Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az idő felett járó lány? bár csak egy részes
Azt tegnap uncsitesómmal elkezdtük nézni, fajensz volt, de 20 percnél tovább nem volt kedvünk nézni...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
és most megkívántam a meggyespitétXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Blackbeard nincs véletlen? Kerestem anno, de akkor még csak pár kép keringett róla, nemhogy avatar, vagy ilyesmi...
Bár biztos nincs, rajtam kívül senki nem ismerte még fel, hogy ő a legjobb, ahogy észrevettem
én ki nem állhatomde csak mer
ő miatta hal meg ace tom h nem ő öli meg de az ő hibája
de ha ez nem lenne én is bírnám a buráját
de ha ez nem lenne én is bírnám a buráját
oks, mindjárt keresek még, addig keresd meg animeaddictson azokat, amiket beírtam^^
amúgy ha felmész oda az sokat segít ám
Hátém: csak kérned kellett
Winry: Az idő felett járó lány? bár csak egy részes
amúgy ha felmész oda az sokat segít ám
Hátém: csak kérned kellett
Winry: Az idő felett járó lány? bár csak egy részes
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-06 12:01:07
beküldve: 2010-08-06 11:52:35
(#39635) Nem a sexre értettem a felnőtteknek valót, hanem arra, hogy ne olyan gyerekeknek való sorozat legyen mint például a Pokémon.
Blackbeard nincs véletlen? Kerestem anno, de akkor még csak pár kép keringett róla, nemhogy avatar, vagy ilyesmi...
Bár biztos nincs, rajtam kívül senki nem ismerte még fel, hogy ő a legjobb, ahogy észrevettem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-08-06 11:52:49
ha a többiek is jöhetnek szólj, x+1 OP-s avatarom van
kár, hogy mangafanon nem mozog avatarként
kár, hogy mangafanon nem mozog avatarként
Szerk: Gilje-sama 2010-08-06 11:49:19
3x3 Eyes, Aoi Bungaku Series, Ayakashi - Japanese Classic Horror, xxxHolic, Ayashi no Ceres, Baccano!, Welcome to NHK!
Chaos;Head?XD
Kaze to Ki no Uta, Ai no Kusabi, Junjou Romantika, ha BL-t is bevállalsz
JÉÉÉÉÉ, MÉGEGY SANJI!
tessék az avatarok:
Chaos;Head?XD
JÉÉÉÉÉ, MÉGEGY SANJI!
tessék az avatarok:
love cook-os a legjobb XD
beküldve: 2010-08-06 11:11:36
(#39631) 3x3 Eyes, Aoi Bungaku Series, Ayakashi - Japanese Classic Horror, xxxHolic, Ayashi no Ceres, Baccano!, Welcome to NHK!
Chaos;Head?XD
JÉÉÉÉÉ, MÉGEGY SANJI!
tessék az avatarok:
Chaos;Head?XD
JÉÉÉÉÉ, MÉGEGY SANJI!
tessék az avatarok:
Szerk: Gilje-sama 2010-08-06 11:47:13
Ichigo 100%, mint felnőtteknek szóló anime? Hátizéééé...
jóvan én nem láttam csak tom h van benne ecci és ezé
ja és majd keresek róla egy jobb képet me ez nem a lekkjobb
Szerk: zaku-san 2010-08-06 11:25:25
07-Ghost, Boku no sexual harassement
Ristorante Paradiso?
Ristorante Paradiso?
Szerk: Gilje-sama 2010-08-06 11:09:41
Ichigo 100%, mint felnőtteknek szóló anime? Hátizéééé...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tud valaki olyan sorozatot ajánlani ami nem olyan vérengzős és harcolós mint a Bleach vagy a Full Metal Alchemist de mégis felnőtteknek való?
hellsing XD neeeem
őőőő talán a GTO,100%ichigo
nem non értem ezt a mégis felnőtteknek valót
Szerk: zaku-san 2010-08-06 10:56:27
beküldve: 2010-08-06 10:47:03
(#39626) Tud valaki olyan sorozatot ajánlani ami nem olyan vérengzős és harcolós mint a Bleach vagy a Full Metal Alchemist de mégis felnőtteknek való?
beküldve: 2010-08-06 10:33:34
(#39625) Hm... Semmi nem fog megjelenni a holnapi Conon? Komolyan, sehol semmi hír, ilyenkor pedig már mutogatni szoktak 1-2 borítót, stb. Egyik kiadónál sem találtam semmit. Illetve a VadVirágoknál láttam, hogy augusztusra semmilyen megjelenés nincs kiírva. MangaFannál max a nyáreleji hírlevélből lehetne azt mondani, hogy remélhetőleg lesz Naruto 11 és Hellsing 8. De amúgy, sehol semmi. Na mindegy, legalább behozom a lemaradást, ha nem jelenik meg semmi.