Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Váljék egészségedre. A BRS-t meg láttam, de nekem valahogy nem jött be a K-ON! féle cukizós iskolai jelenetek miatt. A harcjelenetek viszont jók voltak.
Folyton javítgatom a posztjaimat, ejj. Kipihenten. Fórumozni. Csak úgy lehet.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-16 20:56:40
ahaaaa... hallottam már ilyenről

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem gúny, csak tényleg nem értettem, miért számít.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
már kinéztem magamnak
Dark: mi ez a gúny? szerintem is fun.
Dark: mi ez a gúny? szerintem is fun.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Roujin Z. Ha a ~80-as évek grafikájával nincsenek problémáid. Vagy esetleg Cat Soup, az is nagyon eredeti. Ha valami megdöbbentőre vágysz, Midori - Shoujo Tsubaki. Vagy a Cencoroll, ami csak fél óra és viszonylag új. Meg fanbojként ajánlom a Gintama Jumpfestás pilot részét.
Kukucska: meg. De eddig (tavaly Ősz óta) csak 4 részen jutottam túl, tulképp csak poénból vettem meg. An endingje teccik.
Kukucska: meg. De eddig (tavaly Ősz óta) csak 4 részen jutottam túl, tulképp csak poénból vettem meg. An endingje teccik.
köszi

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Am meg mer fun.
Ja, OKÉ. O.O'
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-16 20:34:00
(#39873) Na olvasgatom az első hozzászólásokat ebbe a topicba, és jéé Hanon te értelmes hozzá szólásokat is tudtál produkálni anno, hogy váltál a monitorom mellett álló trollommá?
Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném
szerk.: Gyerekek ez a jóban rosszban kész vicc, ebbe mindig van vmi szappanopera jellegű cucc csak az a poén, hogy ez nem szappanopera

Na nem mintha a mostani Hanont nem kedvelném

szerk.: Gyerekek ez a jóban rosszban kész vicc, ebbe mindig van vmi szappanopera jellegű cucc csak az a poén, hogy ez nem szappanopera

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-16 20:37:44
De miért olyan fontos a rang, egyáltalán mit számít ez?
Hát h ha True Mangafan vagy,akkor valszeg nem te viszed ki a szemetet,esetleg nem kell a kutyát levinni sétáltatni xD
Am meg mer fun.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:30:54
beküldve: 2010-08-16 20:28:13
(#39871) De miért olyan fontos a rang, egyáltalán mit számít ez? Szvsz azzal senki sem változik semmit.
Egyébként én lassan három éve fórumozok itt (igaz, voltak megszakítások), de egyelőre még a megszállottig sem jutottam el, nem nagy tragédia ez.

Egyébként én lassan három éve fórumozok itt (igaz, voltak megszakítások), de egyelőre még a megszállottig sem jutottam el, nem nagy tragédia ez.

Szenttehén,rád vár egy kegyetlen nehéz feladvány a 'Ki vagy?" játékban.
Már csak 3 rész és a végére érek a To aru kagaku no choudenjibou-nak.Szomorú vagyok.
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:28:05
beküldve: 2010-08-16 20:24:46
(#39869) Hmm lehet visszaolvasok a topic elejére

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-08-16 20:23:59
(#39868) Nos, hanonnak története van, amit nekem nem szabadna elmesélnem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Roujin Z. Ha a ~80-as évek grafikájával nincsenek problémáid. Vagy esetleg Cat Soup, az is nagyon eredeti. Ha valami megdöbbentőre vágysz, Midori - Shoujo Tsubaki. Vagy a Cencoroll, ami csak fél óra és viszonylag új. Meg fanbojként ajánlom a Gintama Jumpfestás pilot részét.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-16 20:23:11
Hanon egyedi rangot érdemelt ki,a többijek mijé nem? Nem,nincs semmi bajom sem Hanonnal,sem azzal,h Ő egyedi,csak ez olyan fura így.
Asszem ő volt az első aki True Mangafan lett.
Amúgy én is elég rég vagyok tag, de még én se értem el a szintet.
szerk.: Ja amúgy Hellosztok!

szerk.2: A dumizzunk név tényleg jobb volt

Szerk: 屍鬼レゲ 2010-08-16 20:20:06
true mangafan theme: én viccesnek találtam eleinte a szintlépést, aztán csak simán ideszoktam.
Dettó.
Am ez a trú mangafan dolog úgy vóna érdekes,ha egyedi rangokat lehetne kiérdemelni,vagy át lehetne írni a True Mangafan nevet,ha már elérted alapból azt a szintet.Hanon egyedi rangot érdemelt ki,a többijek mijé nem? Nem,nincs semmi bajom sem Hanonnal,sem azzal,h Ő egyedi,csak ez olyan fura így.
A "Dumizzunk" elnevezés meg ezersző jobb vót,mint a társalgó.És am "közös-ülő" topik nem lesz valamikor? xD
Szerk: Souichiro 2010-08-16 20:18:02