Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
én tegnap vagy tegnapelőtt már annyira kínlódtam h kitakarítottam a barátnőmék hűtőjét!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Különben Libritől lehet a Mangattack kiadó kiadványait megrendelni ilyen olcsón.
Még mindig van ez az akció? Én azt hittem, már lejárt vagyhogymondják. *gondolkodik raja*
Ezek miért nem bírják feldolgozni, hogy én genetikailag képtelen vagyok olyan műveletekre, mint péel mosogatás, takarítás etc... Oké, hogy unatkozom, de ennyire azért nem.
Nem normális ez az ember. Hetfield-el együtt meg idióták Hogy lehet olyan szólót csinálni, amiben kétpercenként elfárad az ember? Láttam a C.o.B Chaos Ridden Years-ből nem keveset, köztük a dobszólót is, de ott emberünk szépen végigtolta. Meglehet nézni itt
Szerk: Merchior 2010-08-04 16:19:14
Szerintem valószínűbb hogy nem rakta fel, mert a Garage Inc. az csak egy évvel fiatalabb az S&Mnél. Bár persze ez nem jelent semmit... A szóló meg csodaszép.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nos, vagy az van, hogy korai zene, tehát Lars művészúrnak ennyi az egész dobcucca. A másik lehetőség, hogy nincs szükség többre a klipben látható 2 cin + lábcin, 1 felső + állótam, pergő, nagydob összeállításnál, ezért nem is pakolta föl az egészet. Mert nézzél meg mondjuk egy S&M-es felvételt Vagy akár a szólót. Nem, a szólót mindenképp nézd meg! Alkotnak egy sört Hetfield-el
Szerk: Merchior 2010-08-04 16:09:11
Szerintem jobb így hogy nem napi 30 oldal van régen. Szerintem... a whiskey in the jarnál meg hogy érted azt hogy korai zene? A saját számhoz grat.
Mellesleg boldog szülinapot Hetfield bácsi. Tegnap elfelejtettem.
Mellesleg boldog szülinapot Hetfield bácsi. Tegnap elfelejtettem.
beküldve: 2010-08-04 15:50:31
(#39573) 2010. 07. 31. 22:54 6. oldal - - > A legutóbbi postom helye, ideje. Most pedig van 2010. 08. 04. 15:55 Ennyi idő alatt 5 oldalt termelni.... Maradjunk annyiban, hogy teljesítettek már jobban is. Mindegy.
Exiled mellett én is
NapiYaoi: Mostmár csakazértis meg szoktam nézni. Mittudomén, hogy egyet értek-e, vagy sem, de nem hülyeség, amit Háté bá mond. Mondjuk számomra olyan mindegy, minthogy hány tárgyból húzták osztálytársamat
Kuttyaf@**át, miért kell így leizzadni egy kis dobolás után?!
Apropó dobolás! Megszületett a bandánk első saját száma, hacsak hárman is, de szerintem nem lett rossz. Bár a két gitáros szerint úgy rossz, ahogy van, kuka az egész, de nekem tetszik, és nem rontottam el a felvételen, szóval....
Szaridővan.......
Exiled mellett én is
Feltéve, hogy Ő megnézte
megnéztem a Whiskey in the Jar klippet szerettet Metallicától. Hogy Lars barátunknak ilyen kicsi dobszerkó.... Biztos korai zene. De legalább sok baja nem lett, szerencsére NapiYaoi: Mostmár csakazértis meg szoktam nézni. Mittudomén, hogy egyet értek-e, vagy sem, de nem hülyeség, amit Háté bá mond. Mondjuk számomra olyan mindegy, minthogy hány tárgyból húzták osztálytársamat
Kuttyaf@**át, miért kell így leizzadni egy kis dobolás után?!
Apropó dobolás! Megszületett a bandánk első saját száma, hacsak hárman is, de szerintem nem lett rossz. Bár a két gitáros szerint úgy rossz, ahogy van, kuka az egész, de nekem tetszik, és nem rontottam el a felvételen, szóval....
Szaridővan.......
Szerk: Merchior 2010-08-04 16:01:54
Bocsi, de 'animés könyvek'? XDDD
Különben Libritől lehet a Mangattack kiadó kiadványait megrendelni ilyen olcsón. Keress rá, de ha gondolod, küldök linket.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-08-04 15:23:36
beküldve: 2010-08-04 15:05:57
(#39571) beküldve: 2010-08-04 12:16:40
(#39570) ó-hohohóó, végre valami megmozdult a fórumon. Tegnap jöttek meg a mangák amiket rendeltem. Összesen 10 darab. Éjféli opera végig, Káosz kapui, nyári srácok + a biblia manga /utóbbi keményen sucks, de 300 forintér' ki nem venné meg?/
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-03 23:46:31
(#39569) [Link] must watch kategória
What's the color of Michael Jackson ? Black. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
What's the color of Michael Jackson ? Black. WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-03 22:54:28
(#39568) Jaaaaaaaaaaa akkor bocs nem figyeltam eléggé Az érintettektől alázatosan elnésést kérek a harakiri előkészítve.
na de ennyit mára belőlem én megyek szunyálni ( szülők találták ki hogy este 11 után már nem gépezhetek )Na csáó és joccakát!
na de ennyit mára belőlem én megyek szunyálni ( szülők találták ki hogy este 11 után már nem gépezhetek )Na csáó és joccakát!
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-08-03 22:54:04
(#39567) Na tessék.
Legalább lélegzik a forum jéé
Itt volt Dragon. Nálatok is?
Legalább lélegzik a forum jéé
Itt volt Dragon. Nálatok is?
MIANEVED?!
éppen ugyanez a helyzet a mellettem ülő hölgyeménnyel. kettőnk közül mégis az én cérnám van jobban fogytán. fene se érti ezt...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Te is nyűgös lennél ha 4 napja össz 11 órát aludtál volna és ettél volna kb 3szor ezalatt. De valahogy mégis vicces.