Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
"Merry fejének, 15 év múlva!"
na hogy tetszik?
na hogy tetszik?
Ez Epic bakker. Ott a pont. Ezt fogom ráíratni. =D
áááááááááá
De Miho-é is tetszik x)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-09 21:24:37
beküldve: 2010-08-09 21:17:59
(#39713) Nekem tesómék kint lesznek, lehet én is uncsimmal, bár attól függ dolgozik-e. De csak akkor mék, ha láthatók Depressziót, meg Tankcsapdát
szerk: Most látom, hogy nem lesz tcs.
szerk2: Dz, ha összefutsz tesómékkal, akkor köszönj nekik, de ne mond el, hogy ki vagy, és honnan ismered őket ^^
szerk: Most látom, hogy nem lesz tcs.
szerk2: Dz, ha összefutsz tesómékkal, akkor köszönj nekik, de ne mond el, hogy ki vagy, és honnan ismered őket ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-08-09 21:22:07
Mindkettőhöz lesz 1-1 tábla, melyre vmilyen üzenetet írathatok.
Tippek rá?
Mondjuk nektek adom a másikat, (az egész forumnak? =D ) tessék kitalálni rá valami faja üzenetet xD
Tippek rá?
Mondjuk nektek adom a másikat, (az egész forumnak? =D ) tessék kitalálni rá valami faja üzenetet xD
"Merry fejének, 15 év múlva!"
na hogy tetszik?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-09 15:16:30
(#39710) Én sajnos nem megyek nyári conra. MÉg az őszi(ek)re sem kezdtem el készülni. Francba, lecsúsztam a nyári con rajzversenyről, már ha volt ilyen...(biztos volt)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Tippek rá?
"Ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy fa, ez egy faaa~"
A komolyabb verzión majd gondolkodom.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-08-09 13:44:48
Hetit. H VIP-e, azt nem tudom, bár a VIP pénztárnál kell átvenni x.X
De csak 1napra megyek >.>
28.-án...
Nem baj, nem tudom kihasználni =D
szerk: Ja és nyertem 2fát is.. a rendezvény után fogják elültetni a Klíma erdőben őket, ez csak azért, mert az egyiket odaadhatom valakinek...
Tippek rá?
De csak 1napra megyek >.>
28.-án...
Nem baj, nem tudom kihasználni =D
szerk: Ja és nyertem 2fát is.. a rendezvény után fogják elültetni a Klíma erdőben őket, ez csak azért, mert az egyiket odaadhatom valakinek...
Tippek rá?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-09 13:28:29
Szerk: ∂z 2010-08-09 13:19:20
beküldve: 2010-08-09 13:08:41
(#39706) SZIN-re véletlen nem jön valaki?
Nyertem rá jegyet, most már muszáj menni 8D
Nyertem rá jegyet, most már muszáj menni 8D
MIANEVED?!
5 napon keresztül full feketében a 40fokos tűző napon hedbengelni és közben a 4,5€-s sört szürcsölgetni jóóóó
Akkor nem borult fel a sörszállító kamion... Fuck.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
am fukkyeeeeahmetááááááááá áááál
5 napon keresztül full feketében a 40fokos tűző napon hedbengelni és közben a 4,5€-s sört szürcsölgetni jóóóó
majdnem vettem egy kiltet, de drága volt :(
loptam 3 széket ^^
loptam 3 széket ^^
Mázlista.
Nekem csak a családi banzáj jutott a hétvégére.
(Bár szesz itt is volt, meg metál is, mikor meguntam a többieket, és elvonultam a szobámba zenét hallgatni... XD)
Amúgy az alattam szólóknak:
A kedvenc zenéknek van saját topicja. Ez ugyan szabadon csevegő, de ott van a helye a kedvenc-linkeknek.
És igen, megy valaki a Conra. Sokan mennek. Nem leszel egyedül.
beküldve: 2010-08-09 11:03:01
(#39702) Kinek melyik a kedvenc zenéje?
Nekem
http://www.youtube.com/watch?v =BWUxZ7LIUss
http://www.youtube.com/watch?v =U_Xkxs4eA0I&feature=related
Nekem
http://www.youtube.com/watch?v =BWUxZ7LIUss
http://www.youtube.com/watch?v =U_Xkxs4eA0I&feature=related
Ilyenkor irigylem, a hozzád hasonlatos beteg embereket :(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ha megadod a címed küldök képeslapot
át is jössz cicám?
hát persze. és ágybareggelivel ébresztelek
am fukkyeeeeahmetááááááááá áááál
loptam 3 széket ^^
-
Szerk: ∂z 2010-08-09 10:11:37