Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
roflmao xD
bírom a régi dolgokat,olyan izék xD
bírom a régi dolgokat,olyan izék xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Sailor Moon rulz
Epic jelenet:
Álarcos férfi felbukkan, hogy megmentse Holdtündért, mire az hatalmas szivecske szemekkel, pirulva:
"TŰNJ INNEN TE MOCSKOS FÉRFI!!!!!!"
XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
régi szinkron rulllllllllllllllzXD
Epic jelenet:
Álarcos férfi felbukkan, hogy megmentse Holdtündért, mire az hatalmas szivecske szemekkel, pirulva:
"TŰNJ INNEN TE MOCSKOS FÉRFI!!!!!!"
XDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
régi szinkron rulllllllllllllllzXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-08 19:30:11
Nekünk is van. A mi gyűjteményünk állítólag millió fölött van..
Azosztf*sza.Mi le vagyunk maradva,bár az őszintét megvallva jóideje nem is költöttünk rá,ami megvolt,abból építgettük a cuccost.
ugyan dehogy. én sailor moont nézek 3 napjaXD
Na akkor most megnyugodtam
Viszont azt hittem hogy Envy indította be a fórumon az OP függőséget meglepett hogy te vagy a bűnös .
na ja msn-en is nőstényördög van a nevem mellé írva
envy: add nekem, eladom, megépítjük a Merryt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-08 19:22:14
értéke úgy lájtos 300-500 ezer forint körül van.
Nekünk is van. A mi gyűjteményünk állítólag millió fölött van..
MIANEVED?!
Megvettem életem első tank makettjét
Az tök jó ^^ Nekem csak repülőmodellezés jutott még annó ^^
Én,meg apum,terepasztalokat (modellvasutas,H0-ás) rakosgat(t)unk össze,mittomén 3-4 évente egyet.Eddig sikeresen elkészítettünk 3-at,de helyhiány miatt csak a falnak van nekiállítva a cuccos már jó ideje ^^"
Magát a mozdonyokat,meg a vagonokat (ROCO,PIKO,Marklin),meg egyéb ilyen idétlenségeket üvegszekrénybe gyűjtsük,értéke úgy lájtos 300-500 ezer forint körül van.
Na akkor most megnyugodtam
Viszont azt hittem hogy Envy indította be a fórumon az OP függőséget meglepett hogy te vagy a bűnös .
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-08-08 18:25:06
(#39676) Én éppen Fullmatal Alchemistet nézek ,Ja és 4nap alatt megnéztem 70 OP részt.A napjaim ugyan ugy telnek 12-kor kelés, 12-14 animézés, 14-14:30 ebéd, 14:30-18:00 anime+manga, 18.00-23:00 gépezés( közbeiktatva pár perc vacsora ), 23:00-0:00 olvasás majd 0:00-1:00 fogolódás az ágyban. na ennyi egy napom .csak azért hogy tegnap mit csináltam.Siralmas nem?
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-08 18:25:45
Megnéztem hat One Piece részt és megtetszett.
Már reagáltam neked máshol, de csak azért is.
Büszke vagyok rád is.
MIANEVED?!
mert banális anális módon eltüntették a shotácskáid?
beküldve: 2010-08-08 17:11:41
(#39673) a járvány kezd durva méreteket ölteni. és azzal kezdődött, hogy megmutattam envynek az OP-t. WoW!
nemtom hány kilóméteren keresztül cipeltem egy legalább kilós táskát az izzó hőségben. pluszpoénnak nem volt vizem, és hosszúgatyában voltam mert reggel még lógott az eső lába.
De! hazaértem, és nincs itthon senki. hááááááááááááááá
ui.: büdös a macskám. de csak a talpa. és nyomottabb az orra, mint ahogy emlékeztem. deform dögöm<3<3<3
nemtom hány kilóméteren keresztül cipeltem egy legalább kilós táskát az izzó hőségben. pluszpoénnak nem volt vizem, és hosszúgatyában voltam mert reggel még lógott az eső lába.
De! hazaértem, és nincs itthon senki. hááááááááááááááá
ui.: büdös a macskám. de csak a talpa. és nyomottabb az orra, mint ahogy emlékeztem. deform dögöm<3<3<3
beküldve: 2010-08-08 16:58:00
(#39671) Tegnap voltam a repülőnapon. Az idő először keresztbe tett a programnak, de miután az idő kitisztult már nem volt megállás, repültek a jobbnál jobb gépek. A nap élménye: Megvettem életem első tank makettjét, aztán amikor belenéztem a táskába amiben vettem, adtak még hozzá egy katalógust, egy sapkát, tollat, naptárt és egyebeket
Élveztem a napot, biztos elmegyek még.
Most épp tankot fabrikálok^^
Élveztem a napot, biztos elmegyek még.
Most épp tankot fabrikálok^^
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-08-08 17:10:32
beküldve: 2010-08-08 15:52:27
(#39670) Halihó!
Errefelé mizujs?
Errefelé mizujs?
,,Hitler fején ugrálok!"