Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Feldobtad a napomat Sou<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-08 09:34:40
(#39667) sziasztok valaki esetleg meg tudná mondani hogy tegnap mien ujj mangákat adtak ki? pl: a Fumax a Delta Vision és a Tokyopop? előre is kössy:)
beküldve: 2010-08-08 08:27:07
(#39666) Felhívjuk kedves nézőink figyelmét,hogy az elkövetkező képsorok sokkoló tartalommal rendelkeznek és súlyos agyhúgykőgyulladást okozhatnak.
Szaszuke érdekességek következnek....spoilerbe rejtve.
Tudtad-é,hogy...
Reggeli agymenés off.
Szaszuke érdekességek következnek....spoilerbe rejtve.
Tudtad-é,hogy...
-a gyerekek Supermanes pizsamát hordanak,Superman Chuck Norrisosat,Chuck Norris pedig Sasukés pizsamát visel?
-Saskue eredetileg szerepelt volna a legújabb,Playstation 3-ra érkező Bleach játékban,de a bétateszterek kivetették,mert minden gomb megnyomása azt eredményezte,hogy Sakuke egy Chidorit nyom az ellenfél pofájába
-Kuran Kaname (Vampire Knight) édesapja valójában Sasuke Uchiha,de ez csak a 3. Vampire Knight évas végén derül majd ki
-érkezik a Naruto széria 3. verziója,amelyet Sasuke Shippuuden címre kereszteltek.Ebben a verzióban Sasuke szemszögéből figyelhetjük végig az eseményeket,ő lesz kiközösítve már kisgyermekként,mert az édesapja (aki mellesleg szintén a Sasuke nevet viseli) őbelé zárta el a nyolcfarkút.Sasuke akar lenni a következő Hokáge,majd amikor Naruto elhagyja a falut,hogy Orocsimáruhoz csatlakozva rothadterős legyen,Sasuke egy kis csapatot gyűjt maga köré,hogy kimentsék Narutot.
-Sasuke Uchiha mindenhol jelen van.CSak egy álarcot visel,így nem tudod,hogy éppen a melletted lévő ember nem-e Uchiha Sasuke,de nem kizárt!
-Sasuke jön,lát és Góóóól!
-nem Sasuke farkaséhes,hanem a farksa Sasuke éhes.
-Sasuke készítette volna az eredeti Naruto mangát,de Japán heves tiltakozásba kezdett,mert minden karakter úgy nézett volna ki,mint Sasuke, és még a nevük is egyezett volna.Ígyhát Saukét kitiltották egy jó időre a szigetországból...mangát azóta sem olvashat.
-Saskue eredetileg szerepelt volna a legújabb,Playstation 3-ra érkező Bleach játékban,de a bétateszterek kivetették,mert minden gomb megnyomása azt eredményezte,hogy Sakuke egy Chidorit nyom az ellenfél pofájába
-Kuran Kaname (Vampire Knight) édesapja valójában Sasuke Uchiha,de ez csak a 3. Vampire Knight évas végén derül majd ki
-érkezik a Naruto széria 3. verziója,amelyet Sasuke Shippuuden címre kereszteltek.Ebben a verzióban Sasuke szemszögéből figyelhetjük végig az eseményeket,ő lesz kiközösítve már kisgyermekként,mert az édesapja (aki mellesleg szintén a Sasuke nevet viseli) őbelé zárta el a nyolcfarkút.Sasuke akar lenni a következő Hokáge,majd amikor Naruto elhagyja a falut,hogy Orocsimáruhoz csatlakozva rothadterős legyen,Sasuke egy kis csapatot gyűjt maga köré,hogy kimentsék Narutot.
-Sasuke Uchiha mindenhol jelen van.CSak egy álarcot visel,így nem tudod,hogy éppen a melletted lévő ember nem-e Uchiha Sasuke,de nem kizárt!
-Sasuke jön,lát és Góóóól!
-nem Sasuke farkaséhes,hanem a farksa Sasuke éhes.
-Sasuke készítette volna az eredeti Naruto mangát,de Japán heves tiltakozásba kezdett,mert minden karakter úgy nézett volna ki,mint Sasuke, és még a nevük is egyezett volna.Ígyhát Saukét kitiltották egy jó időre a szigetországból...mangát azóta sem olvashat.
Reggeli agymenés off.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
amit szerettem. Azon még emberinek néztél ki...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-07 23:17:05
(#39663) Hanon!!!! Leszed a rólad fentlévő egyetlen képet... És én azt hittem, hogy fent hagyod, és ezért nem mentettem. le....
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
augusztus 18.-án jön majd ki
Köszi az infót
Sajna ez még odébb lesz.
Ennek örömére olvasom még mindig a Berserk mangát tovább. 17. kötet áll kivégzés alatt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-08-07 18:48:50
(#39661) Ja így már értem. Hát ilyet én is szoktam, utolsó pillanatban változtatok.. x3
MIANEVED?!
most cocon vannak
Végül úgyis mind gyönyörű pillangók leszünk...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Egy ismerősöm felhív, hogy van-e kedvem moziba menni. Hát gondoltam, miért is ne, főleg ha apám belemegy. Mondta ismerősöm, hogy még el is visznek, itt vannak Tarjánban. Megegyeztünk, hogy még majd visszahív, miután megtárgyalta a többiekkel. Felhívom apámat, hogy rendben van-e. Rendben volt, mehettem. Csak a szokásos szöveg, hogy zárjak be, telefon legyen stb. Aztán telefon csörög: Mégse megyünk moziba. Szegény csak kérte sorban a bocsánatokat, én meg csak röhögtem. Tiszta poén volt
Jössz? Megyek! Mégse megyünk
És ezt így nagyjából 5 perc leforgása alatt
Jössz? Megyek! Mégse megyünk
És ezt így nagyjából 5 perc leforgása alatt
Szerk: Merchior 2010-08-07 18:24:36
beküldve: 2010-08-07 17:41:23
(#39656) iii de beindultak itt a dógogk ááá de jó azokanak akik most cocon vannak
én is menni akarsok
én is menni akarsokarra gondoltam leszúrok v.kit akinél van jegy és bemek az övével már mondjuk ez 100 km -re pestről megtenni
mind1 XD
Gyöngyösön meg A.B.S., Sonic Fan és Howling Ray koncert lesz 14-én. Kötelező menni!