Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sou kedves fényed beragyiogja sivár életem!
Köszönöm,kedves,ez nagyon kedves.
Shiba-shiba? 8D
A japán kutyus? Me az a Shiba,és nekem egy olyan kell.Ichigo Mashiamro-ban Itoh-éknak volt egy olyan cuki kutyusuk,japó kutyák rulz.
Krájzler kicsit nagyon jó.És ritka,nállunk legalábbis Csongrádon egy-kettő,ha van.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-19 22:18:25
Sou kedves fényed beragyiogja sivár életem!
Shiba-shiba? 8D
amm asszem egy zöld mazda tetszett annio, mert egy levelibékára emlékeztetett.
és hazudtam, a krájzlereket szeretem
azért szép mangagyűjteményed van kedves!
Onee-sama?XDXDXDDDDDDDDDDDDDD
Shiba-shiba? 8D
amm asszem egy zöld mazda tetszett annio, mert egy levelibékára emlékeztetett.
és hazudtam, a krájzlereket szeretem
azért szép mangagyűjteményed van kedves!
Onee-sama?XDXDXDDDDDDDDDDDDDD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-19 22:16:50
Jaja
Am Gilje Onee-sama,fel sem tűnik,h Souichiro-sama végre itthon van és fórumozgat hétközben is?
Mingyásírok.Najó,nem,abból már kinőttem.
Am Gilje Onee-sama,fel sem tűnik,h Souichiro-sama végre itthon van és fórumozgat hétközben is?
Mingyásírok.Najó,nem,abból már kinőttem.
utálom az autókat.
Ez kellett a fórum hangulatának! Tökéletes időzítés Gilje!!!
utálom az autókat.
Én is,mert nem tudom megvenni a 3,lentebb említett gép közül az egyiket.Max ha lesz vállalkozásom,vagy ha kimegyünk külföldre dolgozni.Esetleg ha rámszakad a lottóötös.
Am majd megváltozik a véleményed,amikor meglesz a jogsid,plusz a gyerekeket el kell vinned óvodába,autóval,mert esikazeső.Vagy nemtom.
beküldve: 2010-08-19 21:53:17
(#39919) utálom az autókat.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nekem valahogy sosem jöttek be ezek a lusuxautók. A BMW szép, meg minden... De azért csak egy Dodge Charger vagy egy 67'-es Mustang az igazi. Ja és persze a Camaro. Viszont a Camaro azért különb, mert az új fejlesztések is szépek
favoritjaim: Honda S2000,241 lóerő,a Mugen verzió 7-8 lóerővel tud többet,szal marad a síma es-kétezer.
Vagy a Béemvé,mert minden fekának...izé minden értő autósnak olyanja van.BMW 320 (3-as sorozat,2000-es motor),hogy benzines,vagy dízel,nekem 8,a fogyasztás kb mindkettőnél elég jó,plusz a 163 ló (dízelnél) és a 150 ló (benzinesnél) is elég szép.Főleg ekkora motorból.Ha egy BMW-be beszállsz,soha többet nem akarsz másik autót vezetni-venni.Utálom: ha nem autóoályán használod,akkor ellustul.Plusz útálom,amikor lenézik ezt a szép autót,mert többnyire az elmúlt 10-15 évben igencsak a "brazilok" kedvenc verdája volt.Oszt ha BMW-d van,"brazil" vagy.LOL
Lexus IS 220D Mark Levison: mert Lexus.Sportos,állítólag még a Béemvénél is jobb.Mászt hev it.
Vagy a Béemvé,mert minden fekának...izé minden értő autósnak olyanja van.BMW 320 (3-as sorozat,2000-es motor),hogy benzines,vagy dízel,nekem 8,a fogyasztás kb mindkettőnél elég jó,plusz a 163 ló (dízelnél) és a 150 ló (benzinesnél) is elég szép.Főleg ekkora motorból.Ha egy BMW-be beszállsz,soha többet nem akarsz másik autót vezetni-venni.Utálom: ha nem autóoályán használod,akkor ellustul.Plusz útálom,amikor lenézik ezt a szép autót,mert többnyire az elmúlt 10-15 évben igencsak a "brazilok" kedvenc verdája volt.Oszt ha BMW-d van,"brazil" vagy.LOL
Lexus IS 220D Mark Levison: mert Lexus.Sportos,állítólag még a Béemvénél is jobb.Mászt hev it.
Szerk: Souichiro 2010-08-19 21:15:33
Apám mindig azt hajtogatja, hogy venni kéne valami olcsó, régi, lepusztult, nagy gépet (nem jut eszembe, amit szokott mondani) oszt így belevágni az elmebetegek csomagtartójába. Azért már úgysem kár.
Én egyébként az ilyen amerikai jellegű autókért rajongok. B*szott nagy, sok benne a köbcenti, és nem attól autó, hogy van rajta 10000 spoiler, meg kipufogó, hanem mert motor van benne. És olyan gyönyörűen duruzsolnak..... Zenee
Én egyébként az ilyen amerikai jellegű autókért rajongok. B*szott nagy, sok benne a köbcenti, és nem attól autó, hogy van rajta 10000 spoiler, meg kipufogó, hanem mert motor van benne. És olyan gyönyörűen duruzsolnak..... Zenee
Folksvagen Passat,igen,jól tudod.Nem egy nagy szám,én sem vagyok elájulva tőle,főleg a motorja 200 ezer km-et bír,oszt kampó.De azért 7-8 millát biztos megér...
A Suzuki meg,csak és kizárólag mert japán autó azért jó,elvileg jól meg van csinálva,nincs vele baj,mint pölö a Toyotával.De ha vmi neadjisten elpusztul...méllyen a zsebünkbe kell nyúlni!
Szal ha a szívemre hallgatnék,akkor Passatot vennék,lóerő,plusz vagány külső.
Ha meg a pénztárcámra,akkor Suzuki,mert megbízható.
A Suzuki meg,csak és kizárólag mert japán autó azért jó,elvileg jól meg van csinálva,nincs vele baj,mint pölö a Toyotával.De ha vmi neadjisten elpusztul...méllyen a zsebünkbe kell nyúlni!
Szal ha a szívemre hallgatnék,akkor Passatot vennék,lóerő,plusz vagány külső.
Ha meg a pénztárcámra,akkor Suzuki,mert megbízható.
Sajnos ez így van. Akinek már olyan autója van, annak nemhiszem, hogy gond lenne még egy. Mondjuk a Passat nem egy nagy szám.... az Folksvágen ugye? Viszont a Suzukit szeretem. Egyet nem látni lerobbanva az útszélén...
Volt valami karambol.
Ne is mond! Életemben nem láttam még annyi karambolt,mint az idén nyáron.Ha tizet nem,akkor egyet sem és elég sok miatt bedöglött az autópálya (M5).
Legjobban a Suzuik Ignis-es anyukát,meg a gyerekét sajnáltam,vmi balfasz Audi-s,meg egy Passat-os idióta töketlenekedhetett száznyócvannal,és meg lett az eredmény: Suzuku enyhén szólva hátulról brutálul nézett ki,Passat-on pár millás kár,Audi-n szintúgy,de nekik nem számít,majd összelopják az árát,úgysem tisztességes úton vett autók,az tuti.A Suzuki-s meg gyűjthet 10-15 évig új autóra
Bible Black hmmm.... 14 létemre volt hozzá szerencsétlenségem. Apropó szerencsétlenség, végre történt valami érdekes unalmas városunkban. Volt valami karambol. Két Szuzuki egymásba rohant egy lámpánál, de amelyik hátul volt, jobban összetört
Kell neked sok hentai-t nézni...
Nem sok minőségi Hentájt ismerek,Bible Black,Moonlight Lady a legjobbak,szal ez most nem nyert.
Biztos a túlzott Toaru kagaku no railgun nézése válthatta ki ezt az orvérzést,vagy Kuroko enyhén szólva perverz viselkedése...igen,a Railgun című anime egyik "hősnője".Elől deszka,hátul léc,de azé jópofa ^.^ Bár Misaka jóval szekszibb.
szerk: vérzik az orrom,demintazállat.
Kell neked sok hentai-t nézni...
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-08-19 20:06:50