Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
RyukxWatari
ÁÁÁ, legjobb. Pedig azt hittem a Rem x Misat nem szárnyalhatja túl semmi.
Valaki jelentkezett Mondoconos craftversenyre Beyond Birthday-jel. Kíváncsi vagyok mit fog belőle kihozni. (Meg arra is, hogy honnan szerzett róla eredeti artot, mert nekem nincs olyan. ) És lesz Rem is (*shining happy people-t kezdi énekelni*)
Am. mindenkinek szép reggelt! Én nemsokára megyek varrási előgyakorlatra. Du. 4-ig tart.
Jogos. Csak olyan jól hangzik hogy Gamma Ray koncert.
Yaven: nincs az a pénz. De a RyukxWatari a kedvencem.
Yaven: nincs az a pénz. De a RyukxWatari a kedvencem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
És tényleg lesz Gamma Ray koncert szeptember tizedikén. Hát mégis lehet szép ez a nap.
Most szivatsz
//update: Székesfehérvár bazmeg
//update2: nembaj, a To The Metalt úgyse szeretem annyira. Meg amúgyis valamiért úgy gondolják, hogy a Rich & Famous nem a valaha megírt legjobb számuk, és nem játsszák gyakran. Most se. Meg amúgyis fesztiválkoncert, túl jó már nem lehet. Amúgyis annyi Gamma Rayt hallgattam mostanában, megárt. A Valley of the Kingset például már teljesen tisztán belly of the kingsnek hallom.
Nem kell elmennem arra a koncertre. Naugye.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-08-31 01:21:43
beküldve: 2010-08-31 00:48:08
(#40103) Jaj, gyerekek, visszaolvastam öt oldalt és megolvadt az agyam... XD Jó tudni, hogy rátok mindig számíthatok - hozzátok a szokásos formát
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
(Meg fúj, amikor emóssá teszik a szereplőket és két erotikus jelenet között ereket vágdosnak. )
Egy újabb érv, hogy miért maradjunk a normális szexualitás mellett ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én anno megmaradtam a Mello x Matt párosnál, meg az eleve yaois pároknál. Az ilyen gusztustalankodjunk az összes szereplővel már akkor nem jött be. (Meg fúj, amikor emóssá teszik a szereplőket és két erotikus jelenet között ereket vágdosnak. )
Én meg fizetek, ha eljátszod a szerepeket Azzival.
Ammár prostitúció.
Ismerek pár elvetemült yaois küslányt, szóval a Ryuk-Light kombó nem újdonság. Sajnos. A legdurvább amit mutattak nekem, az talán egy Naruto fanfiction volt, Itachi x Akamaru kombóval.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Én meg fizetek, ha eljátszod a szerepeket Azzival.
Necrokid: a Light x Ryuk párosítás sem lehet rossz.
Necrokid: a Light x Ryuk párosítás sem lehet rossz.
beküldve: 2010-08-30 23:20:04
(#40098) Samu-Frodó? Gandalf-Balrog? Gimli-Legolas? Én fizetek aki ezt mind lerajzolja.
Hagrid-Dumbledore xD
Hagrid-Dumbledore xD
Szerk: Yoroi 2010-08-30 23:20:43
Engem egyik ismerősöm kért meg anno, hogy írjak egy rövid Hagrid x Dumbledore fanfictiont...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-08-30 23:16:06
(#40096) X'DDDDDDD
Ehhehehe...erről most eszembe jutott a fanfiction.net-en talált irományok egynémelyike. Sztem sokat elárul a szereposztásukról és a történetösszefoglalójukról, hogy még a legvadabb yaois korszakomban sem mertem rájuk kattintani. (Favourite: Gandalf+Balrog...)
Petícióhoz: sztem felesleges, a kiadók úgyis jobban tudják, hogy mi éri meg nekik. Siránkozni, meg kérlelni persze lehet, de arra ott van a "Mit kéne magyarul kiadni?" topic. Azt még talán olvassák is az illetékesek.
DVD kiadásról: bevallom őszintén, én sem veszem őket. Pedig van néhány olyan sorozat, ami abszolút favorit, de már nincs rá pénzem a mangavételek, a japán tanulás, meg a drága cosplayes alapanyagok miatt. Sztem más is ezen spórol. (Bár a Death Note díszdobozra majdnem befizettem, csak sajna nem volt rajta angol szinkron, én meg azzal szoktam meg. )
Azzi mint Samu és Frodó egyszerre? Erre befizetnék...
Ehhehehe...erről most eszembe jutott a fanfiction.net-en talált irományok egynémelyike. Sztem sokat elárul a szereposztásukról és a történetösszefoglalójukról, hogy még a legvadabb yaois korszakomban sem mertem rájuk kattintani. (Favourite: Gandalf+Balrog...)
Petícióhoz: sztem felesleges, a kiadók úgyis jobban tudják, hogy mi éri meg nekik. Siránkozni, meg kérlelni persze lehet, de arra ott van a "Mit kéne magyarul kiadni?" topic. Azt még talán olvassák is az illetékesek.
DVD kiadásról: bevallom őszintén, én sem veszem őket. Pedig van néhány olyan sorozat, ami abszolút favorit, de már nincs rá pénzem a mangavételek, a japán tanulás, meg a drága cosplayes alapanyagok miatt. Sztem más is ezen spórol. (Bár a Death Note díszdobozra majdnem befizettem, csak sajna nem volt rajta angol szinkron, én meg azzal szoktam meg. )
Azzi mint Samu és Frodó egyszerre? Erre befizetnék...
ÉS a Samu-Frodo Bl vonalat is bevállalod?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-08-30 22:40:44
(#40094) És tényleg lesz Gamma Ray koncert szeptember tizedikén. Hát mégis lehet szép ez a nap.
Megvan a Hellsing 7-8 és a Death Note 7. Most nagyon büszke vagyok. Olyan mintha tényleg fan lennék.
Megvan a Hellsing 7-8 és a Death Note 7. Most nagyon büszke vagyok. Olyan mintha tényleg fan lennék.
Együtt.
szépek is azok a doujinshik kettejükről...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Együtt.
Gimli mindigis tsundere volt a nagyfülű irányába."Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885