Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jaja, a Shikit én is elkezdtem nemrég olvasni, nem semmi hangulata van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha már vámpíros anime, vagy manga, akkor Vampire Hunter D (szvsz verhetetlen, vérbeli hehe... ez illik ide... vámpíros cucc) és a Shiki.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Dance in The Vampire Bund... na az az amit nem bírtam végignézni. még a vérfarkas segítégével sem. fuj
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-15 12:47:40
(#39830) Hát igen, néha a műfajokkal kavarnak egy csöppet, a Perfect Blue is pszicho-thriller, nem pedig horror, de a legtöbb azért megállja a helyét.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
ez mégjobb
de a JoJo mint horror?XD a Monstert meg nemrég olvastam
de a JoJo mint horror?XD a Monstert meg nemrég olvastam
Szerk: Gilje-sama 2010-08-15 12:40:48
A horro-témához egy kicsit bővebb lista:
[Link]
Itt, legelől, a szavazatátlagok is föl vannak tüntetve, tehát a legjobbak vannak felül, bár ez nem biztos, hogy túl sokat számít.
[Link]
Itt, legelől, a szavazatátlagok is föl vannak tüntetve, tehát a legjobbak vannak felül, bár ez nem biztos, hogy túl sokat számít.
semmi gond.
keress rá guglin, szerintem, írd be a keresőbe, hogy online watching és nyomj rá arra amit kidob. bár én letöltögetni szoktam, vagy torrentezni

beküldve: 2010-08-15 12:28:43
(#39826) én se sokat néztem még, de állítólag a Higarashi jó
viszont ha szereted a régebbi animéket is a 3X3 Eyes nekem tetszett
Chaos'Head esetleg még, az Elfen Liednek is nagy a fantábora
viszont ha szereted a régebbi animéket is a 3X3 Eyes nekem tetszett
Chaos'Head esetleg még, az Elfen Liednek is nagy a fantábora
ha elfelejtettél valamit, nyomd meg a postod alján a szerkeszt gombot, így nem lesz 2 postod egymás alatt
a Fórumszabályzat nem szereti a dupla/triplaposztot^^
Szerk: Gilje-sama 2010-08-15 12:28:59
beküldve: 2010-08-15 12:11:08
(#39824) beküldve: 2010-08-15 12:10:37
(#39823) Higarashi No Naku Koro Ni
Japanese Classic Horror, bár az nekem nem volt ijesztő
itt találsz egy kis segítséget, rákerestem neked a horrorra
[Link]
Japanese Classic Horror, bár az nekem nem volt ijesztő
itt találsz egy kis segítséget, rákerestem neked a horrorra
[Link]
Szerk: Gilje-sama 2010-08-15 12:06:40
beküldve: 2010-08-15 11:28:40
(#39821) Sziasztok! Tudnátok mondani nekem vmi jókis Horror anime-t (Ha létezik egyeltalán ien
)