Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hm. Olyan szemmel nézem. : )
Saját irományomat eddig csak egy fórumon publikáltam, és szerintem hagyom a füzeteimben a többit.
Ez a komolyabb hangvitelű dolog ez tetszik, de a sok-sok rövidke tömör tőmondat, attól most a hideg futkos a hátamon. : S Tudom, a nagyok is alkalmazzák előszeretettel, de én nem nagyon szeretem. (Nálam is előfordult már nem egyszer, hogy teleírtam az irományaimat, de kaptam én is a negatív kritikákba, hogyha lehetséges, csak kevésszer alkalmazzam).
Nem rosszindulatból mondom ezt, sem azért, mert nem tetszik, mert épp az ellenkezője, hogy maga a téma tetszik. : ) Csak annyit tudok ehhez hozzáfűzi, hogy csakígy tovább drága. : )
Saját irományomat eddig csak egy fórumon publikáltam, és szerintem hagyom a füzeteimben a többit.
Ez a komolyabb hangvitelű dolog ez tetszik, de a sok-sok rövidke tömör tőmondat, attól most a hideg futkos a hátamon. : S Tudom, a nagyok is alkalmazzák előszeretettel, de én nem nagyon szeretem. (Nálam is előfordult már nem egyszer, hogy teleírtam az irományaimat, de kaptam én is a negatív kritikákba, hogyha lehetséges, csak kevésszer alkalmazzam).
Nem rosszindulatból mondom ezt, sem azért, mert nem tetszik, mert épp az ellenkezője, hogy maga a téma tetszik. : ) Csak annyit tudok ehhez hozzáfűzi, hogy csakígy tovább drága. : )
beküldve: 2010-08-30 01:50:19
(#40060) Töltöttem fel egy rövid irományt DeviantArtra. Olvassátok el és kérnék kritikákat. Ez az első művem, /irodalmi/ amit feltöltök ide, úgyhogy olyan szemmel nézzétek..x)
[Link]
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
én kétszer is eljutottam.
mindkétszer esett
mindkétszer esett

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-08-29 22:41:53
(#40058) Az fasza
én sajnos nemjutottam el a nyáron a balatonra
pedig bevolt tervezve csak nem úgy alakult

én sajnos nemjutottam el a nyáron a balatonra

pedig bevolt tervezve csak nem úgy alakult

beküldve: 2010-08-29 22:27:21
(#40057) halihó gyerekek, megjöttem zamárdiból
élménybeszámoló csak azoknak akik kíváncsiak rá
élménybeszámoló csak azoknak akik kíváncsiak rá
eláztunk, mint a rongy. az út elején még levettem a laza szandimat, és a jó egy órás út során mezitláb dzsamiszkoltam a sárba, szmötyiben, de létfontosságú cuccunk(laptop, BJD, WoW-kártya) nem ázott el, hálisten. majd egy jó kis szuszogás-párolgás után a nyaralóban a kötelező bepunnyadás után párnának használt két barátnőm, lévén "puha vagyok", a holtpont-túlesést követően pedig hajnali fél 2-ig áradt mindenkiből a hülyeség.
a hajnali 10:45-ös ébredést követően elmásztunk a fél órára lévő boltba, jó negyed 1-kor elfogyasztva reggelinket, hogy így szerzett energiáinkat egy másfél-2 órás WoW Grand Meele-vel vezessük le. ezután már végiganiméztük a fél délutánt(ismét megállapítottam, hogy Kazuya Nakai hangja egymagában felborítja a hormonháztrtásomat), a másikban pedig szerepjátékoztunk.
este férfi ego-t romboltunk. EPIC WIN!
gyönyörű reggel: Eyeshield 21 openingre ébredtem. átestem az alattam alvó 2 emberen, és bevetettem magam a három fiú közé amerikai focizni aztán délben hazaindultunk, csövezni a fehérvári parkba, ahol transzvesztitának fesettük az egyik barátunkat. nagyon tünci volt.
apropó, ittatok már egyszerre 3 shakeből? nagyon nice.
kaptam egy kakasos nyalókát is
a hajnali 10:45-ös ébredést követően elmásztunk a fél órára lévő boltba, jó negyed 1-kor elfogyasztva reggelinket, hogy így szerzett energiáinkat egy másfél-2 órás WoW Grand Meele-vel vezessük le. ezután már végiganiméztük a fél délutánt(ismét megállapítottam, hogy Kazuya Nakai hangja egymagában felborítja a hormonháztrtásomat), a másikban pedig szerepjátékoztunk.
este férfi ego-t romboltunk. EPIC WIN!
gyönyörű reggel: Eyeshield 21 openingre ébredtem. átestem az alattam alvó 2 emberen, és bevetettem magam a három fiú közé amerikai focizni aztán délben hazaindultunk, csövezni a fehérvári parkba, ahol transzvesztitának fesettük az egyik barátunkat. nagyon tünci volt.
apropó, ittatok már egyszerre 3 shakeből? nagyon nice.
kaptam egy kakasos nyalókát is
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-08-29 22:29:12
Ja, arra kíváncsi voltam mindig is, vajon mit szólt hozzá. Tulajdonképpen annyira nem sértő...kicsit ironikus, de nem direkt szemét.

tetszik az aláírásod ^^
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ezt már láttam, nem semmi.
Legalább nem sértődött meg érte, egész jó fej módjára lereagálta. Mondjuk Ibolya, meg a szexepil.

Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-08-29 09:48:07
(#40054) Ma reggeli idiótaság (remélem, még nem ismeritek): Dávid Ibolya for president, eredeti klippel [Link]
Jé, Háté, neked id Oroszlánkirályos avatarod lett.
És epicek az együttesneveitek.
Jé, Háté, neked id Oroszlánkirályos avatarod lett.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-08-29 09:49:06
Zenekart összeszedni is lehet. Hangszeres tudás se kell hozzá. Én vagyok az élő példa. Mondjuk az akusztikus black metal projekt, amiben most zenélek (jelenleg "Raging Dick of God" néven nyomjuk, de voltunk korábban "Crucified Cocksucker" is... Én játszok akusztikuson egy cimborám meg károg mellé) talán nem a legjobb példa.
Micsoda kreatív nevek x).
Mi először "Law Abiding Citizen" aztán "Virgin Tears" voltunk. Mostmeg Day of Breaking Down. Mi mondjuk Nu Metallal kezdtünk és ugyanilyen felállásban /haverom akusztikusan, én meg vokál/. Mostmár hálistennek elektormoson toljuk, van basszgitárosunk és tűrhető számokat írunk x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Oh. Valóban. Olyan 'i c wat u did thar' pofája van.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Köszönöm, nekem is bejövős. Eredetileg ezt akartam kirakni, de nem tudtam úgy összevágni, hogy szép legyen. Pedig milyen epic már a tekintete.
A bölényes dolgot így már én se értem... De akkor, amikor írtad, akkor mélyen egyetértettem.
A bölényes dolgot így már én se értem... De akkor, amikor írtad, akkor mélyen egyetértettem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
*thumbs up* Vagymi. Nem tudom, sok sikert hozzá. Ha végeztél velük, majd írj egy-két sort, kíváncsi vagyok más véleményére is.
Háté: Nájsz Pumba. Ennek meg visszaolvasva semmi értelme. Bölény. Eltapos. Vacsora. Izzé...
Internet: Volt. Ötödiktől. Számítógép meg, apám programozó és anyám élettársa is abban az iparban dolgozott. Szóval nyilvánvaló.
A Tokyo Godfathers elment. Jó, csak túl sok a véletlen. Holnap Paprika, vagy Perfect Blue, mindkettő nagyon úgy néz ki, hogy tetszeni fog.
Háté: Nájsz Pumba. Ennek meg visszaolvasva semmi értelme. Bölény. Eltapos. Vacsora. Izzé...
Internet: Volt. Ötödiktől. Számítógép meg, apám programozó és anyám élettársa is abban az iparban dolgozott. Szóval nyilvánvaló.
A Tokyo Godfathers elment. Jó, csak túl sok a véletlen. Holnap Paprika, vagy Perfect Blue, mindkettő nagyon úgy néz ki, hogy tetszeni fog.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Akkor nem én vagyok a Te embered
Merthogy volt egy nagyon zavaros tegnap éjjelem/ma hajnalom, és még most is azt emésztem, és próbálok eligazodni a teljesen összerombolt lelkivilágomon

Merthogy volt egy nagyon zavaros tegnap éjjelem/ma hajnalom, és még most is azt emésztem, és próbálok eligazodni a teljesen összerombolt lelkivilágomon

Szerk: Merchior 2010-08-28 22:38:07
Én szimplán olyan "értelmiségre" vágyom, akivel lehet 3 mondatnál többet beszélni értelmes témákrl, nem peadig azt hallgatni, hogy mekkorát bulizott szombaton a város leglebujabb discojában, olyan emberekkel, akiket nem ismerszt és nem is akarsz megismerni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hogy van az, hogy egy magányos kis senkinek érzem magam, mégis egy hatalmas nagy mázlistának?
A lakhelyemen én sem találtam a helyem soha. De a néptáncon olyan emberekkel ismerkedtem meg, akik nélkül értelmetlen volna az életem.
Csak nem lehetek iskola helyett táncon
Aztán ott a zene. Elkezdtem dobolni, és azóta a zene minden
Meg ha most összejön egy banda is...
Szóval szerintem csak türelem, előbb vagy utóbb, de inkább előbb, mint utóbb, megtalálod Te is a helyed
Egyébként az értelmiség ismeretlen fogalom Gyöngyöstarjánban is.
A lakhelyemen én sem találtam a helyem soha. De a néptáncon olyan emberekkel ismerkedtem meg, akik nélkül értelmetlen volna az életem.
Talán nem véletlen, hogy egyikükbe bele is szerettem

Csak nem lehetek iskola helyett táncon

Aztán ott a zene. Elkezdtem dobolni, és azóta a zene minden

Szóval szerintem csak türelem, előbb vagy utóbb, de inkább előbb, mint utóbb, megtalálod Te is a helyed

Egyébként az értelmiség ismeretlen fogalom Gyöngyöstarjánban is.