Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Váljék egészségedre. A BRS-t meg láttam, de nekem valahogy nem jött be a K-ON! féle cukizós iskolai jelenetek miatt. A harcjelenetek viszont jók voltak.
Folyton javítgatom a posztjaimat, ejj. Kipihenten. Fórumozni. Csak úgy lehet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-16 20:56:40
ahaaaa... hallottam már ilyenről
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem gúny, csak tényleg nem értettem, miért számít.
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
már kinéztem magamnak
Dark: mi ez a gúny? szerintem is fun.
Dark: mi ez a gúny? szerintem is fun.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Roujin Z. Ha a ~80-as évek grafikájával nincsenek problémáid. Vagy esetleg Cat Soup, az is nagyon eredeti. Ha valami megdöbbentőre vágysz, Midori - Shoujo Tsubaki. Vagy a Cencoroll, ami csak fél óra és viszonylag új. Meg fanbojként ajánlom a Gintama Jumpfestás pilot részét.
Kukucska: meg. De eddig (tavaly Ősz óta) csak 4 részen jutottam túl, tulképp csak poénból vettem meg. An endingje teccik.
Kukucska: meg. De eddig (tavaly Ősz óta) csak 4 részen jutottam túl, tulképp csak poénból vettem meg. An endingje teccik.
köszi a cencoroll-t már töltöm is. én meg mindenkinek ajánlanám a black rock shooter című remekművet nekem nagyon nagyon bejött.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Am meg mer fun.
Ja, OKÉ. O.O'
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-16 20:34:00
(#39873) Na olvasgatom az első hozzászólásokat ebbe a topicba, és jéé Hanon te értelmes hozzá szólásokat is tudtál produkálni anno, hogy váltál a monitorom mellett álló trollommá?
Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném
szerk.: Gyerekek ez a jóban rosszban kész vicc, ebbe mindig van vmi szappanopera jellegű cucc csak az a poén, hogy ez nem szappanopera
Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném
szerk.: Gyerekek ez a jóban rosszban kész vicc, ebbe mindig van vmi szappanopera jellegű cucc csak az a poén, hogy ez nem szappanopera
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-16 20:37:44
De miért olyan fontos a rang, egyáltalán mit számít ez?
Hát h ha True Mangafan vagy,akkor valszeg nem te viszed ki a szemetet,esetleg nem kell a kutyát levinni sétáltatni xD
Am meg mer fun.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:30:54
beküldve: 2010-08-16 20:28:13
(#39871) De miért olyan fontos a rang, egyáltalán mit számít ez? Szvsz azzal senki sem változik semmit.
Egyébként én lassan három éve fórumozok itt (igaz, voltak megszakítások), de egyelőre még a megszállottig sem jutottam el, nem nagy tragédia ez.
Egyébként én lassan három éve fórumozok itt (igaz, voltak megszakítások), de egyelőre még a megszállottig sem jutottam el, nem nagy tragédia ez.
Szenttehén,rád vár egy kegyetlen nehéz feladvány a 'Ki vagy?" játékban.
Már csak 3 rész és a végére érek a To aru kagaku no choudenjibou-nak.Szomorú vagyok.
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:28:05
beküldve: 2010-08-16 20:24:46
(#39869) Hmm lehet visszaolvasok a topic elejére
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-08-16 20:23:59
(#39868) Nos, hanonnak története van, amit nekem nem szabadna elmesélnem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Roujin Z. Ha a ~80-as évek grafikájával nincsenek problémáid. Vagy esetleg Cat Soup, az is nagyon eredeti. Ha valami megdöbbentőre vágysz, Midori - Shoujo Tsubaki. Vagy a Cencoroll, ami csak fél óra és viszonylag új. Meg fanbojként ajánlom a Gintama Jumpfestás pilot részét.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-16 20:23:11
Hanon egyedi rangot érdemelt ki,a többijek mijé nem? Nem,nincs semmi bajom sem Hanonnal,sem azzal,h Ő egyedi,csak ez olyan fura így.
Asszem ő volt az első aki True Mangafan lett.
Amúgy én is elég rég vagyok tag, de még én se értem el a szintet.
szerk.: Ja amúgy Hellosztok!
szerk.2: A dumizzunk név tényleg jobb volt
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-16 20:20:06
true mangafan theme: én viccesnek találtam eleinte a szintlépést, aztán csak simán ideszoktam.
Dettó.
Am ez a trú mangafan dolog úgy vóna érdekes,ha egyedi rangokat lehetne kiérdemelni,vagy át lehetne írni a True Mangafan nevet,ha már elérted alapból azt a szintet.Hanon egyedi rangot érdemelt ki,a többijek mijé nem? Nem,nincs semmi bajom sem Hanonnal,sem azzal,h Ő egyedi,csak ez olyan fura így.
A "Dumizzunk" elnevezés meg ezersző jobb vót,mint a társalgó.És am "közös-ülő" topik nem lesz valamikor? xD
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:18:02