Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-04 22:03:14
(#39594) Szerintem itt nem felhős az ég. De nem vagyok benne biztos. Tök vicces. Nem látok el odáig.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
De ha azt szeretném, hogy csak itt essen, az azt feltételezi, hogy magamnak akarom az összes szenvedést, tehát egy önző disznó vagyok, és nem hagyom, hogy nektek is kijusson az eső szenvedéseiből. Másik esetben teljesen félreértettem, amit az imént mondtál
Mondjátok, hogy csak nálunk esik!!!
Ez van. Nem akarunk abban a tudatban hagyni, hogy mások is szenvednek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én meg az Aranyszenteket^^<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Csak nálatok esik. Én még a csillagokat is látom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-04 21:06:47
(#39589) Áhh, szóval hentai... Világos. Észrevettem, hogy a borítóra is rácsempészték a 18-ast.
Szentem a már ismert készítő miatt választották... Meg állítólag japánban szerették. Am nemtom ti hogy vagyok vele, de az utcsó 2 része, a kiscsajos-tanáros, meg a palántást nem nagyon vágtam... Meg egyszerűen úgy volt beteg ahogy volt... Az első viszont kibaszottul tetszett ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én szeressem a Pirontant^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A számból vetted ki a szót. Bár én kicsit csalódtam benne... :(
Hasonló véleménnyel raktam le a Pirontant én is. Nem is értem miért pont egy ennyire radikálisan gusztustalan hentai-t választott a kiadó. Lehetett volna sokkal jobbakból is szemezgetni... Egy két jelenet már-már hányásra kényszerített - pedig ez nagy szó. ^^"
Akkor líra, na.
A csillagkapu meg az atlantiszig menő. Az a sorozat már nemigazán jött be.
A csillagkapu meg az atlantiszig menő. Az a sorozat már nemigazán jött be.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
A számból vetted ki a szót. Bár én kicsit csalódtam benne... :(
Am meg nem libriben, hanem lírában.
én meg, mivel szeretem a csillagkaput, de egy csomó részből kimaradtam, ezért elhatároztam magam: az első résztől kezdve végignézem az EGÉSZ csillagkaput, az SG1-et, Az Atlantiszt, És szentem az universe-t is újrakezdem. Kitartó barom vagyok, az biztos ^^"
Szerk: The Exiled 2010-08-04 20:17:28
Még mindig van ez az akció? Én azt hittem, már lejárt vagyhogymondják. *gondolkodik raja*
Ne gondolkodj rajta sokat, mert a végén még tényleg lejár. Bár szerintem odébb van az...x)
Különbenis, egy 300 forintos Pirontan igencsak kihagyhatatlan.
igen szerintem is