Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Am az általad említett kocsik egyediek,egyértelmű,ha pedig választanom kéne,mintmár említettem,a Maserati márkából lenne vmi.Hogy az autós témát vágod,az meg sosem hátrány.A márkafanatikusokra nem tudok mit mondani,sztem mindenkinek megvan a favoritja,egyértelmű,h azt dícséri,neadjisten,azt ajánlja ismerősöknek is,ilyet vegyenek.Abban meg semmi rossz nincs,ha bevált,akkor nem baj,h reklámozza azt a márkát ^^
Még vmi,a Bakuman manga,angol nyelven kapható Animelandéknál.
Szenttehén: engem azóta esz a fene,mióta megismertem a Bakumant.Éreztem,h előbb-utóbb lesz inglis verzió.És basszus,hamarosan a pócomon lesz ^.^ Hamarabb le akartam csapni rá,de a Swweeet fontosabb volt.
A Sundome megintcsak egy ismerős cím,talán,talán még az év vége fele 1 kötetre rááldozok pár ezrest.
Muffta: a hiányzó K-ON epizódokat egy kis google keresgéléssel megtalálod,am nekem is a sorozat fele van csak meg ^^"
Láttam, mivel elég nagy autób*zi vagyok és sokat bújom a témát. Amiket írtam, az nyilván azok én ízlésemet tükrözik és SZERINTEM ezek sokkal egyedibb és stílusosabb autók, mint az előttem említettek, nekem sokkal jobban tetszenek. Nem akartam senkit kiosztani, csak a véleményemet írtam le, ami láthatóan nem egyezik a tiéddel. Az ezen kategóriában mozgó autókra már szvsz nem nagyon lehet azt mondani, hogy nem nagy számok, nyilván szimpátia dönt. Én ezeket választanám, más nyilván mást, ennyi. Nem ítélem el egyik márkát sem, bizonyos tulajok meg tesznek róla, hogy "jó" híruk legyen. Ezek egy típusba tartoznak, attól, hogy méregdrága autót vesznek, nyilván minden és mindenki urainak érzik magukat, csak kár, hogy rajtuk kívül, akik rájuk néz, első pillanattól (nem túl pozitív) helyén tudják kezelni őket (észt még nem lehet venni pénzért, ugyebár). De ettől még nem minden BMW-s bunkó. Én szó szerint a márkab*ziktól kapok frászt, létezik számukra egy jó, egekig magasztalt kocsi (természetesen gyakran a sajátjuk), oszt' azon kívül minden más szar. (A félreértés elkerülése végett: nem célzok senkire! Amúgy akinek nem inge... ).
Más: Bakumant én is vennék, de elérhető pozícióban még csak németül találtam.
Meg a Sundome 6-ot. Szhemét Yen Press, miért olyan drága az én legkedvesebb guilty pleasurem? D,=
Kössy El is kezdtem letölteni de sajna néhány rész (4,5,6,7,11,13,14,15) nincs fent. Esetleg tudsz még olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni?
remélem valaki tud
előre is kösszi a segítséget
Örülök azért,h mindenkine megvan a kedvence És Akkor má énis osszam a jó pontokat,ha má nekem is osszák : Lambó uncsi (minden takonypolc senkiházinak olyat vesz apuci,aki sikkasztásból él),Aston Martin (túl drága és semmi extra) csak kedvenc volt,a Jaguár nem nagy szám (nem elég vad,inkább csak síma cica),Mázeráti talán jó,a Ferrárinál jobb sztem,egyedibb.
BMW nem luxus,meg nem jó,igazad van,láttál már M6-os BMW-t egyáltalán? Nem...
Igencsak méltó vetélytársa egy Lambonak,vagy egy Maseratinak a szerény kis M6-os,akár gyorsulásban-végsebességben,l uxusban is ott van,meg árban is.A külseje nem vmi árulkodó.Nem is arról híres a bajor csoda.
A kigyúrt,meg dúsgazdag paraszt béemvé tulajokat útálom,am ez a baj,h mindenki így vélekedik alapból a márkáról,biztos minden tulajdonos ilyen.Szomorú vagyok.
Am a szívem egy Porsche Cayman-ért vagy egy 911 GT3-ért fáj.
És hogy másról is beszéljünk...
Muffta: K-ON 2. évad [Link]
Ikkitószen,el kéne kezdenem nézni.2 éve belezúgtam az öniméjébe és azóta semmi.Na majd ma talán.Jövőre meg apródonként megveszem a mangáját.
Szenttehén mester,megrendeltem a Bakumant.Ójee.
Dejó, mindkettő réteganime, amiket sokan hamar megutálnak. Mindegy, sok szerencsét.
Rem valaki tud segitteni
Szerintem folytasd Golden boy-al vagy amit még ajánlanék az a Black Rock Shooter esetleg a Trigun vagy a House of Five Leaves.
Klay-ON (OP) Go!Go! Klaymen!
Tényleg....
Most már leesett honnan ismerős. Kukucska rulz!!!!
Jóvanna,este van xD