Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-08-13 03:26:02
(#39773) Kiszakítottak természetes élőközegemből. Nem baj, túléltem. Helló internet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
kb egy hét mire kihozzák?
az naon sok...:(
Max. akkor, ha a postával küldik el... lol~
A kiadók legtöbbje futárszolgálatokkal dolgozik, akik általában 1 munkanapon belül kihozzák a rendelésed.
Viszont ha hétvégén, péntek este rendelsz, egyértelmű, hogy csak hétfőn fogják kiszállítani...
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
De hát olyan szörnyű !
Már aludni sem tudok miatta
10ember helyett 60ismeri, nem tudom elviselni!
Már aludni sem tudok miatta
10ember helyett 60ismeri, nem tudom elviselni!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-08-12 19:48:19
Death Note könyv?
neminkább manga?
neminkább manga?
Szerk: Muffta 2010-08-12 14:53:31
beküldve: 2010-08-12 14:32:50
(#39769) beküldve: 2010-08-12 14:31:36
(#39768) Sziasztok valakit nem érdekelne egy Death Note könyv? (3.rész) ha valakit érdekel akkor írjon e-mail-t angelbrigi@hotmail.com
[QUOTE]Hello
Én most rendeltem Mangafanrol és valaki esetleg megtudná mondani hogy kb mennyi idő amég megérkezik?
Előre is kössy
Én most rendeltem Mangafanrol és valaki esetleg megtudná mondani hogy kb mennyi idő amég megérkezik?
Előre is kössy
Ha kaptál egy olyan e-mailt hogy postára adták Pl: ma, akkor holnap megérkezik a csomagod. Általában így szokott lenni:
1. nap megrendeled/Kapsz egy visszaigazoló e-mailt
2. nap kapsz egy e-mailt postára adták
3. nap kiszállítja hozzád a GLS futár a csomagod.
[/QUOTE
Sziasztok
Hát nem éppen mert kb 1 hét :S
Nekem sosem kellett sokat várnom. :) :S
[QUOTE]Hello
Előre is kössy
Előre is kössy
Ha kaptál egy olyan e-mailt hogy postára adták Pl: ma, akkor holnap megérkezik a csomagod. Általában így szokott lenni:
[/QUOTE
Sziasztok
Hát nem éppen mert kb 1 hét :S
beküldve: 2010-08-12 14:29:22
(#39765) Kössy asegitséget
De ha ma rendeltem akkor valószinüleg csak hétfőn fog megjönni? Vagy szombaton is szállitanak?
De ha ma rendeltem akkor valószinüleg csak hétfőn fog megjönni? Vagy szombaton is szállitanak?
Hello
Előre is kössy
Előre is kössy
beküldve: 2010-08-12 13:52:15
(#39763) Hello
Előre is kössy
Előre is kössy
előferdül az ilyen. jófej/elmebeteg embereket kell csak találni. több emberrel jobban lehet ökörködni
lásd Kán-Kánozó Sanji-csapat on jutyub
lásd Kán-Kánozó Sanji-csapat on jutyub
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Jájj, pár éve még tényleg hogy szerettem a One Piecet. Egyre inkább tömegcucc lesz belőle. Sőt. Már az =(
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.