Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jáj most nézem Vikinek édes kis Ezüstnyíles avája van. Édeees
Köszi! Ő igazából Weed, Ezüst nyíl egyik fia.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
beküldve: 2008-03-17 20:43:04
(#1424) beküldve: 2008-03-17 20:39:27
(#1423) Ha licitálni lehet akkor már Csabának a "mindenható" vagy valami ilyesmi. Vagy csak simán "szerkesztő" xD
a Főnök azojan snassz meg ezt amugy is Csabának tartogattam a "szerkesztő" hejett
(am Csabáé még a Führer, a Marsall, a Generális, az Atyaúristen rangok is )
Jah és a Csaba-apánk cím is
A Főnököt magamnak gondoltam ( ego előtör ) .
Én a Csaba-apánkra szavazok.
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Viki 2008-03-17 20:15:12
Ennyi erővel Csaba már simán lehetne Major is. :)
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-03-17 20:06:12
(#1420) a Főnök azojan snassz meg ezt amugy is Csabának tartogattam a "szerkesztő" hejett
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Szerk: Gegew40k 2008-03-17 20:06:32
igaz...Nádor? megteszi, ezis jólesz
vaaagy, bár a magyarok a mindenem de akk mivel mangákról beszélünk, lehetek sógun is
vaaagy, bár a magyarok a mindenem de akk mivel mangákról beszélünk, lehetek sógun is
Egyre jobb! Kérd meg Csabát, hogy alkalmazzon, segíthetnél neki kitalálni a rangokat.
Én megelégednék a Főnökkel is.
beküldve: 2008-03-17 19:58:06
(#1418) igaz...Nádor? megteszi, ezis jólesz
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
hééj saját rangot énis szeretnék
mongyuk Tábornok v ijesmi
Majd nyihogunk Csabának, hogy te is szeretnél saját rangot, de azért a Tábornok kicsit erős, nem?
beküldve: 2008-03-17 19:54:14
(#1416) hééj saját rangot énis szeretnék
lassan lépek.. elvok köcce kérdést .. necrot sikeresen felhúztam a mai nap folyamán..
Komolyan mondom nem értelek titeket néha. Egyik nap felidegesítitek egymást, fél nappal utána pedig "összeházasodtok".
beküldve: 2008-03-17 19:47:46
(#1414) Azért a megszállott is lényegretörő....
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
Neked már tényleg kijár egy egyéni rang.
egy igazi mangafannak már nincs is szüksége több postra
vajon lehet vmi rang még utána?XD
vajon lehet vmi rang még utána?XD
Ha olyan ütemben offol továbbra is, mint eddig, akkor hamarosan megtudjuk x')
És mi van az én egyéni rangommal? T_T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!