközben írt a táblára, mi mindíg megcsodáltuk a.....
kézírását XD XD!
beküldve: 2008-03-19 22:34:51
(#1677) alister, örülhetnél, hogy nem egysoros postokkal támadunk x')
Chika: majd holnap még folytatjuk, de most konzerválnom kell magam. Jóéjt mindenkinek
"A föld alatt csicsikál a zombi, a lábadat nem fogja megfogni."
Chika: majd holnap még folytatjuk, de most konzerválnom kell magam. Jóéjt mindenkinek
"A föld alatt csicsikál a zombi, a lábadat nem fogja megfogni."
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Inkább itt menjem az agymenés mint az offolás a többi topicban ...
Igaz
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Inkább itt menjem az agymenés mint az offolás a többi topicban ...
Chika: nem ellenkezöleg, vénségére kergült meg szerencsétlen
Chika: nem ellenkezöleg, vénségére kergült meg szerencsétlen
Szerk: miyu 2008-03-19 22:27:30
beküldve: 2008-03-19 22:25:37
(#1674) Miyu: ebből látszik, h a matektanárod gyenge kezdő volt... én anno úgy reagáltam le a dolgot, h "azt húzkodd öregem, amivel egyidős vagy... "
Alister: köcce a linket mindenki nevében, de ez egy "Dumizzunk..." topic, ergo mi dumizunk egymással... hiszen erre való... vagy nem kóser a szövegértésem???
Alister: köcce a linket mindenki nevében, de ez egy "Dumizzunk..." topic, ergo mi dumizunk egymással... hiszen erre való... vagy nem kóser a szövegértésem???
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2008-03-19 22:22:46
(#1673) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2008-03-19 22:26:13
"fogjátok vissza magatokat, óra van azanyátok?"
Fura, te bent ültél a 8.-os osztályomban inkongnitoban?O.o
Pont ugyanezt mondta egyszer a matektanárunk majd hozzánk vágta a bazi nagy fakörzőt és kirohant az udvara. Azóta sóvirágot termeszt ^^°....
Délután odaégetem a teavízet... hiába, aki tud, az tud
Akkor vesd be a szemöldökráncolós-technikát ... és mellé küldj egy virtuális irgumburgumszigorítottejnyebejn yét... XD (azé figyeled, h próbálkozom a kedvedért a neked adott válaszokban csökkenteni a mangafanos smiley-k használatát??? lol)
Nekem nincs bajom a mangafanos szmájlikkal, scak megjegyeztem, hogy én kevesebbet használom őket mint Nee-chan >)
Tényleg, tanóra keretein belül melyik arcodat veszed elő? Az "énvagyokajófej, velem lehet nyíltan beszélni" vagy a "fogjátok vissza magatokat, óra van azanyátok?" Esetleg a kettő között valami átmenet? Bár igaz alsósoknál még máshogy mennek a dolgok, de 5-6. osztálytól kezdve, mikor előtörnek a hormonjaik ._.
Szituációfüggő az egész... van hogy "jófejtantónéni" vok, de van, hogy "arcodalapállásbavagyzrit yónfocizlak" kell h legyek... de alapjáraton önmagam vok... a kölkek ált. azt díjazzák, ha nem játsszák meg magukat a tanárok/felnőttek...
Ált.isk-ban nem gond még a hormonkészlet... viszont amikor még fősulis voltam (igazság szerint későn kezdtem, 23 évesen)... szal asszem 25 voltam, amikor 12 osztályos suliban kezdtem a szakmát, és ott megkaptam a hátam mögött a 11-12-es kiscsikóktól, h "ezt a tanárnőt is de meghúznám..."
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Akkor vesd be a szemöldökráncolós-technikát ... és mellé küldj egy virtuális irgumburgumszigorítottejnyebejn yét... XD (azé figyeled, h próbálkozom a kedvedért a neked adott válaszokban csökkenteni a mangafanos smiley-k használatát??? lol)
Nekem nincs bajom a mangafanos szmájlikkal, scak megjegyeztem, hogy én kevesebbet használom őket mint Nee-chan >)
Tényleg, tanóra keretein belül melyik arcodat veszed elő? Az "énvagyokajófej, velem lehet nyíltan beszélni" vagy a "fogjátok vissza magatokat, óra van azanyátok?" Esetleg a kettő között valami átmenet? Bár igaz alsósoknál még máshogy mennek a dolgok, de 5-6. osztálytól kezdve, mikor előtörnek a hormonjaik ._.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
a japán szöveg felismerő
Mármint japán karakterkészlet.(Én win installkor felraktam a japán, kínai, koreai betűkészletet a biztonság kedvéért, s lám, van haszna.)
Sztem igen... be van állítva a gépeden a japán szöveg felismerő???
tekintve h fogalmam sincs h azt hogyan kell + szörnyen lusta vagyok...ezenkívül akkor sem értenék belőle többet ha nem kérdőjelek lennének ott hanem kanjik...
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
1 kérdés...csak nekem láccódnak kérdőjelek Chika aláírásában és nevében?
Firefox is your friend! :) Én látom, bár ebből sem veszek ki többet, mint te a kérdőjelekből!