Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Merchior: miért, mi történt? És mit csináltál a doboddal? És hanyadik évedet nyitod? :P
Hát 5 új tanárt kaptunk így az utolsó évünkre. Ebből kettővel ismerkedtünk meg. Az egyik töri-magyaros, 25 év körüli, nekem szimpatikus nőci. Majd meglátjuk. A másik jóval öregebb, egyáltalán nem bejövős kémiatanár.... Szerintem én már halott vagyok a szemében....
Ezek előtt még, ami legjobban felbosszantott, hogy a ruhán és a könyveken kívül gyakorlatilag mindent betiltottak, ami azt jelenti, hogy nem tudok szünetekben
és esetleg órák alatt is
zenét hallgatni A dobomat pedig így a tegnapi zenekari próba után kicsit átrendeztem. Látvány szempontjából mindenképp jelentős változásokon esett át, de használhatóságában is legalább ennyire. Kipróbálni csak a ma délután tudtam, de miután rájöttem, hogy minden úgy jó, ahogy van, örültem. Valami jó is történt ma. Egy picit büszke vagyok a munkámra
Az Avenged Sevenfold fullra úgy néz ki, mintha screamo/emo zenekar lenne. Nem csak te szaladtál bele. Igazából annyira nem passzol az öltözködésük a zenéhez, amit játszanak...
De rajok.
De rajok.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-09-01 19:42:55
(#40134) Én meg... senkire nem emlékszek O__o
Najó, volt egy Nemesis meg egy Gege. Más nem nagyon maradt meg. Bakker.
Én eddig tévedésben éltem. Azt hittem ez az Avenged Sevenfold valami screamo-emo zenekar, nem is nagyon érdekelt. Erre éppen gitároznék JamLegenden, mondom "Jé, ez nem az az izé zenekar? Nightmare? Nem ezt dobolta a Dream Theateres arc?".
És de. És nem rossz. Kifejezetten nem rossz.
Najó, volt egy Nemesis meg egy Gege. Más nem nagyon maradt meg. Bakker.
Én eddig tévedésben éltem. Azt hittem ez az Avenged Sevenfold valami screamo-emo zenekar, nem is nagyon érdekelt. Erre éppen gitároznék JamLegenden, mondom "Jé, ez nem az az izé zenekar? Nightmare? Nem ezt dobolta a Dream Theateres arc?".
És de. És nem rossz. Kifejezetten nem rossz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
...picilány, chika, pape, nemes1s ...
Én meg velük már nem is találkoztam. (Bár picilány mintha hónapokkal ezelőtt írogatott volna). Nekem a legjobban Kaminaga hiányzik. Emlékszem az első h.sz.-aimban vele beszélgettem. Meg Fiszivel, aki szintén újonc volt és így próbáltuk a h.sz.-eink számát növelni.
A fórumtalik is hiányoznak. Sajnos 1 év után eltűnt a lelkesedés. De én azért még reménykedem, hogy legalább a Conokon össze tudunk majd futni.
Na de most vidámabb témákra fel; elfelejtettem megírni, hogy még Bosznia Hercegovinában az egyik étteremben ez állt az étlapon: "Breaded Brains" X'D ZOMCON!!! (szeptember 31. Paksi atomerőmű)
És am. mi van mostanság Dragdával, Mihoval, Alisterrel?
Minket betoltak a tornaterembe, elénekeltük a himnuszt, aztán szartunk az előadásra és szakadtunk minden f.szságon (például azon, hogy az egyik srác úgy állt, mintha dinamit lenne a fenekében). A szózatot el se énekeltük.
Avatarom meg Bill Steer a Carcassból.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-09-01 19:32:53
A mi évnyitónk annyi volt hogy beültünk a terembe elénekeltük a himnuszt és hallgattuk a rádiót amiből az igazgató beszélt. Ennyi. Utána meghallgattuk a szózatot.
És ki található az avatarodon?
Yaven: ja a trollok nagyjai közt én is benne voltam. Az milyen vicces volt...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
sziasztok
küldtem rajzokat a mondonak az újságban megadott mailcímre, és kaptam is választ rá, csak a magánhangzók helyett ilyen fura jeleket kaptam, nem az a baj hogy így nem értetem alevelet, mert összeraktam mi lehet, csak azt szeretném tudni, hogy másnak ia jelek voltak a magánhangzók helyett, vagy csak nálam van a hiba , mert ha igen akkor vmit állítanom kéne, mert így bosszantó lesz levelet olvasni
küldtem rajzokat a mondonak az újságban megadott mailcímre, és kaptam is választ rá, csak a magánhangzók helyett ilyen fura jeleket kaptam, nem az a baj hogy így nem értetem alevelet, mert összeraktam mi lehet, csak azt szeretném tudni, hogy másnak ia jelek voltak a magánhangzók helyett, vagy csak nálam van a hiba , mert ha igen akkor vmit állítanom kéne, mert így bosszantó lesz levelet olvasni
bármilyen rajzot be lehet küldeni(esetleg olyat amit mangából másoltál)vagy feltétlenül FanArtnak kell lennie?én is szeretnék...
szia
nekem azt írták vissza, hogy majd küldenek még egy mailt hogyha benne lesz a rajzod a számba, és akkor le kell majd írni hogyha használtál hozzá valamilyen képet,vagy másnak a hivatalos fanartjáról másoltad, tehát sztem lehet, csak fel kell tüntetni honnan van, a szerzői jogok miatt
Amikor decemberben idevágódtam csak úgy a semmiből,az akkori társaságból alig van már itt vki.Sok minden változott mindössze pár hónap alatt.
De legalább a keménymagja megmaradt és ez jó.
De legalább a keménymagja megmaradt és ez jó.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-09-01 19:22:22
(#40128) Nekem a legjobban picilány, chika, pape, nemes1s hiányzik..nem tudom, mi lett velük x(...
Illetve kettővel tudom mi lett x)
Illetve kettővel tudom mi lett x)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hogojo...
A mi évnyitónk fasza volt. Mondjuk nem voltak padok, ezért nem tudtam ledőlni aludni... Ma viszont bioszon bealudtam, padtársjány úgy keltett fel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én már itt vagyok lassan másfél éve. Azóta is változott. Hova lett pl hogojo?
Hjah...de voltak itt még nagy arcok; pl. Naruto, meg rapider, Morduk, baniaa3 (akkor még igazi troll volt) és még sorolhatnám... Meg emlékszem volt egy megatrollunk az Eladnék!/Vennék! topicban, de az ő neve feledésbe merült. Óh és a régi szép időkben napi 15-20 oldalakat tudtunk produkálni.
De most sokkal több bishi/shota van itt. XD
Merchior: miért, mi történt? És mit csináltál a doboddal? És hanyadik évedet nyitod? :P
Szerk: Yaven 2010-09-01 19:21:02
beküldve: 2010-09-01 19:06:02
(#40125) Aztaszentségesjóistenflancosne mmondommilyét.....Ilyen szar évnyitóm még nem volt. Viszont a dobom sem nézett még ilyen jól ki Büszke vagyok egy kicsit magamra. Tegnap este 9-ig szerencsétlenkedtem, mire úgy nézett ki, ahogy. De megérte, a francba is, megérte. És a zenekar is fajintos lesz, ha egyszer beindul. Jól lesz, én mondom.
Egyébként én még csak durván másfél vagyok jelen eme fórumon
Helyzetjelentés vége
Egyébként én még csak durván másfél vagyok jelen eme fórumon
beküldve: 2010-09-01 18:59:38
(#40124) Én már itt vagyok lassan másfél éve. Azóta is változott. Hova lett pl hogojo?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-09-01 18:54:58
(#40123) Én január közepén leszek 2 éve a fórumon. Fura, hogy azóta mennyire megváltozott a társaság összetétele.
sziasztok
bármilyen rajzot be lehet küldeni(esetleg olyat amit mangából másoltál)vagy feltétlenül FanArtnak kell lennie?én is szeretnék...
Rosetta-ch@n