Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Mostmár nincsen dobozban mangám, mert nyitottam egy új polcot, demég így is szűkösen férek. Szeretném a sorozatokat egymás mellett tartani, viszont nemtudom hogy fogom meogldani, ha még egy kötet Narutót beszerzek...az már elég rendesen kinőtte a helyét.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-24 09:06:04
(#39985) A méz és lóherét nézzük filmbe minden nap, és nagyon tetszik mindkettőnknek. Nektek mi a véleményetek róla?
beküldve: 2010-08-24 09:00:54
(#39984) Köszönöm. Mostmár tudom, mit fogok nézni ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szülnöm kell mégegy polcot valahogy.
Ismerős.
Sajnos.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-24 02:22:31
(#39982) Kitakarítottam a mangáspolcom. Megpróbáltam az eddig boxban tartókodó mangákat pályára állítani. Az eredmény karasztrófa.
Pedig még a B'z cd-ket is terveztem odaköltöztetni. De ez így halott ötlet.
Pedig még a B'z cd-ket is terveztem odaköltöztetni. De ez így halott ötlet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-08-24 02:05:10
(#39981) Hali!
Feljöttem, mert miért ne?
Remélem van itt valaki, mert más helyen senki nincs.
Feljöttem, mert miért ne?
Remélem van itt valaki, mert más helyen senki nincs.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-08-23 23:32:28
(#39979) Szerintem az nem lesz neki jó. Onnan rengeteg szkennt leszedtek az utóbbi időben. Naruto, one Piece, satöbbi..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-23 21:43:36
(#39977) beküldve: 2010-08-23 16:41:59
(#39976) Hanonról jut eszembe:
Indeed.
Már csak emiatt az egy panel miatt érdemes volt belekezdenem a Driftersbe. Ez hatalmas beszólás.
Indeed.
Már csak emiatt az egy panel miatt érdemes volt belekezdenem a Driftersbe. Ez hatalmas beszólás.
Szerk: idk pls delete 2010-08-23 16:43:44
beküldve: 2010-08-23 16:31:46
(#39975) annyi eszed van mint egy madárnak azzi béjbe~ :333
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-08-23 09:00:43
(#39974) Hm. Ez is olyan dolog, aminek megértéséhez hátralevő életem kétszerese is kevés volna. A fiatalok mindig öregebbek akarnak lenni, mert semmibe veszik őket, túl sok szabály vonatkozik rájuk meg minden. Az öregebbek meg mindig fiatalabbak akarnak lenni ki tudja miért.
beküldve: 2010-08-23 03:01:16
(#39973) Megint itt vagyok, és még mindig szívesen lennék tíz évvel fiatalabb. Történt valakivel valami érdekes a nyáron?
Még mindig nem kapnál sört, bár tudom hogy nem szereted. =(
Velem sajnos nem. Kevesebb pénzem lett, mint akartam és nemtudtamkimenniszigetre.
Amúgy meg, ahelyett, hogy azon siránkozol, hogy mennyireöregvagyok, inkább élvezd ki, hogy öregebbként leszólhatod a kissebeket, bölcsességed pedig leragyog a nálad fiatalabbakra, akik felnéznek rád szimplán a korod miatt x)
Mert akkor minden sokkal könnyebb lenne.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-08-22 23:39:52
(#39970)