• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 ... <<>>
beküldve: 2010-08-20 20:40:23
(#39939) Válasz Dark-san (#39938) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Tudom,h nem akartál senkit sem kiosztani,a kiosztást én pozitív értelemben gondoltam ^^
Am az általad említett kocsik egyediek,egyértelmű,ha pedig választanom kéne,mintmár említettem,a Maserati márkából lenne vmi.Hogy az autós témát vágod,az meg sosem hátrány.A márkafanatikusokra nem tudok mit mondani,sztem mindenkinek megvan a favoritja,egyértelmű,h azt dícséri,neadjisten,azt ajánlja ismerősöknek is,ilyet vegyenek.Abban meg semmi rossz nincs,ha bevált,akkor nem baj,h reklámozza azt a márkát ^^

Még vmi,a Bakuman manga,angol nyelven kapható Animelandéknál.

Szenttehén: engem azóta esz a fene,mióta megismertem a Bakumant.Éreztem,h előbb-utóbb lesz inglis verzió.És basszus,hamarosan a pócomon lesz ^.^ Hamarabb le akartam csapni rá,de a Swweeet fontosabb volt.
A Sundome megintcsak egy ismerős cím,talán,talán még az év vége fele 1 kötetre rááldozok pár ezrest.

Muffta: a hiányzó K-ON epizódokat egy kis google keresgéléssel megtalálod,am nekem is a sorozat fele van csak meg ^^"

B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
új | válasz erre | moderátor
beküldve: 2010-08-20 17:01:09
(#39938) Válasz Souichiro (#39935) üzenetére
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Láttál már M6-os BMW-t egyáltalán?

Láttam, mivel elég nagy autób*zi vagyok és sokat bújom a témát. Amiket írtam, az nyilván azok én ízlésemet tükrözik és SZERINTEM ezek sokkal egyedibb és stílusosabb autók, mint az előttem említettek, nekem sokkal jobban tetszenek. Nem akartam senkit kiosztani, csak a véleményemet írtam le, ami láthatóan nem egyezik a tiéddel. Az ezen kategóriában mozgó autókra már szvsz nem nagyon lehet azt mondani, hogy nem nagy számok, nyilván szimpátia dönt. Én ezeket választanám, más nyilván mást, ennyi. Nem ítélem el egyik márkát sem, bizonyos tulajok meg tesznek róla, hogy "jó" híruk legyen. Ezek egy típusba tartoznak, attól, hogy méregdrága autót vesznek, nyilván minden és mindenki urainak érzik magukat, csak kár, hogy rajtuk kívül, akik rájuk néz, első pillanattól (nem túl pozitív) helyén tudják kezelni őket (észt még nem lehet venni pénzért, ugyebár). De ettől még nem minden BMW-s bunkó. Én szó szerint a márkab*ziktól kapok frászt, létezik számukra egy jó, egekig magasztalt kocsi (természetesen gyakran a sajátjuk), oszt' azon kívül minden más szar. (A félreértés elkerülése végett: nem célzok senkire! Amúgy akinek nem inge... ).

Más: Bakumant én is vennék, de elérhető pozícióban még csak németül találtam.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-20 17:06:09
beküldve: 2010-08-20 16:23:40
(#39937) Válasz Souichiro (#39935) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Szenttehén mester,megrendeltem a Bakumant.Ójee.
Yay. Én még asszem másodikán, vagy mikor. De jó is lenne, ha itt lenne már velem, mert hónap elejénél már sokkal régebb óta várok. D=

Meg a Sundome 6-ot. Szhemét Yen Press, miért olyan drága az én legkedvesebb guilty pleasurem? D,=

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-20 16:26:01
beküldve: 2010-08-20 15:42:59
(#39936) Válasz Souichiro (#39935) üzenetére
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
Muffta: K-ON 2. évad [Link]

Kössy El is kezdtem letölteni de sajna néhány rész (4,5,6,7,11,13,14,15) nincs fent. Esetleg tudsz még olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni?

remélem valaki tud
előre is kösszi a segítséget

beküldve: 2010-08-20 14:04:41
(#39935) Válasz Dark-san (#39930) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]

Örülök azért,h mindenkine megvan a kedvence És Akkor má énis osszam a jó pontokat,ha má nekem is osszák : Lambó uncsi (minden takonypolc senkiházinak olyat vesz apuci,aki sikkasztásból él),Aston Martin (túl drága és semmi extra) csak kedvenc volt,a Jaguár nem nagy szám (nem elég vad,inkább csak síma cica),Mázeráti talán jó,a Ferrárinál jobb sztem,egyedibb.
BMW nem luxus,meg nem jó,igazad van,láttál már M6-os BMW-t egyáltalán? Nem...
Igencsak méltó vetélytársa egy Lambonak,vagy egy Maseratinak a szerény kis M6-os,akár gyorsulásban-végsebességben,l uxusban is ott van,meg árban is.A külseje nem vmi árulkodó.Nem is arról híres a bajor csoda.
A kigyúrt,meg dúsgazdag paraszt béemvé tulajokat útálom,am ez a baj,h mindenki így vélekedik alapból a márkáról,biztos minden tulajdonos ilyen.Szomorú vagyok.
Am a szívem egy Porsche Cayman-ért vagy egy 911 GT3-ért fáj.

És hogy másról is beszéljünk...

Muffta: K-ON 2. évad [Link]

Ikkitószen,el kéne kezdenem nézni.2 éve belezúgtam az öniméjébe és azóta semmi.Na majd ma talán.Jövőre meg apródonként megveszem a mangáját.

Szenttehén mester,megrendeltem a Bakumant.Ójee.

Szerk: Souichiro 2010-08-20 14:16:26
beküldve: 2010-08-20 13:44:35
(#39934) Válasz Nakamura-san (#39933) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Téényleg, be kéne fejezeni azzzzikkkitószent

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-20 12:01:28
(#39933) Válasz The Exiled (#39929) üzenetére
Nakamura-san
Nakamura-san
[ Addiktgyanús ]
Tatakau Shisho, hhe. Az első jópár részt valószínűleg utálnád, én is utáltam, de ha azon át tudod vergődni magad az anime második fele nagyon epic. Usteamen, meg animeaddictson fennvan. Vagy Air Master. Az meg olyan, mint a Zikkitószen, csak épp számomra sokkal élvezhetőbb volt.

Dejó, mindkettő réteganime, amiket sokan hamar megutálnak. Mindegy, sok szerencsét.

"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-20 12:04:37
beküldve: 2010-08-20 10:19:42
(#39932)
Muffta
Muffta
[ Addiktgyanús ]
Valaki esetleg tudna abban segitteni hogy hol lehet letölteni a K-ON! 2. évadját?
Rem valaki tud segitteni

beküldve: 2010-08-20 10:09:56
(#39931) Válasz The Exiled (#39929) üzenetére
Csodabogár
Csodabogár
[ Rászokóban ]
Heh. Most fejeztem be a teljes FMA-t. mondjuk a brotherhood még várat magára, azt majd képes. Szvsz igen jól sikerült a végére egyfajta keserédes hatással. Bár azért érdekelt volna egy KONKRÉT rose-winry-ed-al szál. Mi9ndegy, arra ott vannak már a doujinshik... Ötlet valakitől, hogy mivel folytassam? bleachet is pótolni kéne, csak az hosszú. one piece-el meg detto :(

Szerintem folytasd Golden boy-al vagy amit még ajánlanék az a Black Rock Shooter esetleg a Trigun vagy a House of Five Leaves.

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-08-20 08:50:54
(#39930)
Dark-san
Dark-san
[ Addiktgyanús ]
Ha már autó, akkor nálam a Lamborghini Gallardo és az Aston Martin a nagy favorit, főleg az Aston Rapide, na az szerintem mindent visz. Ha nagyon gazdag és fontos üzletember lennék (leszek ), akkor Maserati Quattreoporte-tal, RR Ghosttal, vagy Jaguar XF-fel furikáznék (szvsz ezek az igazi luxus autók, nem a Merci, meg a BMW. Bár ezek is jók, de már minden majom újgazdagnak, meg kigyúrt agyatlan köcsögnek az van. Mondjuk a Merci GLK-t vinném, mint városi harcost.) Szép is álmodozni...

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
Szerk: Dark-san 2010-08-20 08:52:40
beküldve: 2010-08-20 00:27:10
(#39929)
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
Heh. Most fejeztem be a teljes FMA-t. mondjuk a brotherhood még várat magára, azt majd képes. Szvsz igen jól sikerült a végére egyfajta keserédes hatással. Bár azért érdekelt volna egy KONKRÉT rose-winry-ed-al szál. Mi9ndegy, arra ott vannak már a doujinshik... Ötlet valakitől, hogy mivel folytassam? bleachet is pótolni kéne, csak az hosszú. one piece-el meg detto :(

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-19 23:24:11
(#39928)
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Az élet apró örömei.Egy kis K-ON.
Klay-ON (OP) Go!Go! Klaymen!

beküldve: 2010-08-19 22:57:00
(#39927) Válasz Gilje-sama (#39925) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
"jááááááááátszol veleeeem? Shiba-shibaaaaa...!"

Tényleg....
Most már leesett honnan ismerős. Kukucska rulz!!!!

MIANEVED?!
beküldve: 2010-08-19 22:19:35
(#39926) Válasz Gilje-sama (#39925) üzenetére
Souichiro
Souichiro
[ True mangafan ]
Jahogy a Puncuskából a Siba-sibaaaa!
Jóvanna,este van xD

beküldve: 2010-08-19 22:18:25
(#39925) Válasz Souichiro (#39924) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
ejnye nem vagy elég tájékozott Kukucskából! a Shiba-Shiba Angyalsziget fantomja, aki elkezd követni azzal h "jááááááááátszol veleeeem? Shiba-shibaaaaa...!"

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Oldalak: ... 287 288 289 290 291 292 293 294 295 ... <<>>