Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-09-01 17:18:33
(#40121) sziasztok
küldtem rajzokat a mondonak az újságban megadott mailcímre, és kaptam is választ rá, csak a magánhangzók helyett ilyen fura jeleket kaptam, nem az a baj hogy így nem értetem alevelet, mert összeraktam mi lehet, csak azt szeretném tudni, hogy másnak ia jelek voltak a magánhangzók helyett, vagy csak nálam van a hiba , mert ha igen akkor vmit állítanom kéne, mert így bosszantó lesz levelet olvasni
küldtem rajzokat a mondonak az újságban megadott mailcímre, és kaptam is választ rá, csak a magánhangzók helyett ilyen fura jeleket kaptam, nem az a baj hogy így nem értetem alevelet, mert összeraktam mi lehet, csak azt szeretném tudni, hogy másnak ia jelek voltak a magánhangzók helyett, vagy csak nálam van a hiba , mert ha igen akkor vmit állítanom kéne, mert így bosszantó lesz levelet olvasni
beküldve: 2010-09-01 12:22:48
(#40120) Ha már így mindenki beírja, én pont mához két hétre leszek három éves ezen a fórumon. (Most csak külön ezért néztem meg a naptárat.)
Az optimista azt hiszi, a létező világok legjobbikában élünk. A pesszimista attól fél, hogy csakugyan abban élünk.
beküldve: 2010-09-01 11:59:46
(#40119) Én majd csak jövő áprilisban leszek 3 éves.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Höh, túl sok a véletlen...x)
Anno én is elgondolkodtam 300 képregényen /ha most arról van szó/. Csak sajnos elég drága. Lehet, hogy szétnézek, hol lehetne legolcsóbban beszerezni.
Anno én is elgondolkodtam 300 képregényen /ha most arról van szó/. Csak sajnos elég drága. Lehet, hogy szétnézek, hol lehetne legolcsóbban beszerezni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Basszus, a szülinapomon regisztráltatok x'DDDDD
Gratulálok Nektek :'D
Én meg már _három_ éve... De szarul hangzik o.o
Visszaolvasó üzemmód on'
Köszönöm Balus, hogy segítettél, aranyos vagy ^^ És most kezdek bőszen imádkozni, h októberig ne fogyjon el a készlet, mert csak akkor lesz rá pén... kedvem xC
Gratulálok Nektek :'D
Én meg már _három_ éve... De szarul hangzik o.o
Visszaolvasó üzemmód on'
Igen, én még anno 2007-ben (amikor az igazi 300-láz volt a mozifilm miatt) [...] Azóta viszont én sem láttam könyvesboltban. De a kedvedért egy kicsit utánanyomoztam, és a Képes Kiadó weboldaláról újra meg lehet rendelni (éppen a napokban kaptak korlátozott számban példányokat). Szóval ha sietsz, akkor Te is megkaparinthatsz egyet.
http://kepeskiado.hu/?q=300
Köszönöm Balus, hogy segítettél, aranyos vagy ^^ És most kezdek bőszen imádkozni, h októberig ne fogyjon el a készlet, mert csak akkor lesz rá pén... kedvem xC
Szerk: miyu 2010-08-31 23:47:29
Azt vágod ugye, hogy mi ugyanazon a napon regisztráltunk?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-31 22:04:12
(#40114) beküldve: 2010-08-31 22:02:21
(#40113) Én lassan három éve vagyok itt. Milyne jó is volt régen a társaság.
beküldve: 2010-08-31 21:48:39
(#40112) Én meg itt vagyok már úgy...
több mint három éve... O.o
ómájgád.
több mint három éve... O.o
ómájgád.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-08-31 21:33:44
(#40111) tippre, kicsivel több mint 2 éve vagyok itt, most lusta vagyok számolni... Meg ráadásul most tanévnyitón valami barom letölte az első dinamós lámpám bűráját, meg a becsavart izzó üvegét is... Jajj de jól kezdődik ez az új suli...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-31 21:32:35
(#40110) Hajj holnap iskola, vége a nyári szünetnek és most már minden nap fél 8-tól 3-ig ott fogok lenni. Hogy utálok fél 7-kor kellni
(Most elképzeltem, ahogy a buszosok megakarnak gyilkolni )
És azt még nem is mondtam hogy csak pár méterre lakom az oskolától
(Most elképzeltem, ahogy a buszosok megakarnak gyilkolni )
És azt még nem is mondtam hogy csak pár méterre lakom az oskolától
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Happy "1 éve,hogy ittvagy a Mangafan fórumon" birthday,Háté ^^
Majd egyik Sakuraconon megünnepeljük.Én meg asszem december vége felé leszek 1 éve itt...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Menjetek inkább november végén Helloweenra. Hansen is onnan indult.
OMG, pont ma vagyok itt egy éve. Mily gyönyör.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-08-31 20:53:07
beküldve: 2010-08-31 20:11:21
(#40107) Nah és a KakashixPakkun...én ezt is elég durvának tartom...XD
"Előre tudsz menni félelem nélkül és elegendő bizalommal, hogy legyőzd az egész világot?" (MUCC- Flight)