Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szívemből beszéltél öreg barátom... Bár velem inkább az a baj, hogy nemtaálok rendes haveri kört. Mint kiderült az öszs álltalánosból származó " haverom " kb le se szar, 2 sráccal tartottam a kapcsolatot, egyikkel 20-án találkoztunk oszt annyi, egy csajjal járdogáltam el párszor erre-arra, de ő meg folytan bulizik, vagy városon kívül van. Nincs a közelemben egyetlen értelmes ember sem... A két ember akivel hosszasan el tudok vmiről beszélgetni az uncsitesóm meg a fentebb említett lány. Éshátez ugye hmvhely, ahol az értelmiség ritka fogalom...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Akkor én valami bitangszerencsés hülyegyerek lehetek, ha már alsóban is volt gép itthon....
Jó, rendben, szélsőséges amit írtam. Csak egy kicsit össze lett kuszálva a lelkivilágom. Legalább mély depresszióba még nem zuhantam, és ez a lényeg
Jó, rendben, szélsőséges amit írtam. Csak egy kicsit össze lett kuszálva a lelkivilágom. Legalább mély depresszióba még nem zuhantam, és ez a lényeg
Merchior: Inni el lehet járni most is. Az, hogy nem mindenhol szolgálnak ki, az egy dolog. Az benne a buli. Ahogy Szenttehén mondta, olyan ez, mint a bölényvadászat. Vagy bölényt vacsorázol, vagy megöl a bölény. Vagy mif.sz.
Zenekart összeszedni is lehet. Hangszeres tudás se kell hozzá. Én vagyok az élő példa. Mondjuk az akusztikus black metal projekt, amiben most zenélek (jelenleg "Raging Dick of God" néven nyomjuk, de voltunk korábban "Crucified Cocksucker" is... Én játszok akusztikuson egy cimborám meg károg mellé) talán nem a legjobb példa.
A kapcsolatok meg az ilyesmik meg maradjanak meg a huszonéveseknek. Mindenki jobban jár. Nem kell olyasmibe beleugrani, amire az ember még nincs felkészülve.
Zenekart összeszedni is lehet. Hangszeres tudás se kell hozzá. Én vagyok az élő példa. Mondjuk az akusztikus black metal projekt, amiben most zenélek (jelenleg "Raging Dick of God" néven nyomjuk, de voltunk korábban "Crucified Cocksucker" is... Én játszok akusztikuson egy cimborám meg károg mellé) talán nem a legjobb példa.
A kapcsolatok meg az ilyesmik meg maradjanak meg a huszonéveseknek. Mindenki jobban jár. Nem kell olyasmibe beleugrani, amire az ember még nincs felkészülve.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-08-28 21:25:13
beküldve: 2010-08-28 21:13:27
(#40043) Milyen igaz, zenekara csak a kiváltásgosoknak van.
Én mondjuk ha sok időm van gép előtt, nem a neten lógok, inkább rajzolok.
Én mondjuk ha sok időm van gép előtt, nem a neten lógok, inkább rajzolok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
a húszasok valahogy jobban ráérnek a gép előtt punnyadni egész nap...
Most azért minden húsz éves nevében nem fogok dumálni,de én pölö:Dolgozom eleget még hétvégén is,sztem egy kis gépezés belefér így estefele.
Pedig ők már eljárhatnak inni.... van barátnőjük.... zenekaruk... életük is esetleg...
Jó is az néha.Van ám,demég milyen szekszbomba,csak most picit pihentetjük a dolgokat
Zenekart csak eztán alapítok,Rock'n'roll stílusban.
Az élet meg sz*r és igazságtalan
Mi meg, tízesek, teljesen az ősöktől függünk, korlátozottan...
Én is voltam ám tizenéves...
Internetem csak 2 éve van,gépet is saját pénzből sikerült vennem,sok munka,meg mégtöbb spórolás után...
Szenttehén: Crows Zero filmek letőtése folyamatban.Köszönöm,h megosztottad a rajongókkal eme csodás címet.ha egyszer összefutunk vmelyik anime Conon,fizetek egy sört.Vagy kettőt is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-08-28 21:01:41
Milyen igaz, nekem 8-os koromban lett gépem, internetem csak egy év múlva, akkor még betárcsázós-percdíjas, és hetente 1-2 órát ülhettem csak ott...emlékszem, mennyit trollkodtam a tolkien.hu fórumon.
De ne ítéld el a huszonéveseket, egyetemi lyukasórákon/munkahelyek üresjárataiban nagyszerű időtöltés kockulni.
De ne ítéld el a huszonéveseket, egyetemi lyukasórákon/munkahelyek üresjárataiban nagyszerű időtöltés kockulni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Számomra teljesen érdektelen. Bár tény, hogy a húszasok valahogy jobban ráérnek a gép előtt punnyadni egész nap... Pedig ők már eljárhatnak inni.... van barátnőjük.... zenekaruk... életük is esetleg... Mi meg, tízesek, teljesen az ősöktől függünk, korlátozottan...
Ezen a fórumon tizenévesek vagy huszonévesek vannak többen szerintetek?
Ezen már én is elgondolkodtam, de inkább a tizenévesek. Viszont huszonévesből több az állandó, sokat kommentelő tag.
beküldve: 2010-08-28 19:47:04
(#40038) Rambling-rambling.
Csütörtök, és péntek este megnéztem a Crows Zero élőszereplős filmeket. Kicsit szégyenlem magam, hogy 'akkora hatalmas' rajongóként csak mennyisokidő után jutottam ide, de jó volt feleleveníteni egy kicsit a régi szép emlékeket, amikor 44 fejezetet kellett utólérni a mangából. Vagy nem teljesen nosztalgia, mert a filmek nem a mangát követik, de nagyon hasonló szálakon játszódnak.
Crows Zero 1
Crows Zero 2
/elfogult áradozás vége
Csütörtök, és péntek este megnéztem a Crows Zero élőszereplős filmeket. Kicsit szégyenlem magam, hogy 'akkora hatalmas' rajongóként csak mennyisokidő után jutottam ide, de jó volt feleleveníteni egy kicsit a régi szép emlékeket, amikor 44 fejezetet kellett utólérni a mangából. Vagy nem teljesen nosztalgia, mert a filmek nem a mangát követik, de nagyon hasonló szálakon játszódnak.
Crows Zero 1
Aggódva vártam a torrenteket, mert a japók általában elcseszik az élőszereplős adaptációkat és nem vagyok seiyuu/celeb-buzi sem, szóval pár ragyogó mosolyért nem érte volna meg ez a 2+2 óra az élemből. De rosszul gondoltam, félreismertem Japánt. Túlzás lenne azt mondani, hogy jobb volt ez a film, mint a manga, pedig ez volt az első gondolatom, amikor végeztem vele és kinyomtam a lejátszót. Sőt, már a film közepe felé is. De ezt az adaptációt és a mangát nem lehet hasonlítgatni, mert bár ugyanabban az 'uziverzumban' játszódnak, teljesen más módon dolgozzák meg az ember érzelmeit. A Crows manga egy ízig-vérig shounen, harcolnak benne, ünnepelnek, nevetgélnek, vannak barátok és ellenségek, ami csak kell. Mindez megvan a filmben is és annál több. A Crows Zero új, komolyabb dolgokat hozott be a képbe: nőket, drámát és a yakuzát. Viszont ezért nem tudok haragudni a forgatókönyvíróra, vagy bárki másra, mert ez nem olyan méretű eltérés volt, mint pl a Hellsingben a 6. rész után, meg kicsit azelőtt is. Még mindig a valóságban vagyunk, a keményfiúknak még mindig van szíve, még mindig laposra verik egymást, ordítoznak és a végén mindig felállnak. Sőt külön plusz pont, hogy megtartották a humort (jófélét, bár talán csak a fanság beszél belőlem), amit Hiroshi-sensei annó hozzáfűzött a mangájához, mint egyfajta bónuszt.
Csak a drámázás volt egy kicsit sok, abból kevéssel is ellettem volna. Főleg, mert a végén, mint egy slusszpoénként az is értékét vesztette, de nem is baj.
A zene fasza, Street Beats és Odd Booze többek közt, Hiroshi-sensei kedvenc bandái.
Csak a drámázás volt egy kicsit sok, abból kevéssel is ellettem volna. Főleg, mert a végén, mint egy slusszpoénként az is értékét vesztette, de nem is baj.
A zene fasza, Street Beats és Odd Booze többek közt, Hiroshi-sensei kedvenc bandái.
Crows Zero 2
A Crows mangában a Housen arc az egyik legfontosabb, a környék két talán legerősebb iskolája, a Housen és a Suzuran(=School of Crows) összecsapása. És nem az első. Ez a háború egy sokkal korábbi ellentéten alapul, röviden elég annyi, hogy az egyik Suzuran-os megölte a Housen akkori vezérét (a Housen sokkal összeszedettebb iskola, hierarchia van, a fejesek hajat növeszthetnek, a többi köteles kopasz maradni, amíg nem lesz belőle is fejes, a Suzuran-nak viszont sose volt elismert vezetője. Sokan próbálkoztak, sokan közel jutottak a célhoz, de rengeteg kisebb banda van az iskolában, akik nem szívesen olvadnak be a többiek közé). Ez a film is eme konfliktuson alapul és ügyesen ki is használja, hasonló módon, mint a mangában történt, bár a filmben a végső összecsapás egy kicsit sokkal epicebbre sikeredett. Szintén felesleges drámázás és badass soundtrack. Röviden.
Télleg jó. Tessék csekkolni, meg minden.
Télleg jó. Tessék csekkolni, meg minden.
/elfogult áradozás vége
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-08-28 19:47:39
Persze,h emlékszem,alap.
Jó látni, hogy van, aki ennyi idő után is emlékszik a Ten Masked Menre. Már megérte őket linkelni...
A Livin la Vida Loca klipre rávágott verzióját leszedette a Sony, pedig az a legnagyobb lol. Köcsögök. A Blue még fenn van viszont
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Lady Gyagyától óvjon az ég!
Ámen!
Borzalmas és pocsék,ilyen kettő az egyben.De ha kicsit fel van metálosítva,akkor egész jó
Ezt meg Háté-chan (mester) linkelte még év elején,rögtön elnyerte a tetszésemet: Ten Masked Men - You spin me around
Napi epic,mer kell az ilyen is: Azur mesterrel elkezdtük a Full Metal Panic Sigma-t fordítani,akit érdekel,annak irány a mangazin oldala.
Á, csak mi öregemberek hangosabbak vagyunk!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én inkább azt mondanám mindkettő aktívan jelen van, bár szvsz ezen a fórumon a huszasok dominálnak inkább
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-28 14:05:31
(#40032) Ezen a fórumon tizenévesek vagy huszonévesek vannak többen szerintetek? A MONDO magazint a tizen vagy a huszonévesek veszik meg többen szerintetek?