Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejj tehát nem csak a környezetemben lévők nyűgösek, de hogy itt is? Mi történik gyerekek? Jönnek a langolierek?
Yoroi: Naaaa...^^
Yoroi: Naaaa...^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerintem fusd át Exiled hozzászólását, mert valamit benéztél.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
De Exiled Hátéval ért egyet szóval wut?
Gilje: Ne.
Gilje: Ne.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
viszont történt valami a fórumon. ezért a Napi Yaoi kap egy pirospontot.
Yoroi: gyere, dugd ide, megnyalo...puszilom^^
Yoroi: gyere, dugd ide, megnyalo...puszilom^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-03 22:28:10
(#39560) Bocsi HáTé de én Exileddel értek egyet.Aki szereti az nézze,olvassa aki nem az pedig ne.Nekem se a kedvencem a yaoi de megtűröm.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-03 22:28:33
Nem az a gáz, hogy megnézem-e, vagy nem... Ha már ott tartunk, hogy "napi yaoi" van, akkor igazán lehetne azt a topicjába postolni, spoilerrel vagy spoiler nélkül. Nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen, aki erre rohadtul nem kíváncsi, na.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-08-03 22:15:32
(#39558) F_szom a hetes bowling golyókba. Miért nem lehet kicsit nagyobbra csinálni a lyukakat? Pedig nekem nincs is olyan mutáns kezem. De még nekem is beragadt. Viszont olyan freestyler voltam fuhúúú... Fáj a kezem. A 11es a legjobb.
Elfelejtettem mit akartam írni.
Elfelejtettem mit akartam írni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Egyet kell értsek veled... Én megtűröm a tudatot, hogy van olyan, hogy yaoi és, hogy vannak lányok, akik ezt szeretik. Na de mutogatni az már más... Én sem dörgölöm az orrotok alá, hogy hetero vagyok ! * this post is from family guy *
Sötét oldal: Pandora is kinyitotta azt a bizonyos dobozt...
Sötét oldal: Pandora is kinyitotta azt a bizonyos dobozt...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-08-03 22:11:48
Én meg azt nem értem, h miért nézi meg olyan a spoilert aki nem szeresse a dolgot?
Mi ez a pangás amúgy? Elvitt mindenkit a vihar?
Mi ez a pangás amúgy? Elvitt mindenkit a vihar?
MIANEVED?!
Valóban, egyszerűen magával ragadó.
Csak azt nem értem, hogy yaoi topic minek van
hmm, igazi jó kép, ZoroXShanks
jól is jött, úgyis szar kedvem van
jól is jött, úgyis szar kedvem van
beküldve: 2010-08-03 16:09:36
(#39553) MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-03 16:09:53
ha megadod a címed küldök képeslapot
át is jössz cicám?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-08-03 12:35:55
(#39551) beküldve: 2010-08-03 12:17:21
(#39550) Am dz : Jó utat, próbáld meg túlélni az egészet, lehetőleg belsőszeri sérülés nélkül ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"