Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-07 15:44:37
(#39654) beküldve: 2010-08-07 15:18:45
(#39653) Ha minden igaz, szeptember 10-én lesz Csolnokon egy kiadós Tankcsapda koncert.
(Igen, Csolnok a világ végén van.. még véletlenségből sem jól megközelíthető helyen...)
Más: mi a rákért nem lehet még kapni az új AnimeStars magazint? Vagy csak én vagyok lekésve.Esetleg.
Azért nem lehet kapni mert még nem jött ki augusztus 18.-án jön majd ki.Ja és nekem már megvan az új mondó.Soul Eater poszter van benne.
Azért nem lehet kapni mert még nem jött ki augusztus 18.-án jön majd ki.Ja és nekem már megvan az új mondó.Soul Eater poszter van benne.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-07 12:31:55
a körös-toroki napokon tankcsapda koncert volt.
Fákk.Még milyen jó,h ilyenkor kell nekem is Pesten dolgoznom,nehogyis egyszer az életben el tudjak jutni egy Tankcsapda koncertre.K*rvaéletbe! Mindig,amikor jókor van jó helyen a banda,akkor én tartózkodom rossz helyen.Deszeretemisazilyet.És még haverom képén vót annyi bőr,h felhívott már,nem jössz a Körösre? Hát nem,mert kib*szott messze vagyok most Csongrádtól.
Más: mi a rákért nem lehet még kapni az új AnimeStars magazint? Vagy csak én vagyok lekésve.Esetleg.
És miért szűnnek meg sorra a f*sza kis mangaolvasó oldalak,mint pl. a Onemanga? Vagyis vágom miért,de hátha vki többet tud.
Még vmi.Ghamina "drágám" merre vaaaaaagy?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-07 10:24:54
beküldve: 2010-08-07 02:20:58
(#39650) Mert még mindig vicces. Ma is elértem valamit.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Blackbeard nincs véletlen? Kerestem anno, de akkor még csak pár kép keringett róla, nemhogy avatar, vagy ilyesmi..
tessék, Blackbeard. csak neked, csak most... és mert fun ez a kép..
Itt még bírtam...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-06 22:36:26
(#39648) RPG kockáktól kérdezem: Oblivionban mit csináljak az erőmmel ? Trainelésen kívül hogyan lehet gyorsan és egyszerűen fejleszteni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hátém: csak kérned kellett
Köszöntem szépen, le is lett mentve gyönyörűen.Azt meg, hogy halál Blackbeardre senki nem gondolhatja komolyan... A legjobb, előbb-utóbb az Ace fangörlök is rá fognak jönni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-08-06 19:48:55
(#39646) Ti nem vagytok normálisak... Tankcsapda koncertet és pogózást kihagyni... Áááá...
Sütilány : Bloooooldok névnapot^^
Sütilány : Bloooooldok névnapot^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-06 19:22:19
(#39643) A tegnapi? Pföh.. Ki emlékszik már arra Várjál! Lehet, hogy én. Ja igen, tegnap volt az a nap, amit szerettem. Már éjfélkor elkezdődött a nap, vagyis az előző nem fejeződött még be. És már úgy aludtam el, hogy ez egy jó nap lesz. Aztán bátyámmal kimotoroztunk Szücsibe. Motorozni jobb volt, mint ott lenni, de volt palacsinta Ohh, igen, és tegnap néztem 9 epizód Ván Píszt is. Tényleg!!! Jónapvolt!
beküldve: 2010-08-06 17:42:21
(#39641) Sziasztok! Rég jártam már erre. Tegnap lent voltam a körös-toroki napokon ahol tankcsapda koncert volt. Hát pár ezren voltak, de ami a legdurvább volt, hogy az előttem lévő rockereket(2 párt is) buzinak hittem, mert a csajok úgy néztek ki mint egy pasi, de mint utóbb kiderült akivel mentem az is annak hitte előszőrXD Aztán kb 3/4 órát voltunk az egészen, ebből fél óra volt a bemelegítés, de menni kellett mert akivel mentem nem bírja a tömeget, bár nem értem miért nem lehetett volna távolabb élvezni a kb 2 órás koncertet... Érdekes, nem vagyok rocker mégis szeretem a Tankcsapda pár számát
Ja amúgy visszatérve az idióta tömegre, a zenék közbe elkezdtek lökdösősdi játékot játszani, ami abba a tömegbe nagyon jó dolog volt...-.-
Aztán benéztünk az egyik szabadtéri diszkóba, ahol meg mindig ott volt az átjárás, ahol épp mi voltunk(ez a koncerten is így volt), akárhova mentünk táncolni mindig ott mászkáltak-.-
Na ennyit a tegnapi napról, másnak hogy telt?
Ja amúgy visszatérve az idióta tömegre, a zenék közbe elkezdtek lökdösősdi játékot játszani, ami abba a tömegbe nagyon jó dolog volt...-.-
Aztán benéztünk az egyik szabadtéri diszkóba, ahol meg mindig ott volt az átjárás, ahol épp mi voltunk(ez a koncerten is így volt), akárhova mentünk táncolni mindig ott mászkáltak-.-
Na ennyit a tegnapi napról, másnak hogy telt?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-08-06 15:56:13
(#39640) Blackbeard Halál rá !!!!!!!!!!!!!!
Fairy Tale. asszem a 2. rész első 5percével megfogott.. XD
Fairy Tale. asszem a 2. rész első 5percével megfogott.. XD
MIANEVED?!