Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Feldobtad a napomat Sou<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-08 09:34:40
(#39667) sziasztok valaki esetleg meg tudná mondani hogy tegnap mien ujj mangákat adtak ki? pl: a Fumax a Delta Vision és a Tokyopop? előre is kössy:)
beküldve: 2010-08-08 08:27:07
(#39666) Felhívjuk kedves nézőink figyelmét,hogy az elkövetkező képsorok sokkoló tartalommal rendelkeznek és súlyos agyhúgykőgyulladást okozhatnak.
Szaszuke érdekességek következnek....spoilerbe rejtve.
Tudtad-é,hogy...
Reggeli agymenés off.
Szaszuke érdekességek következnek....spoilerbe rejtve.
Tudtad-é,hogy...
-a gyerekek Supermanes pizsamát hordanak,Superman Chuck Norrisosat,Chuck Norris pedig Sasukés pizsamát visel?
-Saskue eredetileg szerepelt volna a legújabb,Playstation 3-ra érkező Bleach játékban,de a bétateszterek kivetették,mert minden gomb megnyomása azt eredményezte,hogy Sakuke egy Chidorit nyom az ellenfél pofájába
-Kuran Kaname (Vampire Knight) édesapja valójában Sasuke Uchiha,de ez csak a 3. Vampire Knight évas végén derül majd ki
-érkezik a Naruto széria 3. verziója,amelyet Sasuke Shippuuden címre kereszteltek.Ebben a verzióban Sasuke szemszögéből figyelhetjük végig az eseményeket,ő lesz kiközösítve már kisgyermekként,mert az édesapja (aki mellesleg szintén a Sasuke nevet viseli) őbelé zárta el a nyolcfarkút.Sasuke akar lenni a következő Hokáge,majd amikor Naruto elhagyja a falut,hogy Orocsimáruhoz csatlakozva rothadterős legyen,Sasuke egy kis csapatot gyűjt maga köré,hogy kimentsék Narutot.
-Sasuke Uchiha mindenhol jelen van.CSak egy álarcot visel,így nem tudod,hogy éppen a melletted lévő ember nem-e Uchiha Sasuke,de nem kizárt!
-Sasuke jön,lát és Góóóól!
-nem Sasuke farkaséhes,hanem a farksa Sasuke éhes.
-Sasuke készítette volna az eredeti Naruto mangát,de Japán heves tiltakozásba kezdett,mert minden karakter úgy nézett volna ki,mint Sasuke, és még a nevük is egyezett volna.Ígyhát Saukét kitiltották egy jó időre a szigetországból...mangát azóta sem olvashat.
-Saskue eredetileg szerepelt volna a legújabb,Playstation 3-ra érkező Bleach játékban,de a bétateszterek kivetették,mert minden gomb megnyomása azt eredményezte,hogy Sakuke egy Chidorit nyom az ellenfél pofájába
-Kuran Kaname (Vampire Knight) édesapja valójában Sasuke Uchiha,de ez csak a 3. Vampire Knight évas végén derül majd ki
-érkezik a Naruto széria 3. verziója,amelyet Sasuke Shippuuden címre kereszteltek.Ebben a verzióban Sasuke szemszögéből figyelhetjük végig az eseményeket,ő lesz kiközösítve már kisgyermekként,mert az édesapja (aki mellesleg szintén a Sasuke nevet viseli) őbelé zárta el a nyolcfarkút.Sasuke akar lenni a következő Hokáge,majd amikor Naruto elhagyja a falut,hogy Orocsimáruhoz csatlakozva rothadterős legyen,Sasuke egy kis csapatot gyűjt maga köré,hogy kimentsék Narutot.
-Sasuke Uchiha mindenhol jelen van.CSak egy álarcot visel,így nem tudod,hogy éppen a melletted lévő ember nem-e Uchiha Sasuke,de nem kizárt!
-Sasuke jön,lát és Góóóól!
-nem Sasuke farkaséhes,hanem a farksa Sasuke éhes.
-Sasuke készítette volna az eredeti Naruto mangát,de Japán heves tiltakozásba kezdett,mert minden karakter úgy nézett volna ki,mint Sasuke, és még a nevük is egyezett volna.Ígyhát Saukét kitiltották egy jó időre a szigetországból...mangát azóta sem olvashat.
Reggeli agymenés off.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
amit szerettem. Azon még emberinek néztél ki...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-07 23:17:05
(#39663) Hanon!!!! Leszed a rólad fentlévő egyetlen képet... És én azt hittem, hogy fent hagyod, és ezért nem mentettem. le....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
augusztus 18.-án jön majd ki
Köszi az infót
Sajna ez még odébb lesz.
Ennek örömére olvasom még mindig a Berserk mangát tovább. 17. kötet áll kivégzés alatt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-07 18:48:50
(#39661) Ja így már értem. Hát ilyet én is szoktam, utolsó pillanatban változtatok.. x3
MIANEVED?!
most cocon vannak
Végül úgyis mind gyönyörű pillangók leszünk...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egy ismerősöm felhív, hogy van-e kedvem moziba menni. Hát gondoltam, miért is ne, főleg ha apám belemegy. Mondta ismerősöm, hogy még el is visznek, itt vannak Tarjánban. Megegyeztünk, hogy még majd visszahív, miután megtárgyalta a többiekkel. Felhívom apámat, hogy rendben van-e. Rendben volt, mehettem. Csak a szokásos szöveg, hogy zárjak be, telefon legyen stb. Aztán telefon csörög: Mégse megyünk moziba. Szegény csak kérte sorban a bocsánatokat, én meg csak röhögtem. Tiszta poén volt Jössz? Megyek! Mégse megyünk És ezt így nagyjából 5 perc leforgása alatt
Szerk: Merchior 2010-08-07 18:24:36
beküldve: 2010-08-07 17:41:23
(#39656) iii de beindultak itt a dógogk ááá de jó azokanak akik most cocon vannak én is menni akarsok
arra gondoltam leszúrok v.kit akinél van jegy és bemek az övével már mondjuk ez 100 km -re pestről megtenni mind1 XD
Gyöngyösön meg A.B.S., Sonic Fan és Howling Ray koncert lesz 14-én. Kötelező menni!